דרוש מידע למדת איפור אצל גילה אדלר?

• הוסף לסימניות
אני רוצה ללמוד איפור מקצועי, ומבררת כרגע על גילה אדלר,
אם למדת אצלה או מכירה מישהי שלמדה,
אני ממש אשמח לכל מידע.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ספציפי לא אני אבל אחותי וחברתה למדו היא ממש טובה
אתן יכולות לצפות בסרטונים שלה
ממליצה מכל הלב
cleardot.gif

• הוסף לסימניות
ספציפי לא אני אבל אחותי וחברתה למדו היא ממש טובה
אתן יכולות לצפות בסרטונים שלה
ממליצה מכל הלב
cleardot.gif

• הוסף לסימניות
אני רוצה ללמוד איפור מקצועי, ומבררת כרגע על גילה אדלר,
אם למדת אצלה או מכירה מישהי שלמדה,
אני ממש אשמח לכל מידע.
תודה רבה!
מה יצא בסוף? מבררת גם...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממליצה לך לברר במור ביוטי
שווה ליסוע בשביל זה עד בני ברק?
לא למדתי אצלה. וגם לא מצאתי עדיין מישהי שעונה על הציפיות שלי...
ירדתי מזה בינתיים. הלכתי ללמוד משהו אחר.
כנראה יש לך ציפיות גבוהות מידי.
מה למדת בסוף?

• הוסף לסימניות
שווה ליסוע בשביל זה עד בני ברק?

כנראה יש לך ציפיות גבוהות מידי.
מה למדת בסוף?
אם את מחפשת רמה גבוהה אז שווה.
במור ביוטי יש לך גם השתלמויות חינם לתלמידות ללא הגבלה. כל התלמידות שלהם לא מפסיקות לדבר על היחס ועל האקסטרות שמקבלים שם

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת רמה גבוהה אז שווה.
במור ביוטי יש לך גם השתלמויות חינם לתלמידות ללא הגבלה. כל התלמידות שלהם לא מפסיקות לדבר על היחס ועל האקסטרות שמקבלים שם
ואיך הלימודים עצמם? מעניין אותי ידע טוב בחומרים, התאמה ועמידות.
יש שם?
כמה בערך עולים של לימודים מקצועיים?
אפשר פרטי התקשרות?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה