למי יש רעיון מקורי לאמא של שבת

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...
מה אפשר לחלק ביומולדת במעון בגיל שנתיים?

(גם לי לא בא עוד ממתק במיוחד שזה יומולדת ל-3 ביחד, וכל פעם הילדים חוזרים עם 3 חטיפים...)

ילדה אחת חילקה תוף קטן לכל ילד (מהכל בשקל) , הבן שלי מבסוט מזה כבר חודש בבית...
מחפשת רעיון דומה...
אשמח לקבל רעיונות

• הוסף לסימניות
בגן של הבת שלי הגננת עשתה נסיון שבמקום ממתק אמא של שבת תביא פרס בחצי-עד שקל.
אהבתי מאד מאד את הרעיון!
ילדות מאד אוהבות פרסים(סוג של טבעת, מחק, בלון, אפילו מדבקה) זה נשאר "לאורך זמן"...
ואפילו שגמרו עם הנסיון(כי הרגישו צורך ממשי בממתק, ואני בחיים לא אבין את זה..) הבת שלי התעקשה על פרס!

אני ממליצה מאד ללכת לחנות של שקל ולראות מה יש להציע, הם המון מגוונים, ולפעמים מפתיעים!
אחרי הכל בגיל הזה אין על מי לעשות רושם- העיקר שהילדה תהיה מרוצה ממה שהיא מביאה, ושזה לא יראה מידי חריג- אףפעם לא ראיתי אמא של שבת שחילקה חלות או פירות.. אולי תביאו דוגמות של מנת טשולנט?(אולי כי אנחנו גרים בכפר, ולא יודעת מה הולך בעיר)
יצא ארוך..

• הוסף לסימניות
אם עד היום כולם הביאו ממתקים, כדאי להביא פרס?
או שהילד ירגיש לא טוב עם זה?

• הוסף לסימניות
אם עד היום כולם הביאו ממתקים, כדאי להביא פרס?
או שהילד ירגיש לא טוב עם זה?
תשאלי אותו, אם זה פרס אטרקטיבי, לדעתי הוא יהנה.
אצלינו יש 2 אמהות של שבת, וכל אחת מביאה ממתק , משתדלים גם להביא רק את הממתקים הדביקים, טופי מציצה וכדו' (יש הרבה סוגים, מביאים לפי המבצע הנוכחי, בד"כ 2 הממתקים באותה שבת זהים:p)
נראה לי לא נורא בכלללללללללל שאחת מהם תביא פרס.... הם יהיו מאושרות...

• הוסף לסימניות
אני ועוד כמה אמהות שלחנו פרסים מהכל בשקל. הילדים נהנים וזה לא משהו שנגמר אחרי רגע (אולי נשבר אחרי יום...), וההורים שמחים שיש קצת פחות סוכרים... ;)

ולגבי חלות ומאפי בית, אני לא הייתי סומכת על האמא שאפתה. אני לא יכולה להיות בטוחה שהיא מקפידה בדיוק כמונו מבחינה הלכתית וחבל שאני אצטרך להתחיל משא ומתן עם הילדה למה לא לאכול ומה להביא במקום....

• הוסף לסימניות
אם במסיבות עסקינן אז עכשיו הנחילו משהו יפה בגן של ביתי.
במסיבת יומולדת בגן במקום לקבל 4 ממתקים (מ4 בנות) אז כל אחת מביאה מוצר לארוחה משותפת חגיגית. כמו למשל, אחת מביאה גבינה צהובה השנייה קטשופ וזיתים השלישית לחמניות והרביעית בקבוקי שוקו, בעני זה יוזמה מבורכת במיוחד!

• הוסף לסימניות
בבקשה אל תכניסו סטנדרטים חדשים לגנים, גם ככה עמוס לנו בחיים!
קחו בחשבון כשיש ילד בגן פרטי עם קבוצה של עשר ילדים כל חודשיים וחצי הוא יהיה "אמא של שבת".

הא ויש לו גם אחים שלפעמים מקבלים את התפקיד....

לא כל המשפחות יצליחו לעמוד בדרישות החברתיות הללו!

• הוסף לסימניות
בבקשה אל תכניסו סטנדרטים חדשים לגנים, גם ככה עמוס לנו בחיים!
קחו בחשבון כשיש ילד בגן פרטי עם קבוצה של עשר ילדים כל חודשיים וחצי הוא יהיה "אמא של שבת".

הא ויש לו גם אחים שלפעמים מקבלים את התפקיד....

לא כל המשפחות יצליחו לעמוד בדרישות החברתיות הללו!
בדיוק לכן אני לא שולחת משהו יותר מושקע, למרות שבא לי :)
אבל פרס בחצי שקל עולה פחות או יותר כמו ממתק, מה ההבדל?

• הוסף לסימניות
גם אצלינו בגן דיברו על זה באסיפת אמהות , ומה יצא? כלום.
פרס - רוב האמהות לא מסכימות לשלם 35 שקל לאמא של שבת בשביל לחסוך את הממתק,
אז איך אפשר לסכם מה עדיף?
יש כאלו שמעדיפות לקקן כי זה "קטן", ואחרות ששונאות
יש כאלו שמעדיפות פופסים או חטיף, אחרות חושבות שזה גדול
יש כאלו שתעדפנה עוגות, ואחרות שלא
אף ילדה לא תסכים להתבזות ולחלק חמוציות...

אם את משקיענית, תקני פרס, מניסיון , זוכרים את זה להרבה יותר זמן.
אבל אי אפשר לדרוש מכל האמהות כל עוד שזה לא חשוב לכולן באותה המידה..

• הוסף לסימניות
תבדקי שאין גם מסיבת סיום חומש
אני מכינה בתבניות את הספר תורה משוקולד בתוך
תאמינו או לא בדיוק היום אחרי שרשמתי את השאלה בתחילת האשכול הודיעו לי משלושת הגנים של הילדים ש......
כל אחד יהיה אבא של שבת!!!
:D:D:D
ברוך ה'..

שקית צלופן..

• הוסף לסימניות
הבת שלי קבלה פתק להביא למחר ירקות חתוכים לגן (בכמות של צלחת שטוחה גדולה)
לרגל סיום חומש בראשית.
אני מצדיעה לגננת.
תדעו לכם שהילדים(במיוחד הקטנים) מסתכלים על העולם דרך העיניים שלכן.
מה שאת חושבת על דבר שהילד מחלק- כך הוא חושב.
תגישי חמוציות כשאת יודעת שזה ממתק יוקרתי- הילד שלך יחלק משהו יוקרתי.
תגישי חמוציות בלב מפרפר כשעיניים בודקות את תגובות הסביב- הוא יחזור עם דמעות.

• הוסף לסימניות
שנה אחת אמא של שבת אצלנו הביאה קמח ומצרכים לאפית חלות.
וכולם קלעו חלות יחד.
בגן היה תנור, והסיעת אפתה, ולקחו את החלות לבית בסוף היום.

אצלנו כל שבוע זה ככה, הסדר נח להורים ולילדים המאושרים. מומלץ בחום

• הוסף לסימניות
אצלנו כל שבוע זה ככה, הסדר נח להורים ולילדים המאושרים. מומלץ בחום
ככה היה אצלנו שנה שעברה.
אבא של שבת מביא מיץ ענבים לכולם ואמא של שבת מביאה מצרכים לחלות.
עכשיו הילדון שלי עבר לגן אחר שם פחות מקפידים על הבריאות... :(

• הוסף לסימניות
אם במסיבות עסקינן אז עכשיו הנחילו משהו יפה בגן של ביתי.
במסיבת יומולדת בגן במקום לקבל 4 ממתקים (מ4 בנות) אז כל אחת מביאה מוצר לארוחה משותפת חגיגית. כמו למשל, אחת מביאה גבינה צהובה השנייה קטשופ וזיתים השלישית לחמניות והרביעית בקבוקי שוקו, בעני זה יוזמה מבורכת במיוחד!
אצלנו הכיבוד היה ביום הולדת: קרונפלקס (הרגיל, צהוב) עם חלב, קעריות וכפות. וכולם יושבים יחד לסעודה חגיגית...
תאמיני לי שהילדון שלי היה מאושר עם כל יום הולדת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה