נכתב ע"י סימן טוב;1040652:עדיין זה הרבה עבודה ידנית, חשבתי שאינדיזיין אמור להיות שיא האוטומטי. בייבוא מוורד הוא לא מחיל את הסגנונות שלי גם כשניסיתי ייבוא מתקדם עם החלת סגנונות ידנית, צריך אחרי זה לעבור על הערות שוליים ולתקן את הסגנון, וגם בטקסט הרץ. בכל מקרה ממש תודה על העצות הטובות!!
נכתב ע"י natittt;1041000:אני עובד רק עם קודים.
שותל קודים בטקסט, ואחר כך מייבא טקסט נקי ומחליף באינדי'. חוסך הרבה בעיות ביבוא.
נכתב ע"י natittt;1041000:אני עובד רק עם קודים.
שותל קודים בטקסט, ואחר כך מייבא טקסט נקי ומחליף באינדי'. חוסך הרבה בעיות ביבוא.
נכתב ע"י אברהם;1041108:למרות שזו שיטה שלא מותאמת לאינדיזיין
הרי זו דרך ארוכה שהיא קצרה, ובקבצים עם יותר מ-2 או 3 סגנונות גם אני בד"כ נוהג כך
אינני חושב כך, הכל תלוי בשאלה כמה הקובץ מסודר.נכתב ע"י אברהם;1041108:למרות שזו שיטה שלא מותאמת לאינדיזיין
הרי זו דרך ארוכה שהיא קצרה, ובקבצים עם יותר מ-2 או 3 סגנונות גם אני בד"כ נוהג כך
ממליץ. עוזר מאוד. (לדעתי הרבה יותר מסגנונות בוורד)נכתב ע"י תמנתי;1041143:כתבתי לא מזמן איך אני מעבירה טקסט עם כל העיצובים שלו לאינדיזיין. מסתמא יש דרכים יותר מתוחכמות אבל אני לא מכירה אותן
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=135372
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים