כללי לכל מי שתמיד רצה מקום אחסון קבצים בטוח

• הוסף לסימניות
אז ככה. כאחד שמחזיק המון חומר במחשב שלו שרובו לא יסולא בפז. חיפשתי תמיד תוכנה קטנה ופשוטה, שתשב על המחשב שלי כתקיה ובה אוכל להכניס את הקבצים החשובים שלי-כגון תמונות, קבצי מקור, מסמכים וכן הלאה. מה שעוד חיפשתי זו אפשרות להיכנס אל התקיה מכל מחשב מחובר לאינטרנט, שהוא לא המחשב שלי וכן אפשרות לשתף כל קובץ שאבחר עם מי שארצה כולל תקיות שלמות.

מסתבר שיש תוכנה כזו והיא מדהימה. אתה מקבל מקום שרת בגודל 2 גיגה בחינם ומכניס לשם איזה קובץ אתה רוצה ובכל גודל. מי שמחזיק אייפון או סמרטפון אחר, יכול לבחון את הקבצים מהטלפון שלו ובקלות. הקבצים יושבים גם במחשב וגם בשרתי החברה במקביל. מחקת קובץ בטעות מהתקיה במחשב, הם מגבים לך את הקובץ למשך 30 יום... נשמע הזוי אבל הכל אמיתי.

זה הלינק להתקנת התוכנה dropbox

אומנם מדובר בחברה הממוקמת בחו"ל אך למרות זאת מהירות הסנכרון והעברת הקבצים מעולה.

אני מתחייב שמי שיתקין אותה יברך אותי כל יום.

בהצלחה לכולנו

אדיר

• הוסף לסימניות
ומה קורה כשנופל האינטרנט מה שקורה בדרך כלל כשהכי צריכים....
אז גך התמונות השמורות אינן?.....

• הוסף לסימניות
בוקר טוב תרתי משמע.

תקוה, התשובה לשאלה היא שהנתונים בשרת הם גיבוי לאלה שבמחשב, כך שאפשר לעבוד גם כאשר לא מקווונים.

• הוסף לסימניות
סליחה, לא הבנתי.
אם הם גיבוי מה זה עוזר לי?
אני צריכה מקום לקובץ עצמו ולא במחשב.

• הוסף לסימניות
לא התלהבתי ממנה, בזמנו, העלאת קבצים איטית ומסורבלת.
כשמהירות הגלישה שלי 10

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל יעוץ מהמקצוענים בדרופבוקס:
א. כשמדובר בקובץ כבד, כמה זמן לוקח לו לעבור לתיקיה הנ"ל? באותו מהירות העלאה למייל, או יותר מהר מזה?
ב. אם עובדים על קובץ, אפשר לשמור אותו בתיקיה הזאת, וכל פעם לעשות 'שמור'? זה יהיה תהליך איטי, או אותו דבר כמו במחשב?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופירייט;598877:
אשמח לקבל יעוץ מהמקצוענים בדרופבוקס:
א. כשמדובר בקובץ כבד, כמה זמן לוקח לו לעבור לתיקיה הנ"ל? באותו מהירות העלאה למייל, או יותר מהר מזה?
ב. אם עובדים על קובץ, אפשר לשמור אותו בתיקיה הזאת, וכל פעם לעשות 'שמור'? זה יהיה תהליך איטי, או אותו דבר כמו במחשב?

תודה מראש

לשאלתך הראשונה, עפ"י מה שזכור לי מהעבר (לפני כשנה)
כשניסיתי להעלות קובץ זה ארך יותר מההעלאה למייל.

• הוסף לסימניות
לידיעתכם:
היום בגוגל מסמכים ניתן לבצע העלאה, וגם של תיקיות שלימות.
כשיש הגבלה לקובץ בודד שהוא ספציפית לא יהיה יותר מ1 ג"ב.

הגודל המקסימלי שיכול לשבת על השרת הוא כגודל התיבה שלכם: 7 ג"ב.
או אם קניתם מקום איחסון 27....

• הוסף לסימניות
מי שלא רוצה לא צריך :)
העלאה של דרופובוקס מהירה מאוד בשביל תוכנת רקע.
בשביל העלאה ישירה יש להיכנס לאתר ואז זה מהר משרתים בארץ.
גוגל לא פונקצייה למי שצריך ממאה סיבות.
שמירת קובץ בתיקיית הדרופ היא פעולה בכלל לא קשורה לרשת, וממילא היא מהירה כמו כל פעולת שמירה (זה תיקייה רגילה רק תוכנת הדרופבוקס מנטרת עדכון שלה לשרת).

• הוסף לסימניות
אני גם מאחסנת מידי פעם קבצים ב- dropbox.
התפעול בה פשוט מאוד וניתן לשתף אחרים בקלות.

• הוסף לסימניות
יש כאלו שכנראה לא קלטו איך זה עובד.

ה DB זה תיקיה רגילה במחשב, כל קובץ שאנחנו רוצים לגבות, אנחנו מכניסים לתיקיה ההיא, ואז באופן אוטמטי הDB מזהה את הקובץ או את השינוי שנעשה בקובץ, והוא מגבה את הקובץ לשרת שלו.

ניתן לשלוח לחברים קישור לקבצים כדי שהם יוכלו להוריד את הקובץ מהשרת של DB, וזה אומר שאם יש לך בDB אפשרות חינמית לאיחסון 2 גיגה, אפשר להכניס לתיקיה קובץ של 2 גיגה, ולשלוח לחברים קישור לקובץ, וכשהם לוחצים עליו הם יכולים להוריד את הקובץ למחשב שלהם.

על מנת להתקין את הדרופבוקס ניתן ללחוץ על הקישור המצו"ב. (אם תתקינו מהקישור הזה אני יקבל עוד 250 מגה אחסון חינמי... תודה מראש למתקינים)

http://db.tt/YNURYQ8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה