תח"צ למה אין אוטבוס מב"ב לי-ם איזור בית ישראל?

• הוסף לסימניות
אפילו קו 136 שנוסע מממילא לקבר שמואל הנביא שזה קו פצצה בעצם עבור תושבי בית ישראל ולומדי ישיבת מיר [נוסע מכיכר זקס עד שפע חיים] עושה רק איסוף [אין הורדה בדרך...].
אולי אפשר לשנות את זה?

• הוסף לסימניות
אפילו קו 136 שנוסע מממילא לקבר שמואל הנביא שזה קו פצצה בעצם עבור תושבי בית ישראל ולומדי ישיבת מיר [נוסע מכיכר זקס עד שפע חיים] עושה רק איסוף [אין הורדה בדרך...].
אולי אפשר לשנות את זה?
יתכן מאוד שמדובר בקו מיותר
אבל בסה"כ מדובר במיניבוס שלא יתחיל אפילו לענות על הביקושים, אבל ימנע את המענה שניתן לבודדים שעבורם נוצר הקו.

• הוסף לסימניות
אבל בסה"כ מדובר במיניבוס שלא יתחיל אפילו לענות על הביקושים, אבל ימנע את המענה שניתן לבודדים שעבורם נוצר הקו.
זה מזמן כבר לא מיניבוס..
זה אוטבוס רגיל...
והוא לא מיותר עבור אנשים שרוצים להגיע לקבר שמואל הנביא..
אלא שצריך לשדרג אותו לדו מפרקי ושיהיה לו איסוף והורדה בכל המסלול...

• הוסף לסימניות
היום אין בו הרבה נוסעים כי הוא לא מעלה בתוך ירושלים.
אבל המסלול שלו אסטרטגי וייחודי מאוד ואם הוא יתחיל להעלות נוסעים בתוך ירושלים הוא יהפוך להצלחה מסחררת.

היום אין הרבה אוטובוסים שיוצאים מקניון רמות ישר החוצה (מלבד 36 הוותיק ו-516 שהפך להצלחה מסחררת עם פתיחתו מה שאפשר לשחזר גם ב-136) אני לא חושב שיש עוד קניון בעיר שיש אליו רק 2 קווי אוטובוס נורמליים.
כמו"כ לתושבי בית ישראל ואלפי לומדי ישיבת מיר אין שום קו שיורד לכיוון כביש רמות על כל הקווים הבין עירוניים שעוברים דרכו כולל מרכזית הארזים, קו 136 יכול לתת מענה מושלם לכל אלו.
וברגע שהקו לא יצליח לענות על הביקושים יתגברו אותו ואז כל נוסעי קבר שמואל הנביא ייהנו מתחבורה תדירה ויעילה הרבה יותר, כך שכולם אמורים להרוויח מהמהלך.

אגב אם יוחלט שקו במתכונת כזאת הוא טוב לעמ"י אבל לא צריך בשביל זה להשתמש בקו פרברי אלא עדיף לייסד קו עירוני חדש, אז גם מהבחינה הזאת אין סיבה למצוא לקו מסוף חדש כי קבר שמואל הנביא הוא סה"כ 5 דק' נסיעה מרמות, זה כנראה פחות מהזמן שלוקח ל-516 להגיע מגולדה למסוף ברמות ד'.

• הוסף לסימניות
בעבר ביקשתי קו מבית ישראל למרכזית הארזים ובמשרד התחבורה ענו לי שכיון שאין מסוף באזור, לא ניתן להפעיל כזה קו.
יש את קו 98 שתי נסיעות לכל צד בכל יום קו רק ולא פעיל ולא מפורסם
דבר ראשון יש אפשרות לקו גם ללא מסוף , ואם קימת בעיה של מסוף יש את מסוף גבעת התחמושת די קרוב לאזור
יש תמיד פתרונות אבל תמיד גם תירוצים
מה שאני לא מבין מי משכונת בעלז נוסע לכיוון ישיבת מיר, במקום שזה יהיה קו מרמות לכל עורך גולדה מאיר או שיצא מגבעת שאול לעורך ירמיהו בר אילן [ואז יהיה גם תועלתי] זה יוצא מירמיהו וממשיך לכיוון בעלז
ואם אפשר לעשות קו עירוני אפשר גם בין עירוני לב"ב בדומה לקו 226 246 לביתר
ובכדי שלא יעמיס את צומת בר אילן יצא לכיוון כביש רמות דרך שדרות חיים בר לב
בתקווה שדברי ייגעו לאוזניים קשובות

1740938466517.png
1740938541897.png

• הוסף לסימניות
יש את קו 98 שתי נסיעות לכל צד בכל יום קו רק ולא פעיל ולא מפורסם
דבר ראשון יש אפשרות לקו גם ללא מסוף , ואם קימת בעיה של מסוף יש את מסוף גבעת התחמושת די קרוב לאזור
יש תמיד פתרונות אבל תמיד גם תירוצים
מה שאני לא מבין מי משכונת בעלז נוסה לכיוון ישיבת מיר במקום שזה יהיה קו מרמות לכל עורך גולדה מאיר או שיצא מגבעת שאול לעורך ירמיהו בר אילן [ואז יהיה גם תועלתי] זה יוצא מירמיהו וממשיך לכיוון בעלז
ואם אפשר לעשות קו עירוני אפשר גם בין עירוני לב"ב בדומה לקו 226 246 לביתר
זה אוטובוס גבוה וכמדומני שזה קו תלמידים או משהו בסגנון (ניסיתי לעצור אותו כמה פעמים ולא עצר לי אף פעם)

• הוסף לסימניות
זה אוטובוס גבוה וכמדומני שזה קו תלמידים או משהו בסגנון (ניסיתי לעצור אותו כמה פעמים ולא עצר לי אף פעם)
אני נסעתי בו כמה פעמים מה שהוא עושה זה רק פיזור ובהלוך רק איסוף אם ירידה אחת במיר ואולי לכן לא עצר .
זה אוטובוס עירוני של אגד כלאסי !!!

• הוסף לסימניות
אני נסעתי בו כמה פעמים מה שהוא עושה זה רק פיזור ובהלוך רק איסוף אם ירידה אחת במיר ואולי לכן לא עצר .
זה אוטובוס עירוני של אגד קלאסי !!!
ניסיתי לעצור אותו כמה פעמים בתחנת האבן לכיוון מיר ולא עצר.
הרבה זמן כבר לא ראיתי אותו אם אתם אומרים שעבר לעירוני שיהיה, כשאני ראיתי אותו הוא תמיד היה גבוה.
בכולופן תמיד חשבתי שזה קו של נוות ישראל או משהו בסגנון, אם זה המציאות זה מסביר איך בדיוק הוא נשאר עם תחנת יציאה משם אחרי שהפכו את 55 לסיבובי והעבירו את תחנת המוצא של 136 לממילא.
גם אם לא, קו בתדירות נמוכה לא מאוד חוסם את התחנה כשהוא יוצא פעם ביממה בשונה מקו סדיר.

קו לב"ב אפשר לעשות במסלול הישן של 414, אז הוא התחיל בגבעת התחמושת בעלת המסוף המכובד בדיוק כמו קווי ביתר, השאלה למה הוא נסגר בשביל לדעת אם אפשר להפעיל אותו בחזרה.

• הוסף לסימניות
תבדוק בגוגל במקום להיתוכך מפורש כתוב קו מסלולי לא מסלול תלמידים אם לא עצר לכם אפשר להגיש תלונה

• הוסף לסימניות
תבדוק בגוגל במקום להיתוכך מפורש כתוב קו מסלולי לא מסלול תלמידים אם לא עצר לכם אפשר להגיש תלונה
רשמית קווי תלמידים אמורים לשמש כקווים רגילים
במציאות הם לא מעלים נוסעים שאינם תלמידים
וקו תלמידים הוא לא קו סדיר שמצריך להעמיד אוטובוסים כדי שיצאו בזמן

• הוסף לסימניות
רשמית קווי תלמידים אמורים לשמש כקווים רגילים
במציאות הם לא מעלים נוסעים שאינם תלמידים
וקו תלמידים הוא לא קו סדיר שמצריך להעמיד אוטובוסים כדי שיצאו בזמן
תכל'ס מה אפשר לעשות כדי שקו 136 יתחיל לעשות איסוף ופיזור בירושלים כמו בימי אגד העליזים.
אשמח לדעת. תודה.

• הוסף לסימניות
תכל'ס מה אפשר לעשות כדי שקו 136 יתחיל לעשות איסוף ופיזור בירושלים כמו בימי אגד העליזים.
אשמח לדעת. תודה.
לשלוח פניות למשרד התחבורה.
אני פניתי, וקיבלתי תשובה שלילית
סביר שאם יהיו עוד פניות הם ישקלו בחיוב לתת מענה לקישור הזה.

• הוסף לסימניות
למה לא עושים קו קבוע שנוסע מב"ב לאיזור בית ישראל בירושלים? זה יקל על כל באי מאה שערים ואיזור ישיבת מיר...
וא"ת כי הוציאו את כל האובוסים מאיזור בר אילן? י"ל שיסע דרך כביש 1 גבעת התחמושת שמעון הצדיק דרך חברון תלפיות [אולי אפי' עד קבר רחל..].
פניתי לדרך אגד ואמרו שיטפלו ושאני יפנה גם למשרד התחבורה. בלשכת הרב מקלב אמרו שיבדקו. אגב בקו של פרימיום שמעתי עשרות הודעות על בקשה לקו כזה!
מה אפשר עוד לעשות?
מצורף מפה [מגוגל מפות]
מסלול מבני ברק
צפה בקובץ המצורף 1906511
מסלול בירושלים
צפה בקובץ המצורף 1906512
ההודעה ששלחו לי משרד התחבורה.. כצפוי... אבל מאכזב...
תמו_LI.jpg

קבצים מצורפים

• תמו_LI.jpg
    תמו_LI.jpg
    KB 190.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא צפיתי שיהיה להם תשובה אחרת..
לטפל בדברים כאלה קורה מלמעלה... [פניה רצינית של מאות תושבי בית ישראל להרב מקלב אולי יביא ת'ישועה..]

• הוסף לסימניות
לא צפיתי שיהיה להם תשובה אחרת..
לטפל בדברים כאלה קורה מלמעלה... [פניה רצינית של מאות תושבי בית ישראל להרב מקלב אולי יביא ת'ישועה..]
מה הישועה שאתה מצפה שמקלב יביא?
שמקלב יעלה על שופל וישתח כמה מבנים כדי להקים מסוף?
או שיוציאו קווים מקצה העיר שיגיעו בשעה לא קבועה לבית ישראל ומשם ימשיכו לכל רחבי הארץ?
צריך לזכור שמדובר בשכונה צפופה, לא ניתן להקים בה מסוף ראוי (אלא אם יעקלו לבליליוס את המגרש ברחוב הנביאים)

• הוסף לסימניות
צריך לזכור שמדובר בשכונה צפופה, לא ניתן להקים בה מסוף ראוי (אלא אם יעקלו לבליליוס את המגרש ברחוב הנביאים)
תסתכל למעלה בתכנון של המסלול המדובר ולא מדובר כלל בכניסה לשכונת בית ישראל

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה