למה מחקו לי את האשכול שפתחתי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברבצ;1137409:
לחיפוש צלם?

חחחחחחחחחחחח
אם הייתי בוכה על כל אשכול שמחקו לי לא היו נשארים לי דמעות :)

• הוסף לסימניות
עוד לא הבנתי.

למה נעלו את האשכול??

מטרת הפורום היא לא בין היתר להפרות שיתופי פעולה בין אנשי מקצוע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברבצ;1138166:
עוד לא הבנתי.

למה נעלו את האשכול??

כבר אמר המשורר "פעם הכל היה אחרת".

היום מטרת הפורום הוא להרבות את הון בעלי הפורום. (כן, אני מפרגן להם את זה...).
תשלמי, תקבלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברבצ;1138166:
עוד לא הבנתי.

למה נעלו את האשכול??

כדי שלא יהפכו את האשכול שלך לבלאגן
נעלו אותו.
זה לא מפריע לאנשים לשלוח לך מסרים עם הצעות

נכתב ע"י מיכל123;1138170:

תשלמי, תקבלי.

שטויות במיץ...

מה גם שיש רק מנהל אחד בפועל לפורום הזה

• הוסף לסימניות

תשלמי, תקבלי.

איך הגעת להבנה הזו???

• הוסף לסימניות
^
ועוד לכתוב את זה מעל גבי הפורום..

• הוסף לסימניות
אבל באמת,
איך האשכול שלה אמור להפוך לבלגן?
ולמה נעלו אותו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1138238:
אבל באמת,
איך האשכול שלה אמור להפוך לבלגן?
ולמה נעלו אותו?

היא מחפשת צלם?
יפנו אליה באישי

אין באמת טעם להשאיר אשכול כזה פתוח

• הוסף לסימניות
עירנות מוגזמת
(ומרפרוף קטנטן בהודעות האחרונות בפורום מצאתי עוד אחד שמחפש צלם, ואת האשכול שלא דוקא לא נעלו).

אני לא מכוונת לשום דבר, ואין לי שום ענין בהון או בגרעון של מנהלי הפורום,
אבל באמת זה קצת משונה, בלי קשר לכלום.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהשתנתה המדיניות, כדי לא ליצור באלאגן באתר.
נעילה, זו לא מחיקה.

• הוסף לסימניות

תשלמי, תקבלי.

אכן, בעלי הפורום גילו מכרה זהב בידיים- חסימת הודעות בפורום.
רוצה לשחרר את ההודעה החסומה? אין בעיה, שלם הון וההודעה תיפתח.
בשיטה זו גורפים בעלי האתר סכומי עתק לכיסם. לפי הערכות שונות מדובר בסכומים של מאות אלפי דולרים בחודש.
חלק מההון מוחזק בחשבונות בנק ובמקלטי מס בחו"ל, זאת באמצעות רשת ענפה של חברות קש שדרכן מוזרמים הכספים.

ועכשיו ברצינות: לכתוב דבר כזה זה לא רק שטות גמורה - שהרי אין שום קשר בין סגירת האשכול לעניין כספי כלשהו, אלא זה גם ובעיקר אבסורד גמור, מכיוון שעלויות אחזקת האתר יושבת כעול על כתפיו של איש יקר אחד, שהשקיע הון קטן במהלך העשור האחרון כדי להחזיק את המקום הזה לתועלת הכלל, ובכך תרם רבות לאלפי המשתמשים שנעזרו ונעזרים באתר מידי יום. להגיד שמטרת הפורום הוא להרבות את הון בעלי הפורום, זה לא רק כפיות טובה, אלא זה לא מסתדר עובדתית עם האופן שהאתר מתנהל בפועל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1138257:
אכן, בעלי הפורום גילו מכרה זהב בידיים- חסימת הודעות בפורום.
רוצה לשחרר את ההודעה החסומה? אין בעיה, שלם הון וההודעה תיפתח.
בשיטה זו גורפים בעלי האתר סכומי עתק לכיסם. לפי הערכות שונות מדובר בסכומים של מאות אלפי דולרים בחודש.
חלק מההון מוחזק בחשבונות בנק ובמקלטי מס בחו"ל, זאת באמצעות רשת ענפה של חברות קש שדרכן מוזרמים הכספים.

ועכשיו ברצינות: לכתוב דבר כזה זה לא רק שטות גמורה - שהרי אין שום קשר בין סגירת האשכול לעניין כספי כלשהו, אלא זה גם ובעיקר אבסורד גמור, מכיוון שעלויות אחזקת האתר יושבת כעול על כתפיו של איש יקר אחד, שהשקיע הון קטן במהלך העשור האחרון כדי להחזיק את המקום הזה לתועלת הכלל, ובכך תרם רבות לאלפי המשתמשים שנעזרו ונעזרים באתר מידי יום. להגיד שמטרת הפורום הוא להרבות את הון בעלי הפורום, זה לא רק כפיות טובה, אלא זה לא מסתדר עובדתית עם האופן שהאתר מתנהל בפועל.

מילה בסלע!

• הוסף לסימניות
רבותי! אין לאומנים החרדים מקום יותר יקר מפרוג!!! עובדה.
אף אחד לא עושה עלינו כסף, להיפך!
את האתר הזה צריכים רק לחזק, אחרת, עם מי נתייעץ? באתרים החילונים?!

לפני שהכרתי את פרוג, הייתי נכנס בתוך ה"ג'ורה" של האתרים החילוניים,
וזה היה דוחה!

אני לא רואה שום סיבה להתרעם נגד האתר הזה, שמשרת אותנו נטו!

חג שמח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א"ב;1138240:
עירנות מוגזמת
(ומרפרוף קטנטן בהודעות האחרונות בפורום מצאתי עוד אחד שמחפש צלם, ואת האשכול שלא דוקא לא נעלו).

אני לא מכוונת לשום דבר, ואין לי שום ענין בהון או בגרעון של מנהלי הפורום,
אבל באמת זה קצת משונה, בלי קשר לכלום.

לא לכל אשכול אני נכנס ולכן יש מצב שלא שמתי לב לאשכול.

פורום צילום נועד להפרות את יצירות ורעיונות הצלמים.
כל נסיון של "טרמפים" כגון הפיכת הפורום לאשכול סחר של כל הממעיט במחיר ייחשב. יינעל.

את האשכול שלך לא מחקתי. מי שרוצה להציע הצעות מחיר, מוזמן להציע בהודעות אישיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1138257:
להגיד שמטרת הפורום הוא להרבות את הון בעלי הפורום, זה לא רק כפיות טובה, אלא זה לא מסתדר עובדתית עם האופן שהאתר מתנהל בפועל.

א. אין בזה כפיות טובה. אני פרגנתי להם מכל הלב שירוויחו. (לפחות מהנוסח שכתבת זה נראה שאם הם היו מרוויחים מזה משהו זה היה מפריע לך).

ב. ולידיעתך, פרוג התחילו לדרוש כסף על כל מיני דברים שפעם היו בחינם. (ושוב, אני מפרגן להם... זה מגיע להם).

נ.ב. ההודעה שכתבתי היתה בטעות, כי לא מחקו את האשכול אלא נעלו אותו, וזה לא היה פרסום לצלומים אלא חיפוש צלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1138492:
ב. ולידיעתך, פרוג התחילו לדרוש כסף על כל מיני דברים שפעם היו בחינם. (ושוב, אני מפרגן להם... זה מגיע להם).

איזה?
(פעם גם היה משתמש זהב בתשלום שבוטל)

וחוץ מזה מה זה בדיוק הפורום החדש של הבוגרים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה