נכתב ע"י bracha;1220691:אולי תחברי גומי לפונפון ותלבישי אותו על הנעל.
נכתב ע"י ari;1220800:לחלק של הצוואר הייתי מוסיפה חלק נוסף לאורך ומכניסה אותו מתחת לחולצה, כך שיחזיק את הצווארון.
בשרוולים כדאי לעשות תפירה ביד עם תך גדול כדי שיהיה קל לפרום.
או גומי ולחבר אותו לשני קצוות של היקף הפרווה וכך שאר הגומי יצמד על היד.
(מצטערת לא מצליחה להסביר יותר טוב)
לנעלים לא עולה לי רעיון. ראיתי פעם מישהי שעשתה עם סקוטש' אבל זה נפל כל הזמן
נכתב ע"י חביבה;1220864:הפונפונים- מקדימה בשפיץ???
רעיון!!נכתב ע"י שם בדוי;1221087:על אותו רעיון:
אפשר לתפור את סרט הפרווה לחולצת בסיס פשוטה ומעליה ללבוש את חולצת התחפושת בצורה שהפרווה תציץ בקצות השרוולים והצואר
לנעליים: אולי ללפף את הנעל עם דבק סלוטייפ כמה סיבובים (שלא יפתח)
ולהצמיד את הפונפון בדבק חם לסלוטייפ
הרעיון של הגומי לשרוול מעולה!!נכתב ע"י ari;1220800:לחלק של הצוואר הייתי מוסיפה חלק נוסף לאורך ומכניסה אותו מתחת לחולצה, כך שיחזיק את הצווארון.
בשרוולים כדאי לעשות תפירה ביד עם תך גדול כדי שיהיה קל לפרום.
או גומי ולחבר אותו לשני קצוות של היקף הפרווה וכך שאר הגומי יצמד על היד.
(מצטערת לא מצליחה להסביר יותר טוב)
לנעלים לא עולה לי רעיון. ראיתי פעם מישהי שעשתה עם סקוטש' אבל זה נפל כל הזמן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים