שואל ברצינות
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
רק אם הוא לא נהג כבר מידי הרבה שעות היוםהוא מחוייב להעלות אותך לכל יעד בגבולות המדינה
רק אם הוא לא נהג כבר מידי הרבה שעות היוםהוא מחוייב להעלות אותך לכל יעד בגבולות המדינה
כשתגיש תלונה למשרד התחבורה על סירוב הסעת נוסע, באמתלא כזו, יש להם את הכלים לבדוק בדיוק כמה שעות הוא נהג היוםרק אם הוא לא נהג כבר מידי הרבה שעות היום
במידה ומשרד התחבורה יחליטו בכלל לעזור לךכשתגיש תלונה למשרד התחבורה על סירוב הסעת נוסע, באמתלא כזו, יש להם את הכלים לבדוק בדיוק כמה שעות הוא נהג היום
לרוב הסרובים הם במרחקים קצרים, ולא בנסיעות לאילת...
אל תענה לאן, פשוט תפתח את הדלת תתישב ואז תענה.האם זה לא חוקי?
עצרתי מונית ביום גשום ועוד אישה אחרי רצתה אותו , והוא העדיף לקחת אותה לרמת שלמה ולא אותי לבית וגן.
והרבה פעמים מוניות שואלים אותי לאן? ואם לא בא להם הם מסרבים.
משרד התחבורה מטפל בדברים האלה טוב מאוד, מעט מאוד אנשים פותחים תלונות בהשוואה למעשים שקורים בכל יום.במידה ומשרד התחבורה יחליטו בכלל לעזור לך
לא אין.אין שום חברה ממוניות אנ"ש שעובדת עירוני?
להגיע אליך הוא אכן לא חייבזה לא רק בירושלים זה בכל הארץ.
אני גר בבני ברק ואף מונית כמעט לא מסכימה להיכנס לרחוב שלי (רחוב חד סטרי שצריך לנסוע חצי עיר בשביל להגיע אליו-כמנהג בני ברק) תמיד אני צריך לצאת לרחוב הראשי בשביל שמונית תואיל בטובה להגיע אלי.
הבעיה שהם לא אומרים "תרדו לרחוב למטה" הם אומרים "אין לנו".להגיע אליך הוא אכן לא חייב
אבל כשאתה נוסע איתו הוא חייב להביא אותך עד הבית
יש בעיה קטנה...למי שיודע עם קצת מאמץ והרבה רצון, אין שום בעיה לסדר את זה בצורה חוקית.
אז תגדילו ראש ותזמינו לכתובת ברחוב למטההבעיה שהם לא אומרים "תרדו לרחוב למטה" הם אומרים "אין לנו".
אם היו מתלוננים על זה - זה היה נגמר.וכבר קרה פעם שאיזה נהג הוריד את אשתי בדרך כי "אין לו כח להיכנס לפקקים שם" כלשונו.
זה הבעיה הקטנה לדעתי הרציניים שבהם מדווחים בצורה חלקית לפחות, הבעיה הגדולה זה ענייני ביטוח ורשיון לרכב ציבורי, שאגב אני לא מיקל ראש בחשיבות של הלימודים וההכשרה של נהגי רכב ציבורייש בעיה קטנה...
מיסים.מיסים.
פתחו כאן כבר אשכול כזהואולי גם הגיע הזמן לפרסם את כל החברות של אנ"ש בצורה מסודרת, ולא רק בלוח מודעות בתחנת אוטובוס.
בכל עולם מסתדרים יפה עם אובר וכדו' בלי צורך ברשיונות יקרים.זה הבעיה הקטנה לדעתי הרציניים שבהם מדווחים בצורה חלקית לפחות, הבעיה הגדולה זה ענייני ביטוח ורשיון לרכב ציבורי, שאגב אני לא מיקל ראש בחשיבות של הלימודים וההכשרה של נהגי רכב ציבורי
יש מוניות אנ"ש בתוך העיר?אין שום חברה ממוניות אנ"ש שעובדת עירוני?
מצטרף לשאלה, נבדוק שוב בלוחות בל"נ.יש מוניות אנ"ש בתוך העיר?
אשמח לשמוע
נהגי מוניות אין כאלו?אני פעם נסעתי עם דרייבר והוא היה מפחיד בצורה שהוא נסע ....
זה לא אומר על כולם רק קחו החשבון שאין להם תג זיהוי .
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים