- הוסף לסימניות
אמיתי?הבריכה מתקדמת בעיר.
אמיתי?הבריכה מתקדמת בעיר.
כמו שהתחנה המרכזית מתקדמת בב"ב?הבריכה מתקדמת בעיר.
זה עדיין קיים ?!ושפע שוק
מדובר בנאות הפסגה מול גן ההדסים? במה זה מתקדם?הבריכה מתקדמת בעיר.
לגבי האוטובוסים.. צריך לפתוח כולל בת"א .. אז יהיה מותר .
שוק מהדרין כהיום (שייך ליינות ביתן)שפע שוק הכונה ליינות ביתן אל תשאל אותי למה
חוצניקים (המייסדים)וישוב מתתיהו הוא ישוב חרדי למהדרין (ד"א הוא נקרא כך ע"ש מתתיהו בן יוחנן כה"ג...)
זה מה שכתוב לי באשראישפע שוק הכונה ליינות ביתן אל תשאל אותי למה
כאחד שנולד בקרית ספר והוריו הגיעו באכלוס הראשון לאבני נזר 4 אני יודע ששדרות בית הלל היה הרבה לפני קרית ספר והוא היה מעבר מפחיד לערבים לכיוון הכפרים שנמצאים שמאלה מגן הדסיםאני חושב שמה שנקרא היום שדרות בית הלל, היה סלול עוד הרבה לפני ק"ס, שימש את הכפרים הערביים, אני זוכר אותו ככביש מפותל עם עצי זית באמצע הכביש ואת הנושא של איסור עקירת עצי פרי כשרצו להרחיב את הכביש, (אם היו סוללים אותו לכבוד ק"ס לא היו בו עצי זית באמצע והוא לא היה כזה מתפתל).
פעם קראו לזה שפע שוקשוק מהדרין כהיום (שייך ליינות ביתן)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים