תח"צ למה אין אוטבוס מב"ב לי-ם איזור בית ישראל?

• הוסף לסימניות
למה לא עושים קו קבוע שנוסע מב"ב לאיזור בית ישראל בירושלים? זה יקל על כל באי מאה שערים ואיזור ישיבת מיר...
וא"ת כי הוציאו את כל האובוסים מאיזור בר אילן? י"ל שיסע דרך כביש 1 גבעת התחמושת שמעון הצדיק דרך חברון תלפיות [אולי אפי' עד קבר רחל..].
פניתי לדרך אגד ואמרו שיטפלו ושאני יפנה גם למשרד התחבורה. בלשכת הרב מקלב אמרו שיבדקו. אגב בקו של פרימיום שמעתי עשרות הודעות על בקשה לקו כזה!
מה אפשר עוד לעשות?
מצורף מפה [מגוגל מפות]
מסלול מבני ברק
מסלול מבב.PNG

מסלול בירושלים
מסלול בים.PNG

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד!!!
הלוואי שיקרה!!!
רק לפי ידיעתי זה לוקח שנים לאשר קו חדש!!! חבל... 😒
אגב, אם הוא יגיע ויצא מקבר רחל זה יהיה הקו העמוס ביותר מב"ב לים [עד היום אתה רוצה לנסוע מב"ב קבר רחל לוקח לך מינימום שעתיים!!!]

• הוסף לסימניות
פניתי לדרך אגד ואמרו שיטפלו ושאני יפנה גם למשרד התחבורה. בלשכת הרב מקלב אמרו שיבדקו. אגב בקו של פרימיום שמעתי עשרות הודעות על בקשה לקו כזה!
מה אפשר עוד לעשות?

• הוסף לסימניות
בעבר ביקשתי קו מבית ישראל למרכזית הארזים ובמשרד התחבורה ענו לי שכיון שאין מסוף באזור, לא ניתן להפעיל כזה קו.
לי היה רעיון, של קו שיגיע מכביש 16, יסע לכיוון ממילא ויסיים בגבעת התחמושת, ועל הדרך ייתן שירות גם לשכונות העתיקות שם.
זה המסלול:
1740671344261.png

אם הוא עובר בכביש מספר אחת זו יכולה להיות מעלה גדולה בשביל מאה שערים/בית ישראל והמסתעף.

[יש כאן עוד מעלה, שחוסכים לפעמים פקקים של כניסה לעיר וכו']

• הוסף לסימניות
לי היה רעיון, של קו שיגיע מכביש 16, יסע לכיוון ממילא ויסיים בגבעת התחמושת, ועל הדרך ייתן שירות גם לשכונות העתיקות שם.
זה המסלול:
צפה בקובץ המצורף 1909772

אם הוא עובר בכביש מספר אחת זו יכולה להיות מעלה גדולה בשביל מאה שערים/בית ישראל והמסתעף.

[יש כאן עוד מעלה, שחוסכים לפעמים פקקים של כניסה לעיר וכו']
מה שיקראה שזה יהיה קו לא שימושי בעליל ,הזמן שלוקח מכביש 16 עד גבעת התחמושת דרך בצלאל ממילא עזה וכו' בפרט בבוקר זה קטסטרופה ולא ישמש כלל את לומדי ישיבת מיר
במדינה מתוקנת עושים שני קווים

• הוסף לסימניות
מה שיקראה שזה יהיה קו לא שימושי בעליל ,הזמן שלוקח מכביש 16 עד גבעת התחמושת דרך בצלאל ממילא עזה וכו' בפרט בבוקר זה קטסטרופה ולא ישמש כלל את לומדי ישיבת מיר
במדינה מתוקנת עושים שני קווים
לדעתי - אם יהיה אוטובוס ישיר אנשים יעדיפו אותו על פני החלפת אוטובוסים, גם אם זה יאריך את הנסיעה בעשר דק' - רבע שעה, ובמיוחד כאלו שנוסעים כל יום בקביעות. ואני אומר מניסיון אישי.

א"א לעשות שני קווים כמו שאמר @אופקים 1 שהרי אין מסוף באזור העיר העתיקה או בסוף דרך חברון, וממילא אין לקו הזה איפה לסיים ולהתחיל. לפי הרעיון שאני אמרתי הוא יכול לסיים בגבעת התחמושת.

• הוסף לסימניות
היה בעבר את קו 414, חבל על דאבדין.
הוא עדיין קיים אבל מסיים בהר חוצבים כמדומני.
נראה לי שקצרו לו את המסלול בגלל העבודות שהיו באיזור בר אילן, אולי יותר פשוט לפעול שיחזירו אותו למסלול המקורי מאשר להוציא קו חדש.

• הוסף לסימניות
נראה לי שקצרו לו את המסלול בגלל העבודות שהיו באיזור בר אילן, אולי יותר פשוט לפעול שיחזירו אותו למסלול המקורי מאשר להוציא קו חדש.
אין סיכוי בגלל הרכבת.

עוברים שם רק אוטובוסים עירוניים ]וביתר, שלעניין זה מוגדרת כעירונית]

• הוסף לסימניות
לא קיים, בוטל לגמרי.

• הוסף לסימניות
למה לא עושים קו קבוע שנוסע מב"ב לאיזור בית ישראל בירושלים? זה יקל על כל באי מאה שערים ואיזור ישיבת מיר...
וא"ת כי הוציאו את כל האובוסים מאיזור בר אילן? י"ל שיסע דרך כביש 1 גבעת התחמושת שמעון הצדיק דרך חברון תלפיות [אולי אפי' עד קבר רחל..].
מה אפשר עוד לעשות?
מצורף מפה [מגוגל מפות]
מסלול מבני ברק
צפה בקובץ המצורף 1906511
מסלול בירושלים
צפה בקובץ המצורף 1906512

מה הכוונה שפנית למשרד התחבורה?
פנית לכתובת המדוייקת שמטפלת בפניות אלו?
במידה ולא
תברר יש כתובת מייל מסויימת ששם ניתן לשלוח את ההצעות ועונים תשובות ברורות
ומפרטים מה הסיבה שניתן או לא ניתן לבצע
ולפעמים יש מקרים שהם מקבלים מהציבור עצמו ומבצעים.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מה הכוונה שפנית למשרד התחבורה?
פנית לכתובת המדוייקת שמטפלת בפניות אלו?
במידה ולא
תברר יש כתובת מייל מסויימת ששם ניתן לשלוח את ההצעות ועונים תשובות ברורות
ומפרטים מה הסיבה שניתן או לא ניתן לבצע
ולפעמים יש מקרים שהם מקבלים מהציבור עצמו ומבצעים.

בהצלחה
מהי הכתובת?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה