הונגרי אמיתי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
עדיפות ללבן ולא בשחור
אבל זה רק בבני ברק![]()
חושן קאר - השכרת רכב גם לנהג חדש וצעיר, מגיל 17! כל סוגי הרכבים, לכל סוגי הנהגים
ישנן לא מעט חברות השכרת רכב בישראל, הייחודיות של חושן קאר היא במתן המענה לכל סוגי הנהגים! אצלנו בחושן קאר גם נהג חדש יכול להשכיר רכב! השכרת רכב לנהג חדש וצעיר מגיל 17! השכרת רכב ליום, לחודש ולשנה. השכרת רכבי יוקרה לחתונות ואירועים, ללא חיוב שבת וחג, שירות אמין ואדיב, אלפי לקוחות מרוצים!www.hoshencar.co.il
כן. ערכתי, בעבר היה להם בירושלים, כנראה סגרו.אבל זה רק בבני ברק
לא בירושלים
ונראה לי גם שזה בלי ביטוח מקיף
יש לך מידע עליהם?כן. ערכתי, בעבר היה להם בירושלים, כנראה סגרו.
מה עם זה?
השכרת רכב לנהגים צעירים – נתיב - השכרת רכב לנהגים צעירים וחדשים
נתיב - השכרת רכב לנהגים צעירים וחדשים מזמינה אתכם להשכיר רכב מודרני לפי שעה או ליום שלם במחירים משתלמים ובהתאם לצורכיכם. לחצו למחירון וצרו קשר להזמנת רכב.nativ.zapweb.co.il
לא. אני זוכר את הפרסום כשהם התחילו לפני 5-6 שנים בערך ואני אז הוצאתי רשיון. בסופו של דבר, נהגתי רק ברכב של ההורים שלי. לא השתמשתי בהם. נהג חדש מתחת לשנה? כי מעל שנה הרבה חברות משכירות.יש לך מידע עליהם?
כן בדיוק!לא. אני זוכר את הפרסום כשהם התחילו לפני 5-6 שנים בערך ואני אז הוצאתי רשיון. בסופו של דבר, נהגתי רק ברכב של ההורים שלי. לא השתמשתי בהם. נהג חדש מתחת לשנה? כי מעל שנה הרבה חברות משכירות.
(אגב, המחירים של ההשכרה בתקופה האחרונה קפצו לגבהים)
ומה המחיר ליום?אפשרי להשכיר בנתיב
025010660
או בגוטדרייב
026635454
ממה שאני זוכר שאין את האופציה לביטול השתתפות עצמית, אלא להפחתה (נראה לי עד 400 ש"ח) חוץ מזה אני לא זוכר כי בפועל לא השתמשתי, רק קצת ביררתי.יש לך מידע עליהם?
מישהו ששכר מנתיב אמר לי שאחרי זה הם בודקים בזכוכית מגדלתממממ....
שאלה קשה...
אין לי שמץ
בזמנו אמרו לי את זה על "חושן", על נתיב אני לא מכיר מישהו ששכר מהם.מישהו ששכר מנתיב אמר לי שאחרי זה הם בודקים בזכוכית מגדלת
את הרכב וכל איזה שריטונת הם מחייבים
יש לך מושג??
אני מצטרף.מישהו ששכר מנתיב אמר לי שאחרי זה הם בודקים בזכוכית מגדלת
את הרכב וכל איזה שריטונת הם מחייבים
יש לך מושג??
לא צילמת לפני ההשכרה?אני מצטרף.
גבו ממני מאות שקלים על שריטה שכמעט ולא היתה נראית.
לא היתה לי שום דרך להוכיח האם אני עשיתי אותה או שהיתה קודם לכן.
לשבר את האוזן - השריטה היתה בידית של דלת הנהג!
לא היה לי מה לעשות חוץ מלשלם. ושלמתי. מאות שקלים! (לא זוכר בדיוק, אבל נראה לי שהיה באזור ה600)
אני לא, והם כן (לא שמעתי אז על השריטה הזו שיש להם לחפש שריטות בזכוכית מגדלת)לא צילמת לפני ההשכרה?
יש להם גם ביטול השתתפות לנהג חדש??אני שכרתי המון פעמים מנתיב לפני שנתיים הייתי מאוד מרוצה כולל בפעם שעשיתי שפשוף
יש להם במקום גם השכרת וייז
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים