- הוסף לסימניות
אז ככה. כאחד שמחזיק המון חומר במחשב שלו שרובו לא יסולא בפז. חיפשתי תמיד תוכנה קטנה ופשוטה, שתשב על המחשב שלי כתקיה ובה אוכל להכניס את הקבצים החשובים שלי-כגון תמונות, קבצי מקור, מסמכים וכן הלאה. מה שעוד חיפשתי זו אפשרות להיכנס אל התקיה מכל מחשב מחובר לאינטרנט, שהוא לא המחשב שלי וכן אפשרות לשתף כל קובץ שאבחר עם מי שארצה כולל תקיות שלמות.
מסתבר שיש תוכנה כזו והיא מדהימה. אתה מקבל מקום שרת בגודל 2 גיגה בחינם ומכניס לשם איזה קובץ אתה רוצה ובכל גודל. מי שמחזיק אייפון או סמרטפון אחר, יכול לבחון את הקבצים מהטלפון שלו ובקלות. הקבצים יושבים גם במחשב וגם בשרתי החברה במקביל. מחקת קובץ בטעות מהתקיה במחשב, הם מגבים לך את הקובץ למשך 30 יום... נשמע הזוי אבל הכל אמיתי.
זה הלינק להתקנת התוכנה dropbox
אומנם מדובר בחברה הממוקמת בחו"ל אך למרות זאת מהירות הסנכרון והעברת הקבצים מעולה.
אני מתחייב שמי שיתקין אותה יברך אותי כל יום.
בהצלחה לכולנו
אדיר
מסתבר שיש תוכנה כזו והיא מדהימה. אתה מקבל מקום שרת בגודל 2 גיגה בחינם ומכניס לשם איזה קובץ אתה רוצה ובכל גודל. מי שמחזיק אייפון או סמרטפון אחר, יכול לבחון את הקבצים מהטלפון שלו ובקלות. הקבצים יושבים גם במחשב וגם בשרתי החברה במקביל. מחקת קובץ בטעות מהתקיה במחשב, הם מגבים לך את הקובץ למשך 30 יום... נשמע הזוי אבל הכל אמיתי.
זה הלינק להתקנת התוכנה dropbox
אומנם מדובר בחברה הממוקמת בחו"ל אך למרות זאת מהירות הסנכרון והעברת הקבצים מעולה.
אני מתחייב שמי שיתקין אותה יברך אותי כל יום.
בהצלחה לכולנו
אדיר
הנושאים החמים