כללי לכה סלקטיבית מובלטת.. כמה דברים שלמדתי + מתנה

• הוסף לסימניות
אני קבלתי

• הוסף לסימניות
האם תוקף ההטבה הוא עד ה- 05/11 ? או שעד אז אפשר להרשם להטבה?

• הוסף לסימניות
נו, כולם קיבלו ( מי שנרשם) או להמשיך בהתכתבות עם התמיכה של מערכת הדיוור? (-:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חבר;879146:
קיבלתי.
תודה.

אני מעריכה את זה שאכן מודיעים לי כיוון שזו בעצם האינדיקציה היחידה שלי לבדוק אם אכן הכל תקין. גם כל מי שפנה אליי במייל ולא קיבל, האם עכשיו כן?

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי, אני לא זוכר מתי נרשמתי אבל שיהיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;879148:
אני קיבלתי, אני לא זוכר מתי נרשמתי אבל שיהיה.

אתה מנוי כבר לניוזלטר אם זכרוני אינו מטעה אותי? יש מצב שכל מי שכבר מנוי קיבל אוטומטית

• הוסף לסימניות
קיבלתי פעמיים :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י היוצרת81;879159:
כן זה מה שקרה בפועל לכל מי שכבר רשום לניוזלטר...כך נראה לי

אני גם קיבלתי פעמיים ולא נרשמתי בעבר לניוזלטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;879184:
אני גם קיבלתי פעמיים ולא נרשמתי בעבר לניוזלטר

אבל כן נרשמת כשנרשמת לקבל את ההטבה, המערכת פשוט שולחת מחדש לכל הנרשמים זה הכל. מי שלא נרשם מעולם אין סיכוי שיקבל כי אין לי את המייל שלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;879189:
לא קבלתי.. (נרשמתי היום בצהריים)
נא לשלוח לי הודעה למייל + כתובת המייל שהוכנסה בטופס כפי שביקשתי, זה יעזור לי מאוד קשה לי לעקוב מכאן
אגב, יכול מאוד להיות שכתובת המייל לא הוכנסה נכון (מספיק אות אחת שנופלת) ואז המערכת מפילה החוצה כתובות לא מזוהות.
ובהזדמנות זו אתנצל בפני:eek:

1.מי שקיבל פעמים

2.או קיבל מבלי להרשם להטבה (קיבל כיוון שהוא רשום לניוזלטר)-
אני לא מכריחה אף אחד להשתמש :) קיבלתם מתנה- רוצים? קחו. לא רוצים? לא חייב

3.מי שלא קיבל בכלל- מוזמן לפנות אליי במייל בלבד ואטפל בזאת

• הוסף לסימניות
מה זה אמור להיות - ההודעה שהגיעה בשבת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;879880:
מה זה אמור להיות - ההודעה שהגיעה בשבת?

אין לי מושג איזו הודעה אבל אל תשכחו שמדובר במערכת אוטומטית לשליחת הודעות

• הוסף לסימניות
יש מישהו שכבר קיבלת?
חשוב לי לדעת תוך כמה זמן זה אצלי, כי אני מגבילה שם מבצע בתאריך..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה