עם כל המאמץ הניכר, לא יצא לך מצחיק.אין, התמכרות להתמסכנות צריכה להיות מסלול מוכר ברטורנו...
זה באמת עצוב.עם כל המאמץ הניכר, לא יצא לך מצחיק.
לא להתייאש, אולי בפעם הבאה.
הפעם זה הצליחזה באמת עצוב.
נסגר ברביעי בערב.גם ביום שני הקרוב מהרו להירשם...
דווקא ממש לא התפלאתי, זה היה ליל שישי אמרו שיהיה אוכל.... תכלס' הרבה מאוד נהנו שם.גם אני לא חשבתי שילך איזה יציאה לאברכים, אבל שנה שעברה עיריית ירושלים הוציאה אברכים לחמי געש ויצאו כמויות אוטובוסים של אברכים. (היו גם בחורים שהתגנבו באופן לא רשמי, אבל הרוב היו אברכים) התפלאתי מאוד שאברכים יוצאים יציאה לילית עד שעה מאוחרת בלילה אבל זו היתה המציאות.
טוב נעשה הפסקת אשאנחנו במלחמה ממושכת וקשה.
יש ציבורים נרחבים שהבעל במילואים פעם שלישית או רביעית.
נמצאים בתנאים קשים ובסכנה גדולה.
קוברים חברים ובני משפחה.
שוכבים פצועים/נכים בבתי חולים.
נשים עם ילדים בבית לבד במשך חודשים ממושכים וקשים.
עם דאגה גדולה, עם התמודדיות בחיי היום יום, טרום לידות, לידות, אחרי לידות, שבתות וחגים - לבד.
תשאירו את האשכול הזה לימים אחרים.
נראה לי שהעניין פה זה הלבד!!!!בלת"ק
גברים שרוצים לצאת לבד יכולים להצטרף לנופש משפחות
יש שם מספיק הופעות והרצאות לגברים.
בנופש נשים יש תוכניות יעודיות לנשים מה שפחות עושים בנופש משפחות.
בשביל זה עדיף לא נופש מאורגן אלא לצאת לבד למלון או צימרנראה לי שהעניין פה זה הלבד!!!!
לא צריך תוכן כלום רק שקט ושקט ...
אני לא חושב שנשים הולכות לנופש מאורגן לנשים בגלל התוכניות.....בשביל זה עדיף לא נופש מאורגן אלא לצאת לבד למלון או צימר
אולי את חסידית, אבל בציבור שאני בא ממנו ברעיון של חופשה לגברים בלבד הוא אפילו לא עולה על הדעת לרוב האנשים (חוץ מהבריסקער הנודד שאולי גם הוא חסיד...).
המקסימום זה בבין הזמנים יציאה למעיין עם שני חבר'ה ופחית XL...
באופן כללי במשפחות שאני מכיר לפחות, הנשים מרגישות שהן נושאות את כל העול על כתפיהן והבעלים מכייפים להם בכוילל ובצ'ולנט וכו',
ואולי את חסידית, אבל בציבור שאני בא ממנו ברעיון של חופשה לגברים בלבד הוא אפילו לא עולה על הדעת לרוב האנשים (חוץ מהבריסקער הנודד שאולי גם הוא חסיד...).
רק אני מזהה פה סוג של מרמור......אני מצביע בעד קונספט מיוחד.
"סתם" נופש עם "פינוקיישן" אני עושה עם חברים/אחים/גיסים יותר בזול ויותר כיף.
סליחה.
המקסימום זה בבין הזמנים יציאה למעיין עם שני חבר'ה ופחית XL...
אני מצביע בעד קונספט מיוחד.
"סתם" נופש עם "פינוקיישן" אני עושה עם חברים/אחים/גיסים יותר בזול ויותר כיף.
סליחה.
א: תודה על ההארה, כנראה שאני ממורמר בעצמי.רק אני מזהה פה סוג של מרמור......
אני מוחה בכל תוקף.....אני ליטאי.....ואני חולק עליך......
אני נמצא בצד השני המתרס....אני יוצא מבלה....וכן חברי בכולל......
נכון זה פחות מצוי אצלנו......אבל מי שרוצה וצריך....יכול ומוצא הזדמנויות....לדעתי הנשים פחות יכולות,ויותר צריכות...
אם אתה לא מצליח לצאת.....תפטור את הבעיות שלך בעצמך.......[אם תתן...תקבל]
האמת שלא הבנתי את הסתירה בדבריך.......
מילה על זה.אנחנו במלחמה ממושכת וקשה.
אגב, תבדוק את המקש של הנקודה במקלדת שלך.רק אני מזהה פה סוג של מרמור......
אני מוחה בכל תוקף.....אני ליטאי.....ואני חולק עליך......
אני נמצא בצד השני המתרס....אני יוצא מבלה....וכן חברי בכולל......
נכון זה פחות מצוי אצלנו......אבל מי שרוצה וצריך....יכול ומוצא הזדמנויות....לדעתי הנשים פחות יכולות,ויותר צריכות...
אם אתה לא מצליח לצאת.....תפטור את הבעיות שלך בעצמך.......[אם תתן...תקבל]
האמת שלא הבנתי את הסתירה בדבריך.......
אתה ממשיך עם הטענות שלך.....על תרבות הנשים המסכנות......ועל תרבות הליטאים בכלל......[נראה שזה קשה לך]א: תודה על ההארה, כנראה שאני ממורמר בעצמי.
ב: אתה אומר בעצמך "נכון זה פחות מצוי אצלנו".
באופן כללי, אני מבקש מכולנו לצאת מהאמוציות. העובדות הן שבציבור הליטאי והספרדי פחות מצוי העניין של יציאות גברים ללינה מחוץ לבית. אל תכניסו לי מילים לפה שזה בגלל קלפט'עס או כי הבעל לא מספיק נותן...
זו תרבות!! עובדה מוגמרת!
הממורמרות והמתוסכלות באשכול זה רק מעצימות את אמיתות דבריי בהשתלחויות שלהן. כל אחת מתחילה לתאר כמה היא עובדת קשה, ובעצם מראה עד כמה היא לא מבינה מה בעלה עובר ומה הוא צריך וכמה היא עסוקה אך ורק בעצמה.
אני בטוח שאתה מאוד עוזר בבית.....כוונתי אם אדם נותן לצאת[או לפחות את ההרגשה שהיא צריכה את זה]גם יפרגנו לך לצאת ולבלות[ולא יתמרמרו שקשה להם]....כפי שאתה טוען שבדרך כלל נשים טוענות ומתמרמרות.....ג: אם תתן... תקבל - משפט נוראי ששופט את כל הציבור שלנו כפי שאתה עצמך אמרת ש"פחות מצוי אצלנו". אולי אתה מתכוון לרמז שהגברים הליטאים פחות שותפים בעול הבית והילדים מהחסידים? כי זה חוטא לאמת.
זה הדבר היחיד שאני מסכים איתך.......אגב, תבדוק את המקש של הנקודה במקלדת שלך.
משום מה הוא נלחץ בלי סוף..............................
לא הבנתי מה באת לומר.......................................................אתה ממשיך עם הטענות שלך.....על תרבות הנשים המסכנות......ועל תרבות הליטאים בכלל......[נראה שזה קשה לך]
קשה לך....אתה מרגיש חייב לצאת...תתארגן על עצמך,וצא.....אל תתלא באחרים...
אני בטוח שאתה מאוד עוזר בבית.....כוונתי אם אדם נותן לצאת[או לפחות את ההרגשה שהיא צריכה את זה]גם יפרגנו לך לצאת ולבלות[ולא יתמרמרו שקשה להם]....כפי שאתה טוען שבדרך כלל נשים טוענות ומתמרמרות.....
דרך אגב=אתה נשוי???
זה הדבר היחיד שאני מסכים איתך.......
לא באתי להתווכח.....רק באתי להאיר את עיניך שאפשר גם אחרת.......נכון בציבור הליטאי זה פחות מצוי......
אבל אפשר להתארגן חברים....לצאת לבלות....קברי צדיקים,תפילות.....
טיולים בחו"ל......חיפוש קברי צדיקים בחו"ל[במדינות שעדיין לא מצאו]......
בהצלחה....
מעולה תעשה הפגנה בכניסהאני מזועזע לגמרי!!!!
מה זה כל הנושא הזה?!
איך נושאים שהיו בטאבו בציבור החרדי ככה נהפכים לעוד נושא כאילו לא מדובר בפיקו"נ גמור!!!
תנסו לחשוב איזה מסר זה מעביר לילדים שרואים את האבא מחכה רק לגמור את הזמן בשביל איזה "קייטנה"
בישיבות אין ברירה ומחמת הגיל הצעיר והלחץ הלימודי חייבים לעשות קעמפ.
אבל אברך שבנוי כבר אמור להיות מחונך לשבת לילמוד בלי הפסקה!!!!
אם הייתי קורא את זה במקום אחר זה היה נישמע כמו מזימה להרוס את הציבור החרדי!
ואם רוצים כ"כ נופש אפשר ללכת לחו"ל אל תחשפו את ילדנו לזה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים