- הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;2299540:אויש מסכנה, איזה תסכול!
להזמין לך מכבאי אש לחילוץ?..
עוד לא התייאשתי... אני מחכה שבעלי יסיים שיעור ויגיע, תמיד יש לגברים רעיונות יצירתיים...
נכתב ע"י רותי המניק;2299540:אויש מסכנה, איזה תסכול!
להזמין לך מכבאי אש לחילוץ?..
נכתב ע"י אשמורת;2299570:לאמא שלי קרה אותו סיפור בסיימנס 7/8 ק"ג
ולא עזר כלום!
רק טכנאי מטעמם שהוזמן, הצליח לפתוח את זה והוא אמר שטרקו את הדלת מדי חזק
ומשהו זז ולא אפשר את הפתיחה.
ממליצה לך לא לנסות לבד אלא להזמין כמה שיותר מהר טכנאי.
(לאמא שלי זה קרה אחרי תשעת הימים...)
נכתב ע"י אונקי;2299580:בלי קשר לבעיה שלך שאין לי איך לעזור.
גם לי יש בוש 8 קילו ונראה ממש אחרת הכל באנגלית
מה יכול להיות ההבדל?
מאיזה ארץ המכונה שלך?
נכתב ע"י srp;2299589:תנסי להפעיל את המכונה על תוכנית סתם, הכי קצרה שיש לך
ותראי אם היא נפתחת כשהיא מסיימת
נכתב ע"י מחבר;2299574:קרה לי גם...
אני הוצאתי את התקע מהקיר ואז הפעלתי איזשהו תוכנית ויכולתי לכבות.
לנתק מהחשמל ולתת 'אגרוף' חזק לפח של המכונה באזור שהדלת נסגרת... לחבר ולנסות לפתוח...
לחיצה ארוכה על התחל\הפסק אמורה לבטל את המפתח שבצד.
מפתח זה מורה שכל התוכניות סגורות. ואח"כ אולי תצליחי להפעיל מכונה קצרה נוספת ואז לפתוח.
בהצלחה!
בכל מכונה יש מפתח ידני למטה צריך להרים את המכונה בקדמת המכונה שמנטרל את הסגירה הבטיחותית זה כפתור ברוב המכונות
נכתב ע"י sari5659;2299674:תפילה , קופת העיר ועד הרבנים מוסדות קבר רחל.................
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים