יתכן מאוד שמדובר בקו מיותראפילו קו 136 שנוסע מממילא לקבר שמואל הנביא שזה קו פצצה בעצם עבור תושבי בית ישראל ולומדי ישיבת מיר [נוסע מכיכר זקס עד שפע חיים] עושה רק איסוף [אין הורדה בדרך...].
אולי אפשר לשנות את זה?
זה מזמן כבר לא מיניבוס..יתכן מאוד שמדובר בקו מיותר
אבל בסה"כ מדובר במיניבוס שלא יתחיל אפילו לענות על הביקושים, אבל ימנע את המענה שניתן לבודדים שעבורם נוצר הקו.
היום אין בו הרבה נוסעים כי הוא לא מעלה בתוך ירושלים.יתכן מאוד שמדובר בקו מיותר
אבל בסה"כ מדובר במיניבוס שלא יתחיל אפילו לענות על הביקושים, אבל ימנע את המענה שניתן לבודדים שעבורם נוצר הקו.
אין סיכוי, הוא לא יצליח לעלות למתחם קבר שמואל הנביא. גם כך הוא צריך לעשות שם פרסה בלי כיכר.אלא שצריך לשדרג אותו לדו מפרקי ושיהיה לו איסוף והורדה בכל המסלול...
לדעתי מתוכנן לשם עבודות גישה.. אולי גם יטפלו בזה.. או שרק קו 136א יעלה לשם...אין סיכוי, הוא לא יצליח לעלות למתחם קבר שמואל הנביא. גם כך הוא צריך לעשות שם פרסה בלי כיכר.
יש את קו 98 שתי נסיעות לכל צד בכל יום קו רק ולא פעיל ולא מפורסםבעבר ביקשתי קו מבית ישראל למרכזית הארזים ובמשרד התחבורה ענו לי שכיון שאין מסוף באזור, לא ניתן להפעיל כזה קו.
זה אוטובוס גבוה וכמדומני שזה קו תלמידים או משהו בסגנון (ניסיתי לעצור אותו כמה פעמים ולא עצר לי אף פעם)יש את קו 98 שתי נסיעות לכל צד בכל יום קו רק ולא פעיל ולא מפורסם
דבר ראשון יש אפשרות לקו גם ללא מסוף , ואם קימת בעיה של מסוף יש את מסוף גבעת התחמושת די קרוב לאזור
יש תמיד פתרונות אבל תמיד גם תירוצים
מה שאני לא מבין מי משכונת בעלז נוסה לכיוון ישיבת מיר במקום שזה יהיה קו מרמות לכל עורך גולדה מאיר או שיצא מגבעת שאול לעורך ירמיהו בר אילן [ואז יהיה גם תועלתי] זה יוצא מירמיהו וממשיך לכיוון בעלז
ואם אפשר לעשות קו עירוני אפשר גם בין עירוני לב"ב בדומה לקו 226 246 לביתר
אני נסעתי בו כמה פעמים מה שהוא עושה זה רק פיזור ובהלוך רק איסוף אם ירידה אחת במיר ואולי לכן לא עצר .זה אוטובוס גבוה וכמדומני שזה קו תלמידים או משהו בסגנון (ניסיתי לעצור אותו כמה פעמים ולא עצר לי אף פעם)
ניסיתי לעצור אותו כמה פעמים בתחנת האבן לכיוון מיר ולא עצר.אני נסעתי בו כמה פעמים מה שהוא עושה זה רק פיזור ובהלוך רק איסוף אם ירידה אחת במיר ואולי לכן לא עצר .
זה אוטובוס עירוני של אגד קלאסי !!!
רשמית קווי תלמידים אמורים לשמש כקווים רגיליםתבדוק בגוגל במקום להיתוכך מפורש כתוב קו מסלולי לא מסלול תלמידים אם לא עצר לכם אפשר להגיש תלונה
![]()
קו 98: לוח זמנים, תחנות ומפות - ירמיהו/הצבי←זקס/שמואל הנביא (מעודכן)
צפייה בלוח הזמנים המלא ובמסלול על גבי מפה עבור קו 98 של אגד, זמני הגעה לתחנה שלך, התראות שירות לקו זה ועוד!moovitapp.com
אוטובוס קרוב | מסלול קו 98 של אגד בירושלים
העזר באוטובוס קרוב כדי לצפות במסלול קו 98 של אגד בירושלים כולל לוחות זמנים מבוססי ג'יפיאס, תכנון מסלול והוראות ניווטbusnearby.co.il
תכל'ס מה אפשר לעשות כדי שקו 136 יתחיל לעשות איסוף ופיזור בירושלים כמו בימי אגד העליזים.רשמית קווי תלמידים אמורים לשמש כקווים רגילים
במציאות הם לא מעלים נוסעים שאינם תלמידים
וקו תלמידים הוא לא קו סדיר שמצריך להעמיד אוטובוסים כדי שיצאו בזמן
לשלוח פניות למשרד התחבורה.תכל'ס מה אפשר לעשות כדי שקו 136 יתחיל לעשות איסוף ופיזור בירושלים כמו בימי אגד העליזים.
אשמח לדעת. תודה.
ההודעה ששלחו לי משרד התחבורה.. כצפוי... אבל מאכזב...למה לא עושים קו קבוע שנוסע מב"ב לאיזור בית ישראל בירושלים? זה יקל על כל באי מאה שערים ואיזור ישיבת מיר...
וא"ת כי הוציאו את כל האובוסים מאיזור בר אילן? י"ל שיסע דרך כביש 1 גבעת התחמושת שמעון הצדיק דרך חברון תלפיות [אולי אפי' עד קבר רחל..].
פניתי לדרך אגד ואמרו שיטפלו ושאני יפנה גם למשרד התחבורה. בלשכת הרב מקלב אמרו שיבדקו. אגב בקו של פרימיום שמעתי עשרות הודעות על בקשה לקו כזה!
מה אפשר עוד לעשות?
מצורף מפה [מגוגל מפות]
מסלול מבני ברק
צפה בקובץ המצורף 1906511
מסלול בירושלים
צפה בקובץ המצורף 1906512
אמן והלוואי...לא צפיתי שיהיה להם תשובה אחרת..
לטפל בדברים כאלה קורה מלמעלה... [פניה רצינית של מאות תושבי בית ישראל להרב מקלב אולי יביא ת'ישועה..]
מה הישועה שאתה מצפה שמקלב יביא?לא צפיתי שיהיה להם תשובה אחרת..
לטפל בדברים כאלה קורה מלמעלה... [פניה רצינית של מאות תושבי בית ישראל להרב מקלב אולי יביא ת'ישועה..]
תסתכל למעלה בתכנון של המסלול המדובר ולא מדובר כלל בכניסה לשכונת בית ישראלצריך לזכור שמדובר בשכונה צפופה, לא ניתן להקים בה מסוף ראוי (אלא אם יעקלו לבליליוס את המגרש ברחוב הנביאים)
תסתכל למעלה בתכנון של המסלול המדובר ולא מדובר כלל בכניסה לשכונת בית ישראל
או שיוציאו קווים מקצה העיר שיגיעו בשעה לא קבועה לבית ישראל ומשם ימשיכו לכל רחבי הארץ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים