- הוסף לסימניות
ריבית שווה סתם ככה להוריד. הלא כך?
או או לטובת הלקוחלמה זה רלוונטי לעמלות היוון
מה זה משנה כמה ריבית הוא קיבל
העיקר זה כמה ירדה הריבית הממוצעת לא?
או או לטובת הלקוח
לדוג' אם כשימחזר הריבית הממוצעת תעמוד על 4.6: יקבל עכשיו 4.5 - לא ישלם, יקבל 4.7 - ישלם.
מה יהיה לדוגמא
מי שקיבל 4.7 כשהריבית הממוצעת היא 4.9
לאחר שנה הריבית הממוצעת ירדה ל3.9 ורוצה לסלק
האם העמלות היוון יהיו בהפרש של 4.7 או 4.9
4.7לטובת הלקוח
עמלת היוון מחושבת לפי ההפרש בין הריבית הממוצעת במשק כיום (בעת הפירעון) לעומת הריבית הממוצעת במשק בשעת נטילת ההלוואה אלא אם כן ריבית ההלוואה נמוכה מהריבית הממוצעת בשעת נטילת ההלוואה שאז מסתכלים על ריבית ההלוואהמה יהיה לדוגמא
מי שקיבל 4.7 כשהריבית הממוצעת היא 4.9
לאחר שנה הריבית הממוצעת ירדה ל3.9 ורוצה לסלק
האם העמלות היוון יהיו בהפרש של 4.7 או 4.9
תנסה לפנות לפיקוח על הבנקים,כתבתי להם.
אגב , אני באמת מאד כועס שרימו אותי. אני לא צריך לשחק אותה חמום מוח.
יש לי מיילים שאני כתבתי להם במפורש שאני מדבר על 28 שנה, אולי אפילו אני יכול לתבוע אותם על זה (לא שיש לי כוח לזה...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים