דרוש מידע למישהו יש מידע על השכרת רכבים לנהג חדש בירושלים??

• הוסף לסימניות
עריכה: עכשיו אני רואה באתר שמוזכר רק סניף בב"ב.
אני זוכר שהיה להם סניף בקניון רמות. אולי הוא נסגר?

• הוסף לסימניות
אבל זה רק בבני ברק
לא בירושלים
ונראה לי גם שזה בלי ביטוח מקיף

• הוסף לסימניות
אבל זה רק בבני ברק
לא בירושלים
ונראה לי גם שזה בלי ביטוח מקיף
כן. ערכתי, בעבר היה להם בירושלים, כנראה סגרו.
מה עם זה?

• הוסף לסימניות
כן. ערכתי, בעבר היה להם בירושלים, כנראה סגרו.
מה עם זה?
יש לך מידע עליהם?

• הוסף לסימניות
יש לך מידע עליהם?
לא. אני זוכר את הפרסום כשהם התחילו לפני 5-6 שנים בערך ואני אז הוצאתי רשיון. בסופו של דבר, נהגתי רק ברכב של ההורים שלי. לא השתמשתי בהם. נהג חדש מתחת לשנה? כי מעל שנה הרבה חברות משכירות.
(אגב, המחירים של ההשכרה בתקופה האחרונה קפצו לגבהים)

• הוסף לסימניות
לא. אני זוכר את הפרסום כשהם התחילו לפני 5-6 שנים בערך ואני אז הוצאתי רשיון. בסופו של דבר, נהגתי רק ברכב של ההורים שלי. לא השתמשתי בהם. נהג חדש מתחת לשנה? כי מעל שנה הרבה חברות משכירות.
(אגב, המחירים של ההשכרה בתקופה האחרונה קפצו לגבהים)
כן בדיוק!
אני נהג חדש מתחת לשנה
ושום חברת השכרה לא מסכימה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהו ששכר מנתיב אמר לי שאחרי זה הם בודקים בזכוכית מגדלת
את הרכב וכל איזה שריטונת הם מחייבים
יש לך מושג??
בזמנו אמרו לי את זה על "חושן", על נתיב אני לא מכיר מישהו ששכר מהם.
אגב, אני מכיר מישהו שמשכיר, אין לי את המספר שלו כרגע כי נהרס לי הטלפון שהוא היה רשום. אבל אני יכול לברר. אם אתה מעוניין שלח לי מייל yair220491 שטרודל ג'מייל קום

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מישהו ששכר מנתיב אמר לי שאחרי זה הם בודקים בזכוכית מגדלת
את הרכב וכל איזה שריטונת הם מחייבים
יש לך מושג??
אני מצטרף.
גבו ממני מאות שקלים על שריטה שכמעט ולא היתה נראית.
לא היתה לי שום דרך להוכיח האם אני עשיתי אותה או שהיתה קודם לכן.
לשבר את האוזן - השריטה היתה בידית של דלת הנהג!
לא היה לי מה לעשות חוץ מלשלם. ושלמתי. מאות שקלים! (לא זוכר בדיוק, אבל נראה לי שהיה באזור ה600)

• הוסף לסימניות
אני מצטרף.
גבו ממני מאות שקלים על שריטה שכמעט ולא היתה נראית.
לא היתה לי שום דרך להוכיח האם אני עשיתי אותה או שהיתה קודם לכן.
לשבר את האוזן - השריטה היתה בידית של דלת הנהג!
לא היה לי מה לעשות חוץ מלשלם. ושלמתי. מאות שקלים! (לא זוכר בדיוק, אבל נראה לי שהיה באזור ה600)
לא צילמת לפני ההשכרה?

• הוסף לסימניות
לא צילמת לפני ההשכרה?
אני לא, והם כן (לא שמעתי אז על השריטה הזו שיש להם לחפש שריטות בזכוכית מגדלת)
בקשתי מהם לראות את הסרטון, אבל לא היה אפשר להבחין שם האם היתה שריטה או לא.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה