דרוש מידע לימוד סת"ם. במכון או דווקא מורה פרטי?

• הוסף לסימניות
הנושא כבר הועלה בעבר, אבל בכל אופן אשמח לשמוע המלצות ופרטים שוב באופן מסודר, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
היום יש מאוד מקובל ללכת למכון שעובדת בצורה פרטנית.
יחס אישי וכו'...
זה גם מועיל בקטע החברתית... וגם במקביל כמו שברסלבר אומר שיש את השיפור ממורה פרטי.

• הוסף לסימניות
היום יש מאוד מקובל ללכת למכון שעובדת בצורה פרטנית.
יחס אישי וכו'...
זה גם מועיל בקטע החברתית... וגם במקביל כמו שברסלבר אומר שיש את השיפור ממורה פרטי.
מה למשל מכון שעובד בצורה פרטנית? {מכון עליה נחשב ככזה?} ומה המחירים ?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שמכון עליה פחות.
אבל יש אחרים תברר.
אני שמעתי על מישהו בהר יונה שעובד כך

• הוסף לסימניות
ויש גם בבית שמש. בשם קוצו של יוד.
תברר לא מכיר אישית...

• הוסף לסימניות
אתה יודע על המחיר שם? כי הבנתי שיש פערים אדירים בין מכון לפרטי.
זה טעות מכון אנשין נקרא מכון אבל אתה לומד פרטי עם המורה הרב אנשין(אולי יש לו גם קבוצות אני דיברתי עם הרב אנשין בנוגע ללמוד פרטי) והמחירים בקבוצה בד"כ זה בסביבות 3000 שח ופרטי בין 10000 ל15000

• הוסף לסימניות
שני גיסיי ובעלי למדו אצל משה חג'בי מראש העין
הוא מאוד מקצועי ויש שם הרבה חברה מכל הסגנונות שבאים ללמד אצלו
הוא לוקח מחיר גלובלי ואתה יכול לבוא כמה שאתה צריך
אני יודעת שהוא לקח לבעלי באזור 4,000 אם אני לא טועה
יש לי אח נוסף שלמד אצל מישהו מי-ם ( מתאים למי שלא רוצה להוציא כסף) שהוא מלמד אותך לכתוב ונותן לך ציוד ותמורת זה אתה כותב לו 5 מגילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה