פרווה ליקר בייתי איך אתם מאחסנים?

• הוסף לסימניות
מוכרת בקבוק אחד של אלכוהול 95% הבד''ץ 700 מ''ל ב80 ש''ח במודיעין עילית [נשאר לי מיותר]
זול מאד לעומת החנויות....לי עלה יותר

• הוסף לסימניות
אני כבר שנים שמה ליקר בבקבוק פלסטיק ולא קורה כלום. רק שיהיה סגור היטב
בנוסף, אנשים חושבים שליקר צריך קרור בגלל הביצים
אבל האלכוהול משמר את הליקר ולא צריך שום קרור!!!

• הוסף לסימניות
מתכון לליקר שוקולד:
ממיסים בסיר
1 ק"ג סוכר
10 כפות קקאו
4 כפות קפה
3.5 כוסות מים
מביאים לרתיחה עד שהכל נמס

כשמתקרר, פותחים 2 ביצים ומערבבים עם קצת מהתערובת המוכנה ואח"כ מכניסים לתערובת כולה.
מוסיפים כ 400 מ"ל אלכוהול (עדיף להתחיל בפחות ולהוסיף לפי החוזק הרצוי...)
אני עושה ערבוב בבלנדר יד שלא יהיו גושים.

• הוסף לסימניות
אני כבר שנים שמה ליקר בבקבוק פלסטיק ולא קורה כלום. רק שיהיה סגור היטב
בנוסף, אנשים חושבים שליקר צריך קרור בגלל הביצים
אבל האלכוהול משמר את הליקר ולא צריך שום קרור!!!
זה משתבח אבל במקרר? או שלא משנה איפה עומד

• הוסף לסימניות
שימו לב מה זה להזהר
האלכוהול דליק בטירוף!!!!

יש מתכון של מלכי אדלר

• הוסף לסימניות
עוד שימת לב חשובה-
יש אלכוהול שהוא חמץ ממש. ולכן עולה גם זול יותר.
מה שיש באושר עד כשר לפסח.

• הוסף לסימניות
יש לי כוהל בכשרות של הרב לנדא בני ברק שאני רוצה למכור במחיר זול של 250 ש"ח לשני בקבוקים של ליטר 0504155246

• הוסף לסימניות
עוד

לא מנסיון... זה מתכון מאישה מבוגרת שמכינה שנים
2.5 כוס סוכר
2.5 כוס מים
להרתיח
אח"כ בחצי כוס מים חמים להוסיף 2 כפות קקאו וכף קפה נמס,
להוסיף לסיר ,
100 גרם שוקולד מריר
לבחוש ולבחוש עד שנמס
על אש בינונית, לכבות ולקרר
להוסיף חצי כוס אלכוהול- ויותר, לפי הטעם
כמות לבערך ליטר וחצי
המתכון מצוין
שמתי 2 חבילות שוקולד - שיהיה סמיך יותר
ויצא ליטר.
מעולה ממש!
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה