לימודי נוער בסיכון (בסיכוי)

• הוסף לסימניות
מעוניינת במידע על לימודים על נוער בסיכון
שלא דורשים כתנאי קבלה ניסיון בחינוך
עדיף ללא תואר
תודה!!

• הוסף לסימניות
באונו יש תואר ראשון בחינוך וחברה עם התמחות בנוער בסיכון.

אני לא מוצא כעת אבל זכור לי שהיה קורסים כאלו בסמינרים בית המורה/גור וכדו

• הוסף לסימניות
יש את הלימודים אצל פנינה לשם, אם מישהי תדע לתת מידע נוסף על הלימודים אשמח לדעת
הייתי רוצה לדעת מאיזה גיל אפשר\מותר ללמוד זאת
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לשמוע על מקום ללימודים נפרדים של נוער בסיכון וקידום נוער
עדיף מקום חרדי-חרדי (לא מכללה וכדו'...)

• הוסף לסימניות
מקפיצה
אשמח לקבל מידע עדכני לגבי לימודים של נוער בסיכון (לנשים)

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהי שמתחילה ללמוד את זה בסמינר שטשרנסקי בתל אביב, לא יודעת אם זה נפתח בסוף.
בגדול, למי שמתחילה ללמוד את זה מיד אחרי התיכון (גיל 18), מורחים את הלימודים בשנים הראשונות כדי שהבנות תגענה לגיל המתאים (הבנתי שבשנה הראשונה זה פעם בשבוע).
בפועל אני חושבת שזה יוצא קרוב ל4 שנים.
בגדול אני גם חושבת שבסמינרים יש נושאים רגישים שלא מדברים עליהם כמו שצריך בגלל הגיל והמקום, וזה שגוי בעיני ללמד ככה. מי שהולכת לתחום צריכה להתכונן להתעסק בו, ולא עושים את זה בכפפות של משי.

• הוסף לסימניות
מחפשת מקום לימודים לאישה נשואה, לא בחורת סמינר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגברים שמעוניינים
השתלמות מיוחדת באשדוד
Screenshot_2024-12-23-13-20-08-038_com.mi.globalbrowser-edit.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה