עוגות/עוגיות לכל מי שמכינה עוגות שכבות--

• הוסף לסימניות
אני עושה הרבה פעמים עוגות שדורשות לאפות 3 טורטים בנפרד ואז קרמים וכו'
יש שיטה או רעיון על מנת שהטורט שמחכה לאפיה ישאר טוב?
או שיש אולי דרך אחרת לאפות אותם כל אחד בנפרד אבל יותר מהר?
תודהה

• הוסף לסימניות
אפשר בטורבו שנים יחד.

וחוצמיזה שטורט יכול לחכות בתוך התבנית על השיש עד שחברו יפנה לו מקום בתנור, מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
אפשר בטורבו שנים יחד.

וחוצמיזה שטורט יכול לחכות בתוך התבנית על השיש עד שחברו יפנה לו מקום בתנור, מה הבעיה?
פעם קראתי שא. אפיה וכל החומרים כאילו מתחילים לפעול ואם הם 20 דקות בחוץ- העוגה לא תהיה טובה
ובאמת אצלי העוגה הראשונה שאני מכניסה יוצאת הכי טוב מאשר השני והשלישי

וטורבו אני פחות אוהבת איך שזה יוצא, יותר יבש כזה...

• הוסף לסימניות
אני תמיד מחכה אחד אחד ויוצא מצוין.
כמוכ העוגות דקות זה כמו רולדה שאופים כל שכבה בין 10-12 דקות בתנור
לא אמור להיות בעיה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה לגבי איחוד בלילת קצף עם שוקולד מומס?
תמיד שובר לי את הקצף!
לא מכניסה שוקולד חם ולמרות זאת...

• הוסף לסימניות
פעם קראתי שא. אפיה וכל החומרים כאילו מתחילים לפעול ואם הם 20 דקות בחוץ- העוגה לא תהיה טובה

לא יודעת מה פועל ומי מו, tצלי זה יוצא מעולה+++

טורבו אם את ערנית ומוציאה בזמן אין סיבה שיצא יבש.

• הוסף לסימניות

יש תנורים שכשאופים בהם בטורבו אמורים להוריד מעט את החום של התנור,
ממליצה לך לבדוק בהוראות של התנור שלך, או לנסות....
את רוב העוגות אפשר לאפות 2 יחד....

• הוסף לסימניות
אפשר להכין את הבלילה בלי להכניס אבקת אפיה, כך שהיא לא מתחילה לפעול, וכהשתנור פנוי- לערבב אבקת אפיה ולהכניס לתנור.
רק צריך לזכור להכניס אבקת אפיה! אני מניחה את השקית של א.אפיה צמוד לקערה כדי שלא אשכח להכניס.
ככה אני עושה כשהחלות בתנור, ואני מכינה עוגה בינתיים.

• הוסף לסימניות
תשתדלי להשאיר את העיסה במקום קריר .
לא מקרר.
אפשר מטבח ממוזג. בטח בימים החמים האלו. אבל לא מול משב של המזגן.
בד"כ גם זמן האפיה קצר כך שזה בסדר.
אני עושה כך אפילו בעוגות של 4 שכבות ויוצא בהחלט בסדר.
בהצלחה !

• הוסף לסימניות
אפשר להכין את הבלילה בלי להכניס אבקת אפיה, כך שהיא לא מתחילה לפעול, וכהשתנור פנוי- לערבב אבקת אפיה ולהכניס לתנור.
רק צריך לזכור להכניס אבקת אפיה! אני מניחה את השקית של א.אפיה צמוד לקערה כדי שלא אשכח להכניס.
ככה אני עושה כשהחלות בתנור, ואני מכינה עוגה בינתיים.
אם לא מערבבים את האב' אפיה עם היבשים/ קמח היא נוטה להישאר בגושים ולהיות פחות יעילה.
היא פחות מתאימה להכנסה מאוחרת.

• הוסף לסימניות
לא לעצלנים
אבל אפשר להכין כל פעם שליש כמות
ונתקלתי במתכון כזה שכל שכבה כללה 4 ביצים בלבד
יוצא אוורירי בטירוף

כשאין לי זמן אני מכפילה ומחלקת ל2 תבניות ואופה יחד
לא נתקלתי בבעיה
גם לא כשעמד על השיש 10 דקות (זה 8-10 דק' אפייה)

• הוסף לסימניות
אם לא מערבבים את האב' אפיה עם היבשים/ קמח היא נוטה להישאר בגושים ולהיות פחות יעילה.
היא פחות מתאימה להכנסה מאוחרת.
מעניין.
אני עושה את זה באופן קבוע עם כמה סוגי מתכונים של עוגות, והאבקת אפיה נמסה לתוך הבלילה אחרי ערבוב די קליל, והעוגות יוצאות מצוינות (עוגות בחושות פשוטות יחסית)

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה אחרת בנוגע לעוגות שכבות-
יש עוגות כאלו בלי ביצים חיות בין טורט לטורט? במתכונים שקראתי עד היום לא מצאתי, אשמח למתכונים בלי ביצים חיות, אפשר ריצ' מרגרינה או רעיון במה אפשר להמיר את הביצים.
תודה!

• הוסף לסימניות
יש עוגות כאלו בלי ביצים חיות בין טורט לטורט? במתכונים שקראתי עד היום לא מצאתי, אשמח למתכונים בלי ביצים חיות, אפשר ריצ' מרגרינה או רעיון במה אפשר להמיר את הביצים.
אני שמה קצפת עם תוספות:קפה, פודינג בטעמים,
לחלבי - שמת מתוקה, גבינה וחלב,

• הוסף לסימניות
מה לגבי איחוד בלילת קצף עם שוקולד מומס?
תמיד שובר לי את הקצף!
לא מכניסה שוקולד חם ולמרות זאת...

אני גם אובדת עצות בענין הזה ואשמח להחכים
לא זוכרת מה השם המקצועי של זה.
שמה מעט מבלילת הקצף בשוקולד( כף גדושה של קצף) ומערבבת בעדינות, השוקולד נהיה פחות כבד, ואז שמה אותו בבלילת הקצף, ומערבבת רק בתנועות קיפול בעדינות, לוקח יותר זמן, אבל לא נופל.

• הוסף לסימניות
ברור
יש קרמים על בסיס מרגרינה מומסת עם שוקולד (בד"כ מרקם קרמי ולא אוורירי)
ויש קרמים על בסיס שמנת / ריצ' + כל מיני תוספות (שוקולד מומס / אבקות טעם / פודינג ועוד).
לא יצא לי מעולם להכין עוגת שכבות עם ביצים חיות בין השכבות, ואני מכינה עוגות בכמויות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה