נכתב ע"י ברבצ;1137409:לחיפוש צלם?
נכתב ע"י ברבצ;1138166:עוד לא הבנתי.
למה נעלו את האשכול??
מטרת הפורום היא לא בין היתר להפרות שיתופי פעולה בין אנשי מקצוע?
נכתב ע"י ברבצ;1138166:עוד לא הבנתי.
למה נעלו את האשכול??
מטרת הפורום היא לא בין היתר להפרות שיתופי פעולה בין אנשי מקצוע?
נכתב ע"י מיכל123;1138170:כבר אמר המשורר "פעם הכל היה אחרת".
היום מטרת הפורום הוא להרבות את הון בעלי הפורום. (כן, אני מפרגן להם את זה...).
תשלמי, תקבלי.
נכתב ע"י א"ב;1138238:אבל באמת,
איך האשכול שלה אמור להפוך לבלגן?
ולמה נעלו אותו?
נכתב ע"י מיכל123;1138170:כבר אמר המשורר "פעם הכל היה אחרת".
היום מטרת הפורום הוא להרבות את הון בעלי הפורום. (כן, אני מפרגן להם את זה...).
תשלמי, תקבלי.
נכתב ע"י Shia;1138257:אכן, בעלי הפורום גילו מכרה זהב בידיים- חסימת הודעות בפורום.
רוצה לשחרר את ההודעה החסומה? אין בעיה, שלם הון וההודעה תיפתח.
בשיטה זו גורפים בעלי האתר סכומי עתק לכיסם. לפי הערכות שונות מדובר בסכומים של מאות אלפי דולרים בחודש.
חלק מההון מוחזק בחשבונות בנק ובמקלטי מס בחו"ל, זאת באמצעות רשת ענפה של חברות קש שדרכן מוזרמים הכספים.
ועכשיו ברצינות: לכתוב דבר כזה זה לא רק שטות גמורה - שהרי אין שום קשר בין סגירת האשכול לעניין כספי כלשהו, אלא זה גם ובעיקר אבסורד גמור, מכיוון שעלויות אחזקת האתר יושבת כעול על כתפיו של איש יקר אחד, שהשקיע הון קטן במהלך העשור האחרון כדי להחזיק את המקום הזה לתועלת הכלל, ובכך תרם רבות לאלפי המשתמשים שנעזרו ונעזרים באתר מידי יום. להגיד שמטרת הפורום הוא להרבות את הון בעלי הפורום, זה לא רק כפיות טובה, אלא זה לא מסתדר עובדתית עם האופן שהאתר מתנהל בפועל.
נכתב ע"י א"ב;1138240:עירנות מוגזמת
(ומרפרוף קטנטן בהודעות האחרונות בפורום מצאתי עוד אחד שמחפש צלם, ואת האשכול שלא דוקא לא נעלו).
אני לא מכוונת לשום דבר, ואין לי שום ענין בהון או בגרעון של מנהלי הפורום,
אבל באמת זה קצת משונה, בלי קשר לכלום.
נכתב ע"י Shia;1138257:להגיד שמטרת הפורום הוא להרבות את הון בעלי הפורום, זה לא רק כפיות טובה, אלא זה לא מסתדר עובדתית עם האופן שהאתר מתנהל בפועל.
נכתב ע"י מיכל123;1138492:ב. ולידיעתך, פרוג התחילו לדרוש כסף על כל מיני דברים שפעם היו בחינם. (ושוב, אני מפרגן להם... זה מגיע להם).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים