פנאי למה אין קיטנת גברים - ימי עיון לגברים?

מצב
הנושא נעול.
טוב , לאחר מעבר על האשכול .
היה פשוט מעניין
מחוץ לעניין ...מעניין עם אשתו של "הבריסקער הנודד" היתה מאפשרת לו לצאת ל-2 לילות רק בשביל פינוקישין .
בנוסף באמת כדי שהנופש הזה יזמין חברה ליטאים וספרדים בני תורה חייב שהלומדעס יהיה בתוך הנופש לצד אטרקציות .דברים שהם בענייני היום מחוץ לקופסא.באמת שיהיה אפשר להחכים ולהרחיב ידע .

נערך לאחרונה ב:
אני חושבת שעיקר הבעיה זה שגברים סובלים מבעיית תקשורת קשה ועד שהם יסתגלו אחד לשני יגמר הנופש...
משא"כ נשים יש להם נושא אחד משותף. הילדים...העבודה...וכל שאר הבעיות שלהן מהר מאד מוצאים ענין אחת בשניה.

מעולה תעשה הפגנה בכניסה
הנה כבר יש לנו אטרקציה!
(ככה גם אני אגיד לילדים שאני הולך להפגין למשך כמה ימים, ורק למקרה שיהיו מעצרים אני שם בתיק בגד ים...)
מדבריך נישמע שאתה גם בעד שהילדים לא ישמעו על הנופש שלך...מעניין למה.
כניראה שאתה מסכים איתו....

כניראה שיש שיטת גידול (נכונה) שדוגלת בחוסר רגישות...
היא דוגלת בכך שגם הנשים ה"מסכנות" ש"כל העול עליהן", יהנו מהפריבילגיה להיות רגישות לבעליהן, וקצת קצת ייצאו מעצמן.
אם מישהי מרגישה שהיא לא מתמסכנת, למה זה מעצבן אותה?

בהחלט בדיחה רב תחומית

כמובן-
גברים ירוצו על שתיים
הם כל כך אוהבים שמלמדים אותם איך לדבר.
עכשיו השתכנעתי בנחיצות הנופש.
וכמובן אחרי שהבעלים יחזרו נופש דחווווף לנשים האומללות שיספגו את כל התוצאות...

היא דוגלת בכך שגם הנשים ה"מסכנות" ש"כל העול עליהן", יהנו מהפריבילגיה להיות רגישות לבעליהן, וקצת קצת ייצאו מעצמן.
ניראה לי תיהיה אתה "המטפל" בנופש של הגברים...

וכמובן אחרי שהבעלים יחזרו נופש דחווווף לנשים האומללות שיספגו את כל התוצאות...
בטח
יהיה כל כך קשה בלי גבר בבית
מי ישב כל הספה ויסתכל עליה עובדת?
מי ישאיר תצוגת מאכלים על השיש?
איך אישה יכולה להסתדר בלי בעל ליומיים?
מי ינתק את הטלפון ב7 בערב?
לא יודעת אם הוגן לעשות את זה
גם ככה קשה להן.

בטח
יהיה כל כך קשה בלי גבר בבית
מי ישב כל הספה ויסתכל עליה עובדת?
מי ישאיר תצוגת מאכלים על השיש?
איך אישה יכולה להסתדר בלי בעל ליומיים?
מי ינתק את הטלפון ב7 בערב?
לא יודעת אם הוגן לעשות את זה
גם ככה קשה להן.
ולא יהיה להן על מי להתלונן!!!

אולי כי אומרים לה את זה כל הזמן
והכי כואב לאישה שלא מבינים כמה היא עובדת קשה
והיא פתחה את פרוג ופרקה קצת תסכול
וזה חוזר אליה כבומרנג
בתור מטפל עתידי בנופש אתה אמור להבין את הדברים האלו.

טוב , לאחר מעבר על האשכול .
היה פשוט מעניין
מחוץ לעניין ...מעניין עם אשתו של "הבריסקער הנודד" היתה מאפשרת לו לצאת ל-2 לילות רק בשביל פינוקישין .
בנוסף באמת כדי שהנופש הזה יזמין חברה ליטאים וספרדים בני תורה חייב שהלומדעס יהיה בתוך הנופש לצד אטרקציות .דברים שהם בענייני היום מחוץ לקופסא.באמת שיהיה אפשר להחכים ולהרחיב ידע .
לא רק היתה "מאפשרת" אלא "מעודדת ונותנת תחושה והרגשה הכי הכי טובה" כשיודעת שזה הדבר שיתן לבעלה עזר וכח בכללי, ובפרט בלימוד וכן גם בעזרה בעול הבית ברוך ה'.

הבהרה ובקשה חשובה:
בימים האחרונים צצו כאן כל מיני מרמורים ותגובות שלא מן הענין על ידי הרבה מכותבי התגובות (כולל אנוכי), חלקם גם משעשעות ומצחיקות, אולם איני רוצה שנסטה מהנושא העיקרי עליו פתחתי את האשכול המענין הזה והוא כפי הכותרת,
ועדיין... אני חושב שזה יכול להיות סופר מענין ומלא חוייות בכל המובנים ולחזור רעננים ושמחים.
היו כאן כמה שהציעו להרים את הכפפה - אני הכי בעד.
אך עדיף קודם להעלות את עיקרי הדברים.
ומי שיכול לפעול בענין - ישר כח
וגם מי שחולק וחושב שאין לזה סיכוי וכדו' או נשים שחושבות שזה גיוועלד מכל סיבה שהיא - זו זכותכם/ן הליגיטימית ואפשר להביע אותה בצורה ענינית ומכובדת.
בצורה של התגובות האחרונות האשכול כאן בדרך לסגירה, וחבל...
וכמובן אני הראשון שאתנצל אם באחד מהתגובות הדברים יצאו מהקשרם או באופן אישי וכו' - ובשם כולם אני כולל את ההתנצלות.
נשמח שנמשיך את הרעיון לכאן או לכאן בצורה מכבדת וענינית כנ"ל.
שבוע טוב וחודש טוב לכולם.

נערך לאחרונה ב:
הבהרה ובקשה חשובה:
בימים האחרונים צצו כאן כל מיני מרמורים ותגובות שלא מן הענין על ידי הרבה מכותבי התגובות (כולל אנוכי), חלקם גם משעשעות ומצחיקות, אולם איני רוצה שנסטה מהנושא העיקרי עליו פתחתי את האשכול המענין הזה והוא כפי הכותרת,
ועדיין... אני חושב שזה יכול להיות סופר מענין ומלא חוייות בכל המובנים ולחזור רעננים ושמחים.
היו כאן כמה שהציעו להרים את הכפפה - אני הכי בעד.
אך עדיף קודם להעלות את עיקרי הדברים.
ומי שיכול לפעול בענין - ישר כח
וגם מי שחולק וחושב שאין לזה סיכוי וכדו' או נשים שחושבות שזה גיוועלד מכל סיבה שהיא - זו זכותכם/ן הליגיטימית ואפשר להביע אותה בצורה ענינית ומכובדת.
בצורה של התגובות האחרונות האשכול כאן בדרך לסגירה, וחבל...
וכמובן אני הראשון שאתנצל אם באחד מהתגובות הדברים יצאו מהקשרם או באופן אישי וכו' - ובשם כולם אני כולל את ההתנצלות.
נשמח שנמשיך את הרעיון לכאן או לכאן בצורה מכבדת וענינית כנ"ל.
שבוע טוב וחודש טוב לכולם.
אני לא מבין לאן נעלם הפיקוח הרוחני של האתר?!
זה עקירת הדת והרס עולם התורה!!!
למה יש לכם בין הזמנים?
כזה דבר צריך אדם גדול שיתיר בלי זה זה בבחינת מסית ומדיח(הרעיון לא אישי כמובן).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה