עוגות/עוגיות לכל מי שמכינה עוגות שכבות--

• הוסף לסימניות
אני עושה הרבה פעמים עוגות שדורשות לאפות 3 טורטים בנפרד ואז קרמים וכו'
יש שיטה או רעיון על מנת שהטורט שמחכה לאפיה ישאר טוב?
או שיש אולי דרך אחרת לאפות אותם כל אחד בנפרד אבל יותר מהר?
תודהה
אפשר להכין נניח 2 עוגות גבוהות ולאפות במקביל
ואחרי האפיה לפרוס לרוחב
אפשר לאפות בטורבו בלי לייבש,
קודם כל זה ניסוי וטעיה...
אבל אחרי שהקרום העליון מתחיל הראות אפוי והפנים עוד לא לכסות בנייר כסף

• הוסף לסימניות
מה לגבי איחוד בלילת קצף עם שוקולד מומס?
תמיד שובר לי את הקצף!
לא מכניסה שוקולד חם ולמרות זאת...
אני גם אובדת עצות בענין הזה ואשמח להחכים
לא זוכרת מה השם המקצועי של זה.
שמה מעט מבלילת הקצף בשוקולד( כף גדושה של קצף) ומערבבת בעדינות, השוקולד נהיה פחות כבד, ואז שמה אותו בבלילת הקצף, ומערבבת רק בתנועות קיפול בעדינות, לוקח יותר זמן, אבל לא נופל.
השוואת מרקמים
השוקולד דחוס והקצף קליל יותר
לכן מעבירים כמה כפות קצף לשוקולד ומערבבים -זה מקליל את העיסה השוקולדית
ושוב כמה כפות קצף לשוקולד ומערבבים
ורק אח''כ מקפלים הכל אחד לשני

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה אחרת בנוגע לעוגות שכבות-
יש עוגות כאלו בלי ביצים חיות בין טורט לטורט? במתכונים שקראתי עד היום לא מצאתי, אשמח למתכונים בלי ביצים חיות, אפשר ריצ' מרגרינה או רעיון במה אפשר להמיר את הביצים.
תודה!
יש להני בקר 2 עוגות מעולות בלי ביצים חיות- עוגת שכבות עם קרם קפוצינו (אני שמה קרם פרווה פסק זמן) או עוגת חלווה שמורכבת מקרם חלווה ושוקולד.

עוגת חלווה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה