כללי לכה סלקטיבית מובלטת.. כמה דברים שלמדתי + מתנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומניק;877219:
זה המקובל בכל הבתי דפוס שמציעים כרטיסי ביקור חינם וכד'
תמיד מופיע שם באותיות הקטנות...
וכבר קיבלתי פעם ממישהו כ. ביקור עם לוגו של הדפוס, מאוד מבלבל
כולי תקווה שלא מדובר בזה ואני מעדיפה לא לשאול על מנת לא לגרום לזה להיות כזה.. (-:

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
כל הכבוד שאתם חושבים על כולם!

• הוסף לסימניות
נרשמתי ולא קבלתי קוד למייל...

• הוסף לסימניות
גם אני נרשמתי אתמול ולא קיבלתי שום מייל חוזר

• הוסף לסימניות
המצב עדיין לא השתנה...
יום חדש הפציע, ועדיין...טרם קיבלתי.
:)

• הוסף לסימניות
קיבלתי עכשיו.
עד מתי זה תקף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;877530:
קיבלתי עכשיו.
עד מתי זה תקף?
כנ"ל...
תודה רבה!
באמת עד מתי?

• הוסף לסימניות
קיבלתי עכשיו, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם קבלתי, תודה!!
האם ברור שזה ללא כל תשלום או התחייבות מסוימת וכן איך אוספים את זה משם? יש משלוח??

• הוסף לסימניות
קיבלתי
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;877545:
גם קבלתי, תודה!!
האם ברור שזה ללא כל תשלום או התחייבות מסוימת וכן איך אוספים את זה משם? יש משלוח??
זה וודאי ללא כל התחייבות אך לא כולל משלוח. בעצם מרגע קבלת ההטבה יש לעמוד בקשר (מייל או טלפוני) עם הדפוס הנ"ל, הם מאוד נחמדים וישמחו לדעתי לסייע בכל שאלה
אגב כל הפרטים נמצאים בראיון עצמו (תוקף ההטבה, גודל, סוג הנייר וכו')

• הוסף לסימניות
פרגון ושאלות טובות..

אני שמחה שכולם קיבלו את קוד ההטבה ומי שעוד לא קיבל, זה בדרך
מערכת הדיוור שלי עשתה בעיות, אנזוף בה מאוחר יותר (-:
עוד יותר שמחתי לקרוא את התגובות המפרגנות שבטופס ההרשמה לקבלת ההטבה, תודה
נשאלו שם גם הרבה שאלות טכניות (בקשת מחירון, שאלות לגבי חיתוך צורני, סוגית המשלוח)
לכל השאלות הללו תשובות בדפוס עצמו. יחד עם הקוד קיבלתם כתובת מייל אליה יש לשלוח את הקבצים, אני מאמינה שתוכלו להפנות למייל הנ"ל את כל השאלות עוד לפני שליחת הקובץ.
אפשר גם לפנות לכאן בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד- על מנת לדעת אם מערכת הדיוור שלי חזרה לפעולה.. יש עדין מישהו שמילא את הטופס ולא קיבל את הקוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;877844:
חשוב מאוד- על מנת לדעת אם מערכת הדיוור שלי חזרה לפעולה.. יש עדין מישהו שמילא את הטופס ולא קיבל את הקוד?

אנוכי
(ד"א, מה עם הכרטיסי-ביקור?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;877932:
אנוכי
(ד"א, מה עם הכרטיסי-ביקור?)

עניתי באישי, אגב.. עכשיו כולם היו אמורים לקבל, אשמח לדעת אם כן או לא

• הוסף לסימניות
גם אני לא קבלתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה