מאד קשה לתחזק אתר בשביל חנות שבה כל פריט הוא בפני עצמו. זה יתבטא במחיר.אני חושבת שהבעיה בחנויות האלה
שלאנשים לא נעים להכנס כי זה יד 2
נראה לי צריך אתר עם משלוחים שירכז הכל
אנשים יעופו על זה
אין לך גמ"ח באזור?אני ישמח לכזאת חנות בעיקר בשביל שלא יזרק יש לי מלא בגדים בארון שנלבשו פעם אחת ואני יודעת שלא ילבש עוד אז משאירה עוד בארון כי חבל לזרוק ובסוף זורקת אין לי למי להעביר
מעניין, אני בדיוק הפוך - אם כבר אני תורמת, אז מעדיפה שיקנו ב1-5 ש"ח ויחסכו באמת, ולא בעשרות שקלים...אני אישית נותנת הרבה, בגדים במצב מצויין,
וכמוני עוד הרבה נשים- בסוף העונה מסרים את הארונות ומעבירים הלאה את רוב הבגדים.
אכן נותנת לגמ"ח קיים, מעדיפה תמיד גמ"חים יותר ברמה ולכן אשמח לתת לכזאת מכירה.
הכוונה לבגדים מאד יקריםמעניין, אני בדיוק הפוך - אם כבר אני תורמת, אז מעדיפה שיקנו ב1-5 ש"ח ויחסכו באמת, ולא בעשרות שקלים...
באופן אישי גם לא רואה את עצמי קונה בגדים יד-שניה בעשרות שקלים, לא לעצמי ולא לילדים. במחיר כזה כבר אפשר פשוט לקנות בחנות זולה, או אפילו בחנויות היקרות בסוף עונה. (אמנם אם היה חשוב לי דווקא מותגים אז אולי היה שוה לי. אבל להגיד שאלה שחשוב להן דווקא מותגים יבואו בהמוניהן לחנות יד שניה? נו נו)
אם זה במחירים אפסיים אז קונה בשמחה יד שניה.
לא חושבת שזה סיפור כזה יקר כי המכירה בשערי העיר זה בגדים שמביאים מחו"ל והבגדים שם עולים כ10 ש"חהכוונה לבגדים מאד יקרים
שמלות שעלו בן 1000-ל4000 שקל שהיו חדשות ועדיין נראות מאד טוב - הם יעלו 50-80
או עליונית לילדה שעלתה לפחות 500 שקל/מעיל של 2000 שקל - וכמובן במצב טוב יעלו 30
אם לזה הכוונה זה יכול להצליח - אבל מאיפה יגיע הסחורה היקרה והלא מדי משומשת?
צריכים למצוא את התורמים הרלונטיים (בחול יש הרבה - אבל להביא לארץ זה סיפור יקר)
גם מעדיפה שימכר בזול שיהיה עזרה לאנשים,מעניין, אני בדיוק הפוך - אם כבר אני תורמת, אז מעדיפה שיקנו ב1-5 ש"ח ויחסכו באמת, ולא בעשרות שקלים...
לא כ"כ הבנתי מתגובתך לאן הדעה חותרת.גם מעדיפה שימכר בזול שיהיה עזרה לאנשים,
אבל ככל שהגמ"ח עושה רושם מוזנח מגיעים אליו אנשים יותר מוזנחים, או כאלו שלוקחים סתם,
אם אני נותנת בגדים טובים אשמח שאנשים יהנו מזה שהם טובים, ובאמת ישתמשו.
אולי זה לא נכון וזה רק ההרגשה שלי.
בהחלט, למה לא?(גמחים זה עדיין רלוונטי?)
למה לא?בהחלט, למה לא?
כנראה שתלוי איזה גמ"ח, יש גמ"חים שמתוחזקים היטב והבגדים שמורים שם ומאחוסנים בצורה נעימה ומכבדת.למה לא?
כי אני יכולה לשים בגד ממש ממש חדש בגמח, להגיע לשם אחרי כמה זמן ולראות אותו פשוט זרוק כמו איזה סמרטוט.
לא איכפת לי באופן אישי, רק שזה מרגיש מיותר לשלוח לשם דברים .
מה שאני מתכוונת לומר, ואשמח אולי לשמוע פה- עד כמה באמת אנשים צורכים בגדים מגמחים ואיזה סגנון של דברים.
עניין של אופי,לא כ"כ הבנתי מתגובתך לאן הדעה חותרת.
מה אכפת לך אם אנשים "מוזנחים" (אפשר קריטריונים?) ילבשו בגדים שהבאת לגמ"ח?
ומיהם האנשים ש"לוקחים סתם"?
ברגע שהבאת בגד לגמ"ח - לא אמורה להעסיק אותך חידת המלבישים / כמות ההלבשות / מידת ההנאה מהלבישה...
להביא בגד לגמ"ח זה בעצם להוציא מהבית טקסטיל שלא יילבש עוד / שילך בסוף לפח...
הניחי למלבושים ולמתלבשים (ולמתביישים...)
בגד שיקר לליבך ומזוהה עם אישיותך (יש דברים כאלו), העבירי בין קרובי משפחתך...
לא כל הבגדים מחו"ל. ממש לא. ומצב רוב הבגדים לא חדש. משומש במצב טוב מאוד כמו בגד שהיית שומרת בארון לילד הבא.לא חושבת שזה סיפור כזה יקר כי המכירה בשערי העיר זה בגדים שמביאים מחו"ל והבגדים שם עולים כ10 ש"ח
ככה בכל אופן הם מפרסמיםלא כל הבגדים מחו"ל. ממש לא. ומצב רוב הבגדים לא חדש. משומש במצב טוב מאוד כמו בגד שהיית שונאת בארון לילד הבא.
כנ"לאני מעדיפה תמיד להעביר בתוך המשפחה
נכון מאודכי אנשים עם מצפון מוגבר שלא מעיזים לזרוק בגדים לפח בטוחים שהגמ"ח הוא הפח
וזה כ"כ חבל, הרי אף אחד לא יהנה מהבגדים שאמורים להגיע לפח לא משנה אם שילמו עליהם 5 שקל.
מפסידים מכך שתי דברים- 1. אף אחד לא מגיע לקנות 2. כבר לא פותחים עוד מקומות כאלו כי אין כח למינוים האינסופיים האלו ולא שווה למיין 10 שקים בשביל שק אחד סביר...
לא חושבת שאנשים חושבים שהפח הוא הגמ"ח אבל הם נגועים בדבר ומרגישים שהבגד שמור ובמצב כ"כ טוב ולא שמים לב לכתם פה- כתם שם, בד שחוק יותר וכו'...כי אנשים עם מצפון מוגבר שלא מעיזים לזרוק בגדים לפח בטוחים שהגמ"ח הוא הפח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים