למישהו יש רעיון איך לפרסם את המוצר הזה

• הוסף לסימניות
מצטערת לצנן את ההתלהבות, אני לא סגורה על זה ב- 100% אבל ראיתי בר"ח כפר גלעדי בתל אביב מברשת כמעט זהה, שם הוצאת השער מתבצעת בצורה מעט שונה. יתכן שפטנט יעלה ליוטיוב ולא יועתק ע"י הסינים בתוך שנייה? אם אני לא טועה זה נמכר במחיר שקלים בודדים.
נ.ב
היה גם דגם לכלבים......
נבדוק ונעדכן במהלך שבוע הבא.

• הוסף לסימניות
שאלה ראשונה שנשאלת לפני כל פרסום הוא: מה גודל התקציב שלכם?!
אם יש לכם תקציב כמו של תנובה, תוכל כל מדינת ישראל להכיר את המברשת הפנטסטית ואם לא יאלץ הפרסום להיות ממוקד ומחושב הרבה יותר.
ברור שיש אפשרות למכור את המוצר ביעדי קהל ממוקדים כדגמת משווקי פאנות וכד', אך ברור שככל שהתדמית מוכרת ע''י המדיה הכללית יש יותר סיכוי למכירות מוצלחות בקהלי היעד הממוקדים.
מכירה דרך האינטרנט היא גם פונטנציאל אדיר בעיקר בציבור הכללי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;854672:
מצטערת לצנן את ההתלהבות, אני לא סגורה על זה ב- 100% אבל ראיתי בר"ח כפר גלעדי בתל אביב מברשת כמעט זהה, שם הוצאת השער מתבצעת בצורה מעט שונה. יתכן שפטנט יעלה ליוטיוב ולא יועתק ע"י הסינים בתוך שנייה? אם אני לא טועה זה נמכר במחיר שקלים בודדים.
נ.ב
היה גם דגם לכלבים......
נבדוק ונעדכן במהלך שבוע הבא.
דבר ראשון כמעט כל פטנט מועתק ע"י הסינים הפטנט הז ה כבר 4 שנים בעולם ולא ראינו שהוא נמכר חוץ מע"י qbrush. שזה היצרן עצמו ומשווקים שלו,
המעניין הוא אתמול הסתכלתי בהערות ששל הסרטון ביוטיוב ומישהו כתב שם שיש מברשת של חברת whal עם פטנט דומה למעשה מדובר במכשיר שמנקה את המברשת כלומר חברת whal. הפטנט היחיד שהיא המציאה זה איזה רולר שמסיר את השיער מהמברשת, אבל אין ספק שזה פטנט מצוין וגם אם יהיו לו חיקוים זה לא אומר שלא צריך לנסות למכור אותו בארץ,
בכל מקרה תודה לכולם על העצות המועילות, למעשה שיקפתם פה הרבה צדדים שהיה לי בשיחה איתו, פרסום, מגזרים, מיקום בולט בחנויות וכד' הפידבק הגדול שנתתם שכשזה יגיע לכל בית לא יעזבו את זה....
אולי אני אצליח לארגן פה איזה שיווק ישיר לחברי הפורום.....

• הוסף לסימניות
לדעתי ראשית צריך לעשות מזה מותג, ואז גם כשיכנסו לשוק מתחרים יהיה על מה לעבוד.
ודאי וודאי שצריך פרסומת טובה, אבל גם להנגיש את המוצר לצרכנים ולא לחכות שהם ירוצו לחפש אותו.
נשמע רעיון מעולה, ואני מניחה שהוא ילך טוב.

• הוסף לסימניות
מה עם אתרי דילים למישהו יש נסיון איתם מבירורים שערכנו הם או יקרים או לא יעילים כלומר כמעט כולם לוקחים 20 אחוז יש כאלו שגם לוקחים 2000 ש"ח על הפרסום )כמו buy2 ) ויש כל מיני אתרים שלא נראה שהם מוכרים הרבה חלקם מפרסים בחינם וחלקם ב700 ש"ח כמובן וגם אחוזים

• הוסף לסימניות
אם זה מעניין אותך גדול יבואני ומשווקי הסדקית לשער הוא חברה בשם "עידן" יש להם מערכת שיווק מעולה לכל הפארמים וחנויות הסדקית בארץ.
הם יושבים ליד צומת בית דגן אבל יתכן שהם עברו משם, לא בעיה להשיג את הטלפון שלהם.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הבעיה שהמשווקים יחסית לוקחים הרבה עמלות בהתחלה, אחרי שהמוצר כבר רץ הם מוכנים כבר בפחות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה