גם אם אני מעונין בסה"כ לכתוב רק מזוזות, נניח?בדרך כלל מי שלומד במכון הולך אחרי זה לשיפור אצל מורה פרטי....
מה למשל מכון שעובד בצורה פרטנית? {מכון עליה נחשב ככזה?} ומה המחירים ?היום יש מאוד מקובל ללכת למכון שעובדת בצורה פרטנית.
יחס אישי וכו'...
זה גם מועיל בקטע החברתית... וגם במקביל כמו שברסלבר אומר שיש את השיפור ממורה פרטי.
תודה. אין לי כ"כ איך לברר, אז כל מי שיוכל לתת מידע בענין יעזור לי מאוד!נדמה לי שמכון עליה פחות.
אבל יש אחרים תברר.
אני שמעתי על מישהו בהר יונה שעובד כך
אבל זה מאוד סגנון בית ספר...מכון אנשין בביתר מאוד מומלץ
אתה יודע על המחיר שם? כי הבנתי שיש פערים אדירים בין מכון לפרטי.מכון אנשין בביתר מאוד מומלץ
על האתר של מי?יש גם מושג כזה ללמוד מהבית על איזשהו אתר באינטרנט אין לי מושג מה זה ואם זה מומלץ על האתר שלהם יש המלצות מאוד חמות
זה טעות מכון אנשין נקרא מכון אבל אתה לומד פרטי עם המורה הרב אנשין(אולי יש לו גם קבוצות אני דיברתי עם הרב אנשין בנוגע ללמוד פרטי) והמחירים בקבוצה בד"כ זה בסביבות 3000 שח ופרטי בין 10000 ל15000אתה יודע על המחיר שם? כי הבנתי שיש פערים אדירים בין מכון לפרטי.
מכון יגדיל תורה חפש בגוגל לימוד סתם מהביתעל האתר של מי?
יש לך פרטיםיש לי אח נוסף שלמד אצל מישהו מי-ם ( מתאים למי שלא רוצה להוציא כסף) שהוא מלמד אותך לכתוב ונותן לך ציוד ותמורת זה אתה כותב לו 5 מגילות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //