עזרה לימוד תאוריה דרך המחשב ללא אינטרנט

• הוסף לסימניות
בעבר מישהו שלח לי קבצי PDF עם כל השאלות של התאוריה ואפשר לענות על השאלון האמריקאי ואז נכתב X אוV הכל לפי העניין
מישהו מכיר או יודע היכן ניתן להוריד בחינם לימוד תאוריה או שאלות חזרה לתאוריה

• הוסף לסימניות
מתוך האתר עברתי-http://www.avarti.co.il/content/לימוד-תיאוריה-–-עברתי-אתר-ללימוד-תאוריה-חינם

ספר לימוד- ספר לימוד תאוריה ייחודי (פורמט מיוחד בהוצאת אתר עברתי) המאפשר לימוד קצר ומהיר בנוחיות בכל מקום. הספר תואם את שיטת הלימוד והנושאים המופיעים באתר. אחרי קריאתו הזריזה כל שנותר הוא לתרגל מבחנים באתר. מחירו הסמלי!!! של הספר מהווה יתרון נוסף. לפרטים ניתן לפנות דרך צור קשר של האתר או בטלפון 0775151077

• הוסף לסימניות
זה הועתק מהאינטרנט מאחת החברות

קבצים מצורפים

• תאוריה.docx
    19.2 MB · צפיות: 777
  • תמרורים.docx
    KB 659.7 · צפיות: 734
  • הוסף לסימניות
תודה רבה
אבל אני מחפש סוג של מצגת במחשב כמו פוואר פוינט או משהו כזה, שמלמדת אותך את כל השאלות וכדו' נראה לי שמי שקונה ספר תאוריה מקבל ביחד עם הספר מצגת כזו
ואת זה אני מחפש,
למי שיש, אשמח לקבל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה