- הוסף לסימניות
אני מאמינה שיש הבדלים בגדלים לא?צנטר כוכב
זה שמנת מתוקה?
אני מאמינה שיש הבדלים בגדלים לא?צנטר כוכב
שמנת מתוקה, גודל בינוניאני מאמינה שיש הבדלים בגדלים לא?
זה שמנת מתוקה?
תודה!!!
איך עושים את השוקולד?צפה בקובץ המצורף 780549
תמונה של הסופגניות שלי......... נחטפו ברגע!
מה שעם המקופלת? ריבת חלב עם שקית זילוף.איך עושים את השוקולד?
אחת הסופגניות!!וואו, מר"ח כסליו אני מפנטזת על הסופגניות שאני אכין....
ואתמול עשיתי את זה סופסוף!! היה ממש כיף, וקל!!!!!!
והכי חשוב --יצא מושלם!!
הכנתי את המתכון של @רותיז עם טיפה שינויים (הוספתי כף אלכוהול, וביצה)
חוץ מזה, נראה לי עדיף קודם להתפיח את הבצק שעה ורק אח"כ ליצור את העגולים, ולהמתין עוד רבע- שעה/חצי שעה...
כי אם הסופגניה תופחת יותר מדי לפני הטיגון זה מתפשל...(מנסיון מר...)
קיצר, שיהיה חנוכה שמח לכולם!!!!!!!
צפה בקובץ המצורף 781636צפה בקובץ המצורף 781637צפה בקובץ המצורף 781637
לא, הסתדרתי בלי...אחת הסופגניות!!
עשית אותם עם מדחום?
לא, הסתדרתי בלי...
לפי ההוראות של רותיז..
מי יכולה להעלות את הסרטוןלפי ההוראות של רותיז..
והטיגון באמת היה רק 2 דקות מכל צד?לא, הסתדרתי בלי...
לפי ההוראות של רותיז..
כן יצאו אלווווףףףףוהטיגון באמת היה רק 2 דקות מכל צד?
מישהי? זה דחוף!! לא רוצה שיתפשל לי...אודה לעזרתכם- אני רוצה להכין סופגניות לפי ההוראות של @rutiz
אבל לא כ"כ ברור לי כי בסרטון היא אומרת קצת שונה ממה שכתוב במתכון:
במתכון כתוב: "לטגן את הסופגניה עם הניר אפיה כשהחלק של הניר אפיה למעלה, אחרי 2 דקות להפוך, לשחרר את ניר האפיה ולתת טיגון של עוד 2 דקות "
בסרטון היא מניחה את הסופגניה כשהחלק של הנייר אפיה למטה, וכן היא אומרת לטגן כל צד כחצי דקה.
מה נכון?
היה נראה שזה יוצא מעולה כשהנייר למטה.מישהי? זה דחוף!! לא רוצה שיתפשל לי...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים