עזרה למה אין מחירון בפרוג?

• הוסף לסימניות
להבנתי הדלה מדובר בטריקים שיווקיים,
1. עם נציג מכירות (תותח) הכל נשמע לך קורץ יותר, הנציג/ה מסביר כמה טוב המסלול ואיך זה מתאים לך בדיוק, יש ביקוש שיא בתחום כמובן כל הבונוסים. ואפשר להשיג המון מלגות (כן, אומרים את זה לפני המחיר...), המחיר? אה... זה קצת יקר אבל שווה את התמורה, את יודעת כמה אחוזי השמה יש והבוגרים שלנו (כל מוסד באשר הוא) נחטפים, וכו'
2. יש להם את המספר שלך וככה גם אם הנציג/ה לא הצליח/ה לשכנע אותך הם יתקשרו כל כמה חודשים להציע לך שוב
בכל מקרה, רוב המקומות שיש להם קצת כבוד ומשווק טוב לא יפרסמו מחיר אלא אם כן יש איזו מלגה רצינית או סבסוד משמעותי שבזה יש להם יתרון על פני מוסדות אחרים באותו תחום (אפרופו פרוג אני חושבת שכשהיה סבסוד לירושלמים כן היה כתוב מחיר, אבל אני לא בטוחה...)

• הוסף לסימניות
כנראה צודקת
האמת שלפני כמה שנים הייתי איתם בקשר פעם אחת כדי לברר מחיר, ולא הטרידו אותי אח"כ עם טלפונים שיווקיים
עכשיו סתם ככה בא לי לדעת מחירים, מי יודע אולי יצא מזה משהו
ולא נעים ליצור קשר בלי להיות רציניים
אולי אפילו גזל
פרוג, שימו איזשהו מחירון, כיוון
שאפשר בקלות להשוות בין מסלולים שונים
כל שניה קופצת פרסומת על עיצוב פנים
אבל תכל'ס אין מידע

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חס וחלילה לא התכוונתי להטרדות
אבל אני ביררתי לפני תקופה ומאז התקשרו אלי פעם אחת
אבל כמובן רק בקטע טוב
בקיצור טריק שיווקי ידוע
שמסתמא למדת כסטודנטית בפרוג

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה