למומחיות באילתורים

• פותח הנושא HGO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ושוב תחפושת...
אני רוצה לחבר סרט פרווה מסביב הגימור של הצוואר והשרוולים בחולצה של התחפושת,
הבעיה שאני לא רוצה שאח"כ ישאר מזה סימן כי זה לא חולצה שלי-
יש דרך לחבר את זה?
וגם איך אפשר לחבר פונפונים לנעליים בלי שישאר אח"כ סימן?- מהסיבה הנל...
תודה!!

• הוסף לסימניות
אולי תחברי גומי לפונפון ותלבישי אותו על הנעל.

• הוסף לסימניות
לחלק של הצוואר הייתי מוסיפה חלק נוסף לאורך ומכניסה אותו מתחת לחולצה, כך שיחזיק את הצווארון.
בשרוולים כדאי לעשות תפירה ביד עם תך גדול כדי שיהיה קל לפרום.
או גומי ולחבר אותו לשני קצוות של היקף הפרווה וכך שאר הגומי יצמד על היד.
(מצטערת לא מצליחה להסביר יותר טוב)
לנעלים לא עולה לי רעיון. ראיתי פעם מישהי שעשתה עם סקוטש' אבל זה נפל כל הזמן

• הוסף לסימניות
אולי עם כמה כפתורים?
את הלולאות (מגומי) תחברי לחולצה, פחות תפרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1220800:
לחלק של הצוואר הייתי מוסיפה חלק נוסף לאורך ומכניסה אותו מתחת לחולצה, כך שיחזיק את הצווארון.

על אותו רעיון:
אפשר לתפור את סרט הפרווה לחולצת בסיס פשוטה ומעליה ללבוש את חולצת התחפושת בצורה שהפרווה תציץ בקצות השרוולים והצואר

לנעליים: אולי ללפף את הנעל עם דבק סלוטייפ כמה סיבובים (שלא יפתח)
ולהצמיד את הפונפון בדבק חם לסלוטייפ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1220864:
הפונפונים- מקדימה בשפיץ???

אכן.
מישהי היום הציעה לי להדביק על סיכה משרדית ולנעוץ אותה בחלק הקדמי של מפתח הרגל (אם הסברתי נכון....)
מישהי התנסתה בזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שם בדוי;1221087:
על אותו רעיון:
אפשר לתפור את סרט הפרווה לחולצת בסיס פשוטה ומעליה ללבוש את חולצת התחפושת בצורה שהפרווה תציץ בקצות השרוולים והצואר

לנעליים: אולי ללפף את הנעל עם דבק סלוטייפ כמה סיבובים (שלא יפתח)
ולהצמיד את הפונפון בדבק חם לסלוטייפ
רעיון!!

חשבתי אולי עם דבק דו צדדי- הוא שקוף ולא אמור להשאיר סימן על החולצה- השאלה אם חזק מספיק, מישהי יודעת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1220800:
הרעיון של הגומי לשרוול מעולה!!

• הוסף לסימניות
ראיתי היום מישהי ששמה מעל הנעליים גרביים (היתה צריכה לתחפושת כף רגל כתומה אז השתמשה בגרב כתומה מעל הנעל) - על בסיס הרעיון הזה אפשר לשים מעל הנעל גרב ולתפור עליה פונפון

• הוסף לסימניות
יש תופסנים ששמים על הנעל - אפשר להדביק להם את הפונפונים ולהתפיס בחלק הפתוח לכיוון החלק הקדמי (מקווה שמובן).

אפשר לנסות להשיג ב-tulis (הם מוכרים שם פופיונים ופרחים מוכנים מודבקים לתופסנים כאלה) למרות שיתכן ואפשר להשיג גם בחנויות דיסקית וכו'.

• הוסף לסימניות
אנחנו בעבר קנינו עגילי קליפס מחנות יצירה עולה בערך 2 שקל, וחברנו למה שרצינו ואת הקליפס טפסנו על הנעל, את הצווארון הייתי עושה כמו סינר, ואת התוספת לשרוולים כמו ידונים שנקשרים ובכלל לא מחוברים לחולצה.

• הוסף לסימניות
איזה רעיונות נפלאים!! תודה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה