למי יש מסך דל U2412M

• הוסף לסימניות
אני שוקלת לקנות את זה ואני צריכה לדעת את המידות של המסך בס"מ (כולל המסגרת כדי לדעת אם יש לי מקום)

תודה מראש למי שיכול לעזור

• הוסף לסימניות
זה המסך של 23'' שמסתובב ל-90 מעלות? ויש לו חיבורי USB?
פשוט יש לי אותו ואני לא יודעת בדיוק את הדגם באותיות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1072394:
זה המסך של 23'' שמסתובב ל-90 מעלות? ויש לו חיבורי USB?
פשוט יש לי אותו ואני לא יודעת בדיוק את הדגם באותיות....

זה הסדרה הזאת אבל של 24 אינצ', תודה בכ"א

• הוסף לסימניות
תבדקי באתר של דל רשום במדויק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובי;1072392:
אני שוקלת לקנות את זה ואני צריכה לדעת את המידות של המסך בס"מ (כולל המסגרת כדי לדעת אם יש לי מקום)

תודה מראש למי שיכול לעזור

כמה עולה כזה דבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1072445:
תבדקי באתר של דל רשום במדויק.

נתיב...

מישהו יכול למדוד רגע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
SIZE AND WEIGHT

Dimensions with stand (H x W x D):
20.22 inches (513.5 mm) x 21.89 inches (556.0 mm) x 7.10 inches (180.3 mm)
Dimension without stand: (H x W x D)
14.24 inches (361.6 mm) x 21.89 inches (556.0 mm ) x 2.56 inches (64.9 mm)
Preset Display Area (H x V)
20.3 inches (518.4 mm) x 12.7 inches (324.0 mm)
Weight (panel only - for VESA mount)
3.97 kg (8.73 lbs)
Weight (with packaging)
7.49kg (16.48 lbs)

• הוסף לסימניות
הרוחב 55.5 ס"מ

הגובה משתנה מאוד

אגכב, מסך מצוין, וכשהתקלקל טילפנתי למוקד ושלחו שליח עד הבית להחליפו בחדש.
ללא בדיקות וחפירות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה