ללא סוכר

• הוסף לסימניות
למי יש מרשמים ללא סוכר? אילו תחליפי סוכר מומלצים? אפשר להשתמש בתחליף במקום סוכר בכל מרשם?

קיץ בריא ושמח

• הוסף לסימניות
יש סוכרזית נוזלית, שאפשר להשתמש בה גם לבישולים. אני משתמשת בה בכל בישול שדורש סוכר חוץ מעוגות וגלידות בגלל שהסוכר מייצב את הקצף. לפעמים גם בגלידות, אני משתמשת בסוכרזית, אבל גם בקצת סוכר שבכל זאת לא יישבר הקצף.

ומרשם למה בדיוק את צריכה?
מנות אחרונות?
גלידות?
צימעס?
סלטים?

• הוסף לסימניות
כששמרתי דיאטת קנדידה ביררתי הרבה והתחליף היחיד המומלץ הוא סטויה, יש אותו בטיפות ובאבקה, אני לא כ"כ הסתדרתי להחליף אותו בסוכר, חוץ מבקפה. אז פשוט לא השתמשתי בסוכר!
יש תחליפי סוכר שהם מסוכנים וכבר עדיף סוכר! שווה בירור!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;557341:
כששמרתי דיאטת קנדידה ביררתי הרבה והתחליף היחיד המומלץ הוא סטויה, יש אותו בטיפות ובאבקה, אני לא כ"כ הסתדרתי להחליף אותו בסוכר, חוץ מבקפה. אז פשוט לא השתמשתי בסוכר!

הבעיה עם סטביה, שהוא קצת מר.
לא אהבתי אותו בכלל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;557341:
לאילו תחליפים הכוונה? ומדוע הם מסוכנים?

• הוסף לסימניות
סוכרלוז הוא הממתיק הכי מומלץ. הוא הממתיק היחיד שלא נצפו בו השלכות אצל נשים בהריון, למשל. כמו"כ אפשר להשתמש בו בבישול (לא מתפרק בחום).
לגבי מתכונים: את מחפשת דווקא מתכונים מתוקים?
(הם תמיד יהיו עם פחמימות=סוכרים, או עם פרות= סוכרים)
וסתם הערה: לתשומת לב, משקה "דיאט תפוזינה" מכיל סוכר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חברה;557344:
לאילו תחליפים הכוונה? ומדוע הם מסוכנים?

לפי מה שאני בררתי זכור לי שלכולם, או כמעט כולם, אני כבר לא זוכרת אבל תוכלי לחפש בגוגל ולמצוא.
יש תחליפים שהם ממש מסוכנים מסרטנים ... ואז כבר עדיף סוכר...
יש גם ספרים שמציינים את זה כגון "לבריאות"- ספר מומלץ גם סתם כך,
יש גם הרבה מוצרים שמצוין ללא סוכר או דיאטי והתחליפי סוכר שלהם מסוכנים ממש- עד שממליצים כבר להשתמש ברגיל ולא בהם!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;557584:
לפי מה שאני בררתי זכור לי שלכולם, או כמעט כולם, אני כבר לא זוכרת אבל תוכלי לחפש בגוגל ולמצוא.
יש תחליפים שהם ממש מסוכנים מסרטנים ... ואז כבר עדיף סוכר...
יש גם ספרים שמציינים את זה כגון "לבריאות"- ספר מומלץ גם סתם כך,
יש גם הרבה מוצרים שמצוין ללא סוכר או דיאטי והתחליפי סוכר שלהם מסוכנים ממש- עד שממליצים כבר להשתמש ברגיל ולא בהם!!

מעצבן שממהרים לקבוע על משהו שהוא מסרטן, כשזה משהו שאוכלוסיה גדולה מאד נאלצת להשתמש בו.

ברור שכל חומר שאינו טבעי, אינו בריא יותר מדי ובעיקר ללבלב, אבל מי שאסור לו סוכר אין לו הרבה ברירות [וביננו הסטיביה כל כך יקרה 30 ש"ח לבקבוקון קטן שאי אפשר להשתמש רק בזה]

אני מוחה על כך שזה מסרטן!!!!! לא ראיתי שום הוכחות ברורות לכך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;557589:
מעצבן שממהרים לקבוע על משהו שהוא מסרטן, כשזה משהו שאוכלוסיה גדולה מאד נאלצת להשתמש בו.

ברור שכל חומר שאינו טבעי, אינו בריא יותר מדי ובעיקר ללבלב, אבל מי שאסור לו סוכר אין לו הרבה ברירות [וביננו הסטיביה כל כך יקרה 30 ש"ח לבקבוקון קטן שאי אפשר להשתמש רק בזה]

אני מוחה על כך שזה מסרטן!!!!! לא ראיתי שום הוכחות ברורות לכך.

את צודקת !
אבל זה לא אני קבעתי וכמובן לא הכללתי, תקראי בספר שהמלצתי מה היא מזהירה שם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;557593:
את צודקת !

זה שהיא מזהירה לא הופך זאת לאמת.
אם זה היה מסרטן, היו מורידים את זה מהמדפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;557593:
את צודקת !
אני לא חושבת שעל ספר אחד את יכולה לבנות את כל הידע וההבנה שלך!
את יודעת כמה ספרים יש שאומרים לא לאכול בכלל פחמימות ריקות שזה מסרטן? מה שזה גורם זה הגברת החומציות בגוף.
שגורמת לבערה בגוף וזה מה שגורם באיזה שהוא שלב לאפשרות של סירטון כי הבערה גורמת לזיקים ואם יש איזה שהוא תא סרטני זה גורם לתפרצותו. (תאים סרטנים יש לכולנו הענין הוא ההתפרצות שלהם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;557596:
זה שהיא מזהירה לא הופך זאת לאמת.
אם זה היה מסרטן, היו מורידים את זה מהמדפים.

זה לא בדיוק נכון כי יש חומרים שבארצות הברית משרד הבריאות אוסר לשים על המדפים, ובארץ זה נמצא ואין אפילו מי שיזהיר!! תבררי ותראי!
דרך אגב לא דברתי דווקא על מסרטן יש עוד סכנות לא דווקא רק סרטן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;557597:
אני לא חושבת שעל ספר אחד את יכולה לבנות את כל הידע וההבנה שלך!
את יודעת כמה ספרים יש שאומרים לא לאכול בכלל פחמימות ריקות שזה מסרטן? מה שזה גורם זה הגברת החומציות בגוף.
שגורמת לבערה בגוף וזה מה שגורם באיזה שהוא שלב לאפשרות של סירטון כי הבערה גורמת לזיקים ואם יש איזה שהוא תא סרטני זה גורם לתפרצותו. (תאים סרטנים יש לכולנו הענין הוא ההתפרצות שלהם)

אני לא כ"כ מבינה על מה ההתנפלות בסה"כ המלצתי לה לברר טוב כי יש אנשים שחושבים שסוכר זה רעל וכל התחליפים זה הפתרון, וכנראה שלפעמים זה לא נכון ואולי חלק מהם גם יותר גרוע!, אז המלצתי לפני שקונים מוצר ללא סוכר... מבררים קצת...
(נ.ב. גם אני חושבת שסוכר לבן זה גרוע, והיה לי תקופה שהיה אסור גם כל תחליף אחר חוץ מסטויה- שלא כ"כ הסתדרתי, ופשוט חייתי בלי סוכר- ותאמינו- שרדתי!, אבל לא כל אחד מסוגל, היום אני משתמשת בסוכר חום- הבהיר! ומפחיתה מאד מהכמויות., אך כמובן שיש כאלה שזה אסור להם אז כל אחד יברר לפי ההבנה שלו...)

אני ממש לא בונה את הכל על זה ואני לא מאילו שמאמינה לסקרים הצצים חדשים לבקרים שכל צבע מאכל וכד' מסרטן, אך כרגע אין לי נגיש את החומר שחיפשתי בזמנו ואני גם לא כ"כ סומכת על כל המידע מהאינטרנט, אך מה שאני יודעת שהוא מקור יותר מוסמך - זה הספר והיא גם מפרטת את הענין ומה שזכור לי חלק מסתמכת על מחקרים של משרד הבריאות בארה"ב שמשום מה בארץ מקילים מאד בדברים האלה...

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבות. קיץ בריא ושמח.
נכתב ע"י גינגית;557335:
ומרשם למה בדיוק את צריכה?
מנות אחרונות?
גלידות?
צימעס?
סלטים?
נכתב ע"י נוי;557411:
לגבי מתכונים: את מחפשת דווקא מתכונים מתוקים?
אני צריכה בעיקר תחליף לסוכר בבישולים. קצת מנות אחרונות.
לאדם מבוגר סוכרתי.

• הוסף לסימניות
מנה אחרונה טובה מאד שאני מכינה ללא סוכר זה רסק אננס ללא סוכר.
אפשר להוסיף טיפה ממש של סוכרזית נוזלית כדי שיהיה יותר טעים.
אפשר גם לקשט עם צימוקים, אם הוא אוכל את זה.

אני מוסיפה בבישולים רק את הסוכרזית הנוזלית איפה שצריך היה להיות סוכר.
בצימעס, כרוב מאודה, סלט כרוב וגזר ועוד.
אפילו בחצילים בחומץ אני מוסיפה סוכרזית במקום סוכר.

• הוסף לסימניות
1.חלק מהממתיקם מעכבי גדילה ולכן הם ממש לא בריאים לילדים.
2. רבים מהמממתיקים מחמירים מאד את תופעת התשישות הכרונית ו תסמונות קרובות.

סוכר לא בריא, והממתיקים רובם לא בריאים.
הטוב ביותר זה להתרגל ללא מתוק.
ולמי שאין בעית סוכר, אם מתוק אז הטבעי מסוג פירות מתוקים או מיובשים.

• הוסף לסימניות
מצטרפת למחאתה של גינגית על הקביעה :"עדיף סוכר במקום תחליפים" למי שאין אינסולין (סכרת סוג 1) או אינסולין עייף (סכרת סוג2 או סכרת הריונית) הסוכר פשוט אסור.
לעניין סוכר חום, קראתי פעם כי מבחינה בריאותית הוא שווה לסוכר לבן מזוקק.
לשאלתה של מרק: לפתן תפוחים אפשר לבשל עם טיפות דיאטיפ (זה על בסיס סוכרלוז)
כמו"כ אם מעניין אותך לעניין את האדם הסוכרתי בשיטת תזונה ובמשקה צמחים שפותח על ידי מרפא יהודי שהיה בקניה - על פי שיטה זו רבים (סכרת סוג2 )הצליחו להגיע לאיזון רמת הסוכר ללא שימוש בכדורים /הזרקת אינסולין. פני אלי באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;558118:
מצטרפת למחאתה של גינגית על הקביעה :"עדיף סוכר במקום תחליפים" למי שאין אינסולין (סכרת סוג 1) או אינסולין עייף (סכרת סוג2 או סכרת הריונית) הסוכר פשוט אסור.
לעניין סוכר חום, קראתי פעם כי מבחינה בריאותית הוא שווה לסוכר לבן מזוקק.
לשאלתה של מרק: לפתן תפוחים אפשר לבשל עם טיפות דיאטיפ (זה על בסיס סוכרלוז)
כמו"כ אם מעניין אותך לעניין את האדם הסוכרתי בשיטת תזונה ובמשקה צמחים שפותח על ידי מרפא יהודי שהיה בקניה - על פי שיטה זו רבים (סכרת סוג2 )הצליחו להגיע לאיזון רמת הסוכר ללא שימוש בכדורים /הזרקת אינסולין. פני אלי באישי.

קודם כל לא קבעתי שעדיף... תקראי לעומק ותראי שכתבתי שלעיתים...
לעניין סוכר חום- זה מדובר על הסוכר חום כהה שיש טוענים שהוא בעצם סוכר לבן עם קרמל! אך הסוכר חום הבהיר כן ביחס בריא יותר, וכמובן שעדיף בלי...

• הוסף לסימניות
סוכר חום הוא סוכר לבן עם צבע, אבל סוכר קנים או סוכר דמררה הם סוכרים עם חומרים טבעיים והרבה יותר בריאים אבל לא לחולי סוכרת. אין הבדל בינם לבין סוכר לבן בערך הגלוקמי עד כמה שידוע לי.

• הוסף לסימניות
מקפיצה. יש לכן מרשמים לחולי סוכרת?
עוגות. תוספות. קינוחים. הכל.
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....