נכתב ע"י רינת;n5086911:מה שקרה זה שהפעלתי סקריפט שמייצר חלונות בשורה שניה אבל ברגע שסידרתי את הספר כדי שלא יהיה שורות יתומות או אלמנות והבאתי לדינג שונה לפיסקה זה העלה לי את האות פתיח מהשורה או הוריד (תלוי אם עשיתי לדינג גדול יותר או קטן יותר) לכן אני רוצה לתת הוראה שכל שורה ראשונה בפיסקה תחזור להיות בלדינג של 15.5 כמו שהיתה קודם כדי שזה יסדר לי את האות פתיח.
תודה רבה. (אם הייתי יודעת זאת מראש הייתי בוחרת ידנית רק את המשך הפיסקה ללא השורה הראשונה ומביאה לה לדינג שונה.)
נכתב ע"י נחמד לעזור;n5086963:ואני צריך גרפ שימצא את הרווח שאחרי המילה הראשונה בפסקה.
הגרפ שהייתי צריך לכאורה הוא:
(?<= ^.+)
ורווח אחרי הסוגריים.
אך משום מה זה לא מוצא עבורי.
יש למישהו פתרון?
נכתב ע"י אברהם;n5086947:לידינג נכלל בהגדרות של סגנון תו, ולכן לכאורה אפשר להשתמש במה שכתבתי
נכתב ע"י אברהם;n5087223:בהגדרות סגנון פסקה, drop caps and nested styles בתחתית החלון
נכתב ע"י אברהם;n5087008:לא חושב שיש אפשרות למצוא את הרווח הזה (בעיקרון הקוד שכתבת הוא נכון, אבל אי אפשר להשתמש בזה ב look behind.
מה אתה רוצה לעשות עם הרווח הזה? מן הסתם אפשר למצוא פתרון לתוצאה הרצויה שלך בדרך אחרת
נכתב ע"י רינת;n5087259:תודה רבה על העשרת הידע, אומנם שיניתי אבל זה לא מבטל כבר את השינויים שעשיתי, לכן אני חייבת גרפ גורף שבוחר לי את כל השורות הראשונות שבפיסקה.
נכתב ע"י נחמד לעזור;n5087529:א- תודה רבה על תגובתך
ב- לא הבנתי מדוע אי אפשר להשתמש בקוד שכתבתי.
וג - המטרה שלי במציאת הרווח הזה הוא לשפץ את חלון הפתיח, נשוא האשכול. מכיון שאני מייצר את חלון הפתיח באמצעות סגנון תו והסקריפט הידוע, אך החסרון של דרך זו היא שבחלון הסטנדרטי (של בני דודנו מתג) ישנו רווח גדול יחסית בין מילת הפתיח לזו שלאחריה. לכן חשבתי שאם אמצא גרפ המחליף את הרווח הראשון ברווח מלא או חצי או רווח רגיל כפול אוכל לשפץ את החלון. כמובן שלא אטרח לעשות זאת ידנית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים