כללי למה הכל עקום ואיך אפשר אחרת?חוברת על משבר הדיור

• הוסף לסימניות
בע"ה.

חוברת שעמלתי עליה במהלך הימים האחרונים.

אשמח לחוו"ד גרפית מלומדת מהקהל הקדוש.

קבצים מצורפים

• חוברת קו ישר חרדי.pdf
    1 MB · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאד
התוכן - אהממ... לא נעים להגיד אבל נראה לי שהחוברת השניה שעיצבת בנושא, נותנת פתרון הרבה יותר מציאותי וחכם מאשר מה שכתוב בחוברת הזו.

מס' הערות:
1. המקף בפונט קוליה לא מתאים לאותיות של הפונט
2. הכותרת במסגרת בעמוד 6 יושבת על המסגרת במקום בתוכה

• הוסף לסימניות
כללית יפה מאד.
רק שים לב שאין כ"כ קשר בין הכריכה לפנים.
דבר נוסף שהפריע לי, שעמודים 2-3 ועמודד 30 נקטעים ונחתכים באמצע מילה

• הוסף לסימניות
עבודה מאד יפה!!! גם לי הפריע שאין קשר בין עיצוב הכריכה לעיצוב הפנים.

• הוסף לסימניות
הכותרת חוזרת על עצמה מידי הרבה.
על הפתיחה שלוש פעמים. זה מעמיס.

• הוסף לסימניות
קשה מאוד לקרוא כ"כ הרבה טקסט רציף.
לדעתי צריך לעשות:

-חלוקה ל- 2 טורים בכל עמוד.
-להוסיף תמונות אווירה
-לתת מסגרות צבעוניות מתומצתות מסר.
-לנסות פונט יותר נוח לקריאה, כמו נרקיסים. אפי' שזה נדוש זה נכון.

• הוסף לסימניות
נהניתי מהתוכן,
(אז כבר לא התעמקתי בעיצוב :()

• הוסף לסימניות
לדעתי להוסיף יותר ציורים ותמנות של בתים בצדדים

• הוסף לסימניות
מצוין כהרגלך.
הייתי חושב איך להפוך את השורה "ואיך אפשר אחרת" הנטויה והכתומה ליותר קריאה על הרקע שלה.
אשריך!

• הוסף לסימניות
מצוין כהרגלך.
הייתי חושב איך להפוך את השורה "ואיך אפשר אחרת" הנטויה והכתומה ליותר קריאה על הרקע שלה.
אשריך!

• הוסף לסימניות
למה החוברת עולה לי עם מסכה כהה??

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
שימי לב להגדיל מרווח בין שורות בכותרות יש אותיות שממש נדבקות זו לזו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה