נכתב ע"י משי 1;557341:כששמרתי דיאטת קנדידה ביררתי הרבה והתחליף היחיד המומלץ הוא סטויה, יש אותו בטיפות ובאבקה, אני לא כ"כ הסתדרתי להחליף אותו בסוכר, חוץ מבקפה. אז פשוט לא השתמשתי בסוכר!
יש תחליפי סוכר שהם מסוכנים וכבר עדיף סוכר! שווה בירור!
לאילו תחליפים הכוונה? ומדוע הם מסוכנים?נכתב ע"י משי 1;557341:כששמרתי דיאטת קנדידה ביררתי הרבה והתחליף היחיד המומלץ הוא סטויה, יש אותו בטיפות ובאבקה, אני לא כ"כ הסתדרתי להחליף אותו בסוכר, חוץ מבקפה. אז פשוט לא השתמשתי בסוכר!
יש תחליפי סוכר שהם מסוכנים וכבר עדיף סוכר! שווה בירור!
נכתב ע"י חברה;557344:לאילו תחליפים הכוונה? ומדוע הם מסוכנים?
נכתב ע"י משי 1;557584:לפי מה שאני בררתי זכור לי שלכולם, או כמעט כולם, אני כבר לא זוכרת אבל תוכלי לחפש בגוגל ולמצוא.
יש תחליפים שהם ממש מסוכנים מסרטנים ... ואז כבר עדיף סוכר...
יש גם ספרים שמציינים את זה כגון "לבריאות"- ספר מומלץ גם סתם כך,
יש גם הרבה מוצרים שמצוין ללא סוכר או דיאטי והתחליפי סוכר שלהם מסוכנים ממש- עד שממליצים כבר להשתמש ברגיל ולא בהם!!
נכתב ע"י גינגית;557589:מעצבן שממהרים לקבוע על משהו שהוא מסרטן, כשזה משהו שאוכלוסיה גדולה מאד נאלצת להשתמש בו.
ברור שכל חומר שאינו טבעי, אינו בריא יותר מדי ובעיקר ללבלב, אבל מי שאסור לו סוכר אין לו הרבה ברירות [וביננו הסטיביה כל כך יקרה 30 ש"ח לבקבוקון קטן שאי אפשר להשתמש רק בזה]
אני מוחה על כך שזה מסרטן!!!!! לא ראיתי שום הוכחות ברורות לכך.
נכתב ע"י משי 1;557593:את צודקת !
אבל זה לא אני קבעתי וכמובן לא הכללתי, תקראי בספר שהמלצתי מה היא מזהירה שם...
אני לא חושבת שעל ספר אחד את יכולה לבנות את כל הידע וההבנה שלך!נכתב ע"י משי 1;557593:את צודקת !
אבל זה לא אני קבעתי וכמובן לא הכללתי, תקראי בספר שהמלצתי מה היא מזהירה שם...
נכתב ע"י גינגית;557596:זה שהיא מזהירה לא הופך זאת לאמת.
אם זה היה מסרטן, היו מורידים את זה מהמדפים.
נכתב ע"י ליקי;557597:אני לא חושבת שעל ספר אחד את יכולה לבנות את כל הידע וההבנה שלך!
את יודעת כמה ספרים יש שאומרים לא לאכול בכלל פחמימות ריקות שזה מסרטן? מה שזה גורם זה הגברת החומציות בגוף.
שגורמת לבערה בגוף וזה מה שגורם באיזה שהוא שלב לאפשרות של סירטון כי הבערה גורמת לזיקים ואם יש איזה שהוא תא סרטני זה גורם לתפרצותו. (תאים סרטנים יש לכולנו הענין הוא ההתפרצות שלהם)
נכתב ע"י גינגית;557335:ומרשם למה בדיוק את צריכה?
מנות אחרונות?
גלידות?
צימעס?
סלטים?
אני צריכה בעיקר תחליף לסוכר בבישולים. קצת מנות אחרונות.נכתב ע"י נוי;557411:לגבי מתכונים: את מחפשת דווקא מתכונים מתוקים?
נכתב ע"י נוי;558118:מצטרפת למחאתה של גינגית על הקביעה :"עדיף סוכר במקום תחליפים" למי שאין אינסולין (סכרת סוג 1) או אינסולין עייף (סכרת סוג2 או סכרת הריונית) הסוכר פשוט אסור.
לעניין סוכר חום, קראתי פעם כי מבחינה בריאותית הוא שווה לסוכר לבן מזוקק.
לשאלתה של מרק: לפתן תפוחים אפשר לבשל עם טיפות דיאטיפ (זה על בסיס סוכרלוז)
כמו"כ אם מעניין אותך לעניין את האדם הסוכרתי בשיטת תזונה ובמשקה צמחים שפותח על ידי מרפא יהודי שהיה בקניה - על פי שיטה זו רבים (סכרת סוג2 )הצליחו להגיע לאיזון רמת הסוכר ללא שימוש בכדורים /הזרקת אינסולין. פני אלי באישי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים