למה אי אפשר להוריד תמונות מהמצלמה?

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמה ביתית קנון POWERSHOT A495. מן היום בו קניתי אותה היא לא מתקשרת עם המחשב, ואי אפשר להוריד תמונות למחשב. כלומר, המחשב מזהה אותה ויוצר סמל של מצלמה ב'מחשב שלי', אבל כשמנסים לפתוח אותו מתקבל חלון ריק. בצד החלון יש לחצנים שאמורים לבצע 'מאפייני מצלמה' או 'הורד תמונות ממצלמה', אבל הם לא עושים כלום.
בקיצור, המחשב מזהה את המצלמה אבל חוץ מזה שהיא קיימת הוא לא יודע עליה כלום.
כשמחברים את המצלמה למחשב אחר - הוא מזהה אותה בלי בעיות, אבל המחשב שלי לא!
מה אפשר לעשות??????????

אמרו לי שאולי זה וירוס, אבל לאחרונה הרצתי אנטיוירוס ואנטי SPYWARE ועדיין הבעיה בעינה עומדת.
הסרתי את תכנית המצלמה הקודמת בלוח הבקרה, ניסיתי להוריד דרייברים מאתר קנון ולהתקין, שום דבר לא עוזר.

ניסיתי להשתמש בתוכנה שהם צירפו להורדת תמונות מהמצלמה - ZOOMBROWSER, אבל כשאני מבקשת CONNECT TO CAMMERA הוא מודיע CANNOT DETECT A CAMMERA, בזמן שהמצלמה מחוברת ומופעלת, ומופיעה כסמל ב'מחשב שלי'.

אם אין לאף אחד פתרון, אולי מישהו יודע איך אפשר לקבל תמיכה מ'קנון'?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נסי במחשב חיבור USB אחר

• הוסף לסימניות
כמו כן יש לשים לב שהמצלמה נמצאת על מצב מחשב ולא צילום

• הוסף לסימניות
להשתמש עם קורא כרטיסים. זול, מהיר, נוח ובטוח.

(אמנם לא פתרתי את הבעיה, אבל זה מלכתחילה לא יוצר אותה).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה