דרוש מידע למה לאחרונה אין אבל ממש אין אפשרות להשיג מונית בירושלים???

• הוסף לסימניות
רק אם הוא לא נהג כבר מידי הרבה שעות היום
כשתגיש תלונה למשרד התחבורה על סירוב הסעת נוסע, באמתלא כזו, יש להם את הכלים לבדוק בדיוק כמה שעות הוא נהג היום

לרוב הסרובים הם במרחקים קצרים, ולא בנסיעות לאילת...

• הוסף לסימניות
כשתגיש תלונה למשרד התחבורה על סירוב הסעת נוסע, באמתלא כזו, יש להם את הכלים לבדוק בדיוק כמה שעות הוא נהג היום

לרוב הסרובים הם במרחקים קצרים, ולא בנסיעות לאילת...
במידה ומשרד התחבורה יחליטו בכלל לעזור לך

• הוסף לסימניות
נראה לי הפקקים הרסו את הענף הזה
תחשבו שהנהג מכתובת לכתובת יושב חצי שעה ברמזור מעצבן שמנוהל ע"י פקחים
במקום להטיס נסיעות הוא נאלץ להפסיד המון זמן וזה הופך לעבודה לא רווחית

• הוסף לסימניות
האם זה לא חוקי?
עצרתי מונית ביום גשום ועוד אישה אחרי רצתה אותו , והוא העדיף לקחת אותה לרמת שלמה ולא אותי לבית וגן.
והרבה פעמים מוניות שואלים אותי לאן? ואם לא בא להם הם מסרבים.

• הוסף לסימניות
האם זה לא חוקי?
עצרתי מונית ביום גשום ועוד אישה אחרי רצתה אותו , והוא העדיף לקחת אותה לרמת שלמה ולא אותי לבית וגן.
והרבה פעמים מוניות שואלים אותי לאן? ואם לא בא להם הם מסרבים.
אל תענה לאן, פשוט תפתח את הדלת תתישב ואז תענה.
הוא מחזיק בזכות ששייכת לציבור, זה כמו שנהג אוטובוס יסרב להעלות אותך אז עולים בכח

בכל מקרה אתה יכול להתלונן במשרד התחבורה, זה כמו באוטובוסים אם יתחילו להתלונן התופעה תתמתן

• הוסף לסימניות
במידה ומשרד התחבורה יחליטו בכלל לעזור לך
משרד התחבורה מטפל בדברים האלה טוב מאוד, מעט מאוד אנשים פותחים תלונות בהשוואה למעשים שקורים בכל יום.
נהג שחטף תלונה לוקח לו זמן עד שמתקרר שוב

• הוסף לסימניות
זה לא רק בירושלים זה בכל הארץ.
אני גר בבני ברק ואף מונית כמעט לא מסכימה להיכנס לרחוב שלי (רחוב חד סטרי שצריך לנסוע חצי עיר בשביל להגיע אליו-כמנהג בני ברק) תמיד אני צריך לצאת לרחוב הראשי בשביל שמונית תואיל בטובה להגיע אלי.

• הוסף לסימניות
אין שום חברה ממוניות אנ"ש שעובדת עירוני?
לא אין.
ואולי הגיע הזמן להרים את הכפפה ולהתחיל גם נסיעות עירוניות, אני יודע שבמודל של החברות של אנ"ש היום זה קצת מסובך, אבל לכל דבר אפשר למצוא פתרון.
ואולי גם הגיע הזמן לפרסם את כל החברות של אנ"ש בצורה מסודרת, ולא רק בלוח מודעות בתחנת אוטובוס.
למי שיודע עם קצת מאמץ והרבה רצון, אין שום בעיה לסדר את זה בצורה חוקית.

• הוסף לסימניות
זה לא רק בירושלים זה בכל הארץ.
אני גר בבני ברק ואף מונית כמעט לא מסכימה להיכנס לרחוב שלי (רחוב חד סטרי שצריך לנסוע חצי עיר בשביל להגיע אליו-כמנהג בני ברק) תמיד אני צריך לצאת לרחוב הראשי בשביל שמונית תואיל בטובה להגיע אלי.
להגיע אליך הוא אכן לא חייב
אבל כשאתה נוסע איתו הוא חייב להביא אותך עד הבית

• הוסף לסימניות
להגיע אליך הוא אכן לא חייב
אבל כשאתה נוסע איתו הוא חייב להביא אותך עד הבית
הבעיה שהם לא אומרים "תרדו לרחוב למטה" הם אומרים "אין לנו".
וכבר קרה פעם שאיזה נהג הוריד את אשתי בדרך כי "אין לו כח להיכנס לפקקים שם" כלשונו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בעיה קטנה...
מיסים.מיסים.
זה הבעיה הקטנה לדעתי הרציניים שבהם מדווחים בצורה חלקית לפחות, הבעיה הגדולה זה ענייני ביטוח ורשיון לרכב ציבורי, שאגב אני לא מיקל ראש בחשיבות של הלימודים וההכשרה של נהגי רכב ציבורי

• הוסף לסימניות
זה הבעיה הקטנה לדעתי הרציניים שבהם מדווחים בצורה חלקית לפחות, הבעיה הגדולה זה ענייני ביטוח ורשיון לרכב ציבורי, שאגב אני לא מיקל ראש בחשיבות של הלימודים וההכשרה של נהגי רכב ציבורי
בכל עולם מסתדרים יפה עם אובר וכדו' בלי צורך ברשיונות יקרים.
זה יכל להיות ככה בארץ ממזמן אם לא היה למוניות לובי חזק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה