דרוש מידע למה המרק שלי תמיד מחמיץ על הפלטה?

• הוסף לסימניות
יכול להיות כל מיני בעיות - ירקות לא טובים,
מים פושרים ולא מיד מים חמים
עצמות עוף שזה טוב ולא מקולקל

• הוסף לסימניות
אולי העוף לא מספיק טוב?
הופשר פעמיים וכדו'
ממש נכון
אם את קונה טרי שימי לב לתאריך השחיטה ולא להשתמש לאחר יומיים!! אאכ זה קפוא מייד.

בסיר יציקה ?

אני רק מהסה כיוונים
פעם כך ופעם כך. לדעתי לא משנה.

ועוד משהו, יש מקומות בפלטה שחמים פחות, אולי את שמה שם?
וגם אולי היא עם שעון שבת שמפסיק לכמה זמן שמשפיע?

• הוסף לסימניות
לדעתי מוצר זוועה ולא מבוקר כלל מבחינה בטיחותית..!!
תנסי גרונות/כנפיים (ממליצה בתוך שקית בד אמריקאית) ותחזרי לבשר
אני קונה עוף טרי שלם ושמה גם את העצמות.
לא קונה רק עצמות
מה זה שקית בד אמריקאית?

• הוסף לסימניות
פעם כך ופעם כך. לדעתי לא משנה.
זה משנה כי בסיר יציקה החימום יותר קשה ואם הפלטה קצת עייפה זה ישפיע
תנסו להדליק את הפלטה ולבדוק האם הפלטה חמה במקום שאתם שמים את המרק לעומת המקום של הסירים האחרים
לא נעים לומר אבל קרה לי כמה פעמים ששמתי את הגרונות קפואים בתוך השקית בד להרתחה ולא קרה כלום 😑
קפוא לתוך סיר רותח ?

• הוסף לסימניות
מסתדר לך להכין את המרק סמוך לשבת
ביום שישי אחה''צ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה