כללי ללוגו

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חו"ד ללוגו לחנות תקשורת-סלולר
sim-תקשורת

קבצים מצורפים

• 1234.jpg
    KB 41.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפה, הייתי משנה את הפונט של המילה תקשורת.

• הוסף לסימניות
הרעיון דווקא יפה מאוד.

מצטרף לצורך לשנות פונט, ליותר קליל וזורם.

• הוסף לסימניות
הפונט היציב מאד מתאים לתקשורת .ליד הלוגו שקליל וזורם.יופי של עבודה ! מקצועי מאד.

.....אוי ואבוי כשאין תקשורת יציבה....

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שהפונט הזה מראה יציבות.
אם כבר, אז פונט 'יציב' יותר כלומר עבה יותר, וגם אז בצורה יותר משולבת, יותר בנויה בסמל.

• הוסף לסימניות
לא בטוח שה I מספיק ברור (באנגלית מחוברת מחברים אותו מלמטה ולא מלמעלה) אולי עדיף להפריד אותו?

• הוסף לסימניות
הלוגו נקי וקליט ועם זה מעביר מסר עוצמתי.כל הכבוד.:)

• הוסף לסימניות
גם לי נראה ש i לא מספיק ברורה אולי להפריד? את הטבעת מסביב לכדור כדאי לעשות מעט לרוחב. הלוגו בכלליות יפה.

• הוסף לסימניות
ה-SIM יפה וקליל, הפונט של תקשורת גם לדעתי צריך שינוי

• הוסף לסימניות
למה סים נוגע בתקשורת?
למה הם לא באותו רוחב?

• הוסף לסימניות
לוגו מעניין ומקורי בהחלט.

בתחילה לא הבחנתי שבהודעה הראשונה כתוב ששם העסק SIM, ולכן הלוגו היה נראה לי כמו sm בלבד (ובאמת תמהתי מה מקום העיגול). לדעתי יש להפריד בין ה-m ל-i, וכן להטות מעט את ה-m בזווית ימינה.
הפונט העברי צריך להיות מודגש יותר.

עוד הערה קטנה: יש משהו בזרימה של ה-S שאינו חלק (בחלק העליון של הפיתול האמצעי). צריך ללטש אותו.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הערות...
איך עכשיו???
אשמח אם תמליצו לי על פונט אחר,
אני כבר לא רואה בעיניים הבדל בין הפונטים....

קבצים מצורפים

• 1122222.jpg
    KB 38.1 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
היה שווה לחכות... :)

נקי וקליט, חד וברור...

• הוסף לסימניות
מקסים!

עוד טיפונת ליטוש בS
וכן אני ממליצה לבדוק אפשרות להוסיף על הi צל של הכדור. תנסי, זה עשוי להוסיף הרבה.

• הוסף לסימניות
מקצועי!! נעים לעין!! איכותי! אמין!!
נעייס!

• הוסף לסימניות
זורם ויפה.
ההערה של GRN גרמה לי לבדוק מה קורה עם תאורה: האור על הכדור מגיע מלמטה כך שצל על ה-I לא יכול להיות, אולם במילה האור הוא מכיוון ימין למעלה. כיוון אחיד ישלים את התמונה. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!
יגעת ומצאת וגו'

אולי טיפה לרווח בין הI לM
(אולי לא... רק חושב בקול...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה