דרוש מידע למה גובים שכר לימוד כרגיל החודש?

• הוסף לסימניות
יש מחיר שצריך שלם עבור שימור כח ההוראה
כל חיידר בונה במשך שנים את כח ההוראה שלו
שמי שנהנה ממנו זה אתם וילדכם
סביר להניח שאם החיידרים ישחקו עם המשכורות
אזי הראשונים שיעזבו זה הרבע'ס הטובים והמנוסים שיחפשו
וימצאו די מהר מקום יותר טוב
ואתם תשארו עם רבעס' חסרי ניסיון מהשטיבל הסמוך

• הוסף לסימניות
במעון אצלנו, בסגר שהיה בתחילת השנה (סגר שני? מי סופר..) החזירו את כל התשלום
די בטוחה שיחזירו גם הפעם
הם מאד הוגנים עם ההורים

• הוסף לסימניות
שכר הלימוד בגנים ובתי הספר הוא עבור מסיבות / מבצעים/ תוספות ללימודים = שבשנה האחרונה כמעט ולא היו...
כוונתכם לאותם מוסדות שלא עשו..
מכיר בתי ספר שהשקיעו בקו ובמבצעים יותר מכל שנה..

• הוסף לסימניות
מכירה מוסדות שבהם חלק מהמורים מקבלים משכורת רק מהעמותה (בלי שמשה"ח ישלם לעמותה). לרוב מדובר על מוסדות שנותנים יותר שעות, מעבר למה שמשרד החינוך נותן.
(למה שמשרד החינוך יתקצב יום לימודים ארוך בתת"ים? כשבני גילם בבתי ספר יסודיים לומדים עד אחת- שתיים? בזמן שלצערנו המשרד לא מכיר בחשיבות של תוספת שעות ללימוד תורה)
מה שכן, מניחה שרוב המוסדות האלו לא נותנים את השעות הנוספות בלמידה מרחוק. במקרה כזה באמת אין הצדקה לגבות על זה שכ"ל.
בנוסף, תלמודי תורה מוסיפים ימי לימוד מעבר למה שמשה"ח מתקצב. והתשלום על הימים האלו מתחלק לכל השנה, אז בהנחה שמקווים שלא יהיה סגר בקיץ- צריך לשלם על הימים האלו גם עכשיו.
(וכאן אני רוצה לציין לשבח את הת"ת של הבן שלי, ששולח פירוט של אילו תשלומים ממשיכים בסגר ואילו לא ולמה.)
אני כתבתי מורות, גננות מנהלות
את ענית על מורים ומנהלים -
זה אכן שונה, אם כי לא כל כך
וכי למה צריך לשלם משכורת לרבה של אחרי הצהרים, הבן שלי לא נגע בספר חשבון / עברית כל התקופה!
ולמה הרבה הרגיל צריך לקבל שכר מלא אם הוא משאיר 18*2 דק' הודעה ליום + שיחה אחת מתחילת הסגר (והבידוד שקדם לו?)
אהה... אני צריכה לשלם מאות ש"ח לחודש עבור 2-3 דפי עבודה ליום... :eek:
אני רואה שאצלנו כן יש פעילויות, מבצעים ותוספות.
ברור לי שהעלות שלהם נמוכה יותר (אין מה להשוות בין עלות של סדנה בזום לטיול), ולכן אני חושבת שכן אפשר לגבות חלק מהסכום.
אצלינו כמעט ואין , בגנים בכלל - פעם בשבוע מדבקות, וואו...
אין אצלינו זום בכלל (בית יעקב) ויש כ3-5 שיעורים ליום בני 20 דג' בממוצע.
סדנאות חד פעמיות היה בערך 3 יחידות... וגם הן, כחצי שעה טלפונית.

• הוסף לסימניות
יש הוראה חד משמעית ממשרד החינוך שאסור להוציא את הצוות המורים לחל"ת והם אמורים לקבל הלאה את משכורתם המלאה, והם בודקים את הבתי ספר/ת"תים על זה

• הוסף לסימניות
זה עדיין לא עונה למה משלמים דמי שכלול, השכר למורים לא מגיע מתשלומי ההורים

• הוסף לסימניות
וכי למה צריך לשלם משכורת לרבה של אחרי הצהרים, הבן שלי לא נגע בספר חשבון / עברית כל התקופה!
מסכימה. רק חבל ש-
יש הוראה חד משמעית ממשרד החינוך שאסור להוציא את הצוות המורים לחל"ת והם אמורים לקבל הלאה את משכורתם המלאה, והם בודקים את הבתי ספר/ת"תים על זה
ולגבי זה-
ולמה הרבה הרגיל צריך לקבל שכר מלא אם הוא משאיר 18*2 דק' הודעה ליום + שיחה אחת מתחילת הסגר (והבידוד שקדם לו?)
אהה... אני צריכה לשלם מאות ש"ח לחודש עבור 2-3 דפי עבודה ליום... :eek:
א. הפער בין ההשקעה בלמידה מרחוק לבין מה שהתלמידים מקבלים בפועל עצום. וגם אם לפעמים נראה שהמלמד מקבל כסף על עבודה מעטה- הרבה פעמים הוא משקיע המון זמן בהקלטות האלו. שלא לדבר על המעקב אחרי הלמידה- שההורים לא כ"כ מודעים אליו תמיד, אבל גוזל הרבה יותר זמן מאשר בכיתה.
ברור לי שיש גם מורים שעובדים פחות מבשגרה (מן הסתם יותר מורים מקצועיים, ופחות מחנכי כיתות), ומהצד השני יש גם מורים שעובדים פי כמה.
(יכולה להעיד על עצמי- כמורה מקצועית שמלמדת גם כיתות חטיבה וגם כיתות לבגרות- בחטיבה אני עובדת הרבה פחות מבשגרה, כי לא הגיוני לדרוש מהתלמידות לשבת בזום 7 שעות ביום כמו שעושים בבי"ס, ובכיתות הבגרות אני עובדת הרבה יותר קשה. אצלי זה די מתקזז, וברור לי שיש מורים שזה לא מתקזז אצלם)
הבעיה היא שאני לא רואה איך יוצרים מנגנון שבו מתגמלים את המורים ע"פ העבודה בפועל.
יש מקומות בהם חלק מהשכר מגיע מתשלומי הורים (זה אמנם שכר על שעות נוספות שלרוב לא מקבלים כרגע, אבל כפי שציטטתי- אסור למוסדות להפסיק לשלם אותו).
ולגבי דמי שכלול על פעילויות ודברים אחרים- במידה ולא מבצעים פעילויות כרגע, או שמבצעים פעילויות זולות יותר, באמת צריך לבטל/להפחית את התשלום.
הבעיה היא שרוב המוסדות לא כ"כ מהר יוותרו על הוראת הקבע שממשיכה לזרום...

• הוסף לסימניות
אצלנו הילדים קיבלו חוברות ושכלולים יותר מהרגיל בכל שנה.

• הוסף לסימניות

בדין תורה שהזכרתי לעיל, תבעתי חזרה גם את דמי השכלול היחסיים, מנהל המעון טען שזה תשלום שנתי. וביה"ד פסק שהוא לא צריך להחזיר את זה.

• הוסף לסימניות
בדין תורה שהזכרתי לעיל, תבעתי חזרה גם את דמי השכלול היחסיים, מנהל המעון טען שזה תשלום שנתי. וביה"ד פסק שהוא לא צריך להחזיר את זה.
אצלנו אמרו שבינתיים משהים את הגבייה
ובנוסף פינקו את הילדים באיזה מתנה עם הכסף שכבר ניגבה מהדמי שכלול
ולא נעשה בו שימוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת