למי מיועד הפורום?

• פותח הנושא nar
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם בתור אחת שמתלמדת ומעלה תמונות, איני ראויה לתגובות? 428 צפיות ו-2 תגובות!
מה? התמונות כ"כ גרועות שלא ראויות להתיחסות? תבקרו, תעירו לטוב ולמוטב , אבל תגיבו בבקשה!
לעניות דעתי, לא יפה להגיב אך ורק למקצועיות, בלי לתת במה למתלמדות!

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nar;2031836:
מה? התמונות כ"כ גרועות שלא ראויות להתיחסות? תבקרו, תעירו לטוב ולמוטב , אבל תגיבו בבקשה!

זה די ככה בכל התחומים,
לא רק בפורום הזה,
העליתי משהו לתועלת הציבור 1,183 צפיות ו 7 תודות
רק שאילות בפורום ובאישי שלחו בלי הגבלה...
חבל :( כי זה מוריד את כל החשק לשתף

• הוסף לסימניות
ממליצה לך להבא לשאול שאלות ספציפיות שידעו מאיפה להתחיל.
וכן לציין האם את אכן מעונינת בביקורת או רק בליקוקים...

יש כאלו מתחילות שמעלות תמונות שמצריכות ביקורת נוקבת (ובונה!!)
אבל נעלבות שמבקרים אותם
אז לפעמים עדיף לשתוק.

• הוסף לסימניות
אני כצלמת מהחדשות כאן מסכימה אתך. שאני מעלה תמונות אני מצפה ליחס.
אני מאתגרת את עצמי להעלות תמונה בפעם הבאה שתגרוף עוד יותר תגובות ז"א כשאני מצלמת אני חושבת איך לגרום למי שרואה את התמונה לרצות לראות אותה שוב ו\או להגיב...

מצאד שני אני לא יכולה להגיד שאני מגיבה לכל תמונה ואני לוקחת לצומת לבי להגיב יותר גם אם אני לא מהגדולות אני יודעת שכל מילה מקדמת או לפחות מעודדת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nar;2031836:

בעין בלתי מקצועית, התמונה שהעלית לא הייתה מקצועית. היא הייתה של מתלמדת בתחילת דרכה.
מתלמדת בתחילת דרכה לא אמורה להעלות תמונות לפורום מקצועי. היא צריכה להביט בתמונות שמעלים, ללמוד את התגובות ולנסות בעצמה פעמים רבות. את ההתיעצות לגבי התמונות שאת מצלמת כעת- את צריכה לעשות עם המורה שלך.
בהמשך, כשהתמונה בינונית פלוס, את יכולה להעלות ולבקש הצעות יעול.
מה שאת עשית בעצם היה להעלות תמונה לא מקצועית, ולהגיד תנו חוות דעת.
חוות דעת על מה?
תשאלי, האם הקומפיזציה טובה, האם התאורה נכונה?
אם את רק רוצה חוות דעת בסגנון "יש לך את זה או אין לך" - זה לא יילך.

• הוסף לסימניות
אני חייבת להגיב כאן- כי כבר כמה פעמים בער לי לכתוב את זה ושתקתי.
תורידו את הסטיגמה הזו- כי מה נראה לכם- לי תמיד מגיבים?????!!!!
כן, גם לצלמות ידועות ומוכרות בפורום (ובטוחה שלכולם זה קורה) לפעמים לא מגיבים, איך אומרים- 'זה קורה רבות, גם במשפחות הכי טובות'... ;)
לפעמים באמת אין מה להגיב- לא לטוב ולא למוטב, אז מסתפקים בלייק בלבד או שגם זה לא...
לפעמים אני שמה לב שזה סתם תקופות שאפ'חד לא במוזה להגיב...
ואיך אומרים- צרת רבים חצי נחמה, אל תחשבו שיש למישהו פה משהו נגדכם או נגד התמונות שלכם!!
מקווה שהועלתי משהו....
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;2031931:
אני חייבת להגיב כאן- כי כבר כמה פעמים בער לי לכתוב את זה ושתקתי.
תורידו את הסטיגמה הזו- כי מה נראה לכם- לי תמיד מגיבים?????!!!!
כן, גם לצלמות ידועות ומוכרות בפורום (ובטוחה שלכולם זה קורה) לפעמים לא מגיבים, איך אומרים- 'זה קורה רבות, גם במשפחות הכי טובות'... ;)
לפעמים באמת אין מה להגיב- לא לטוב ולא למוטב, אז מסתפקים בלייק בלבד או שגם זה לא...
לפעמים אני שמה לב שזה סתם תקופות שאפ'חד לא במוזה להגיב...
ואיך אומרים- צרת רבים חצי נחמה, אל תחשבו שיש למישהו פה משהו נגדכם או נגד התמונות שלכם!!
מקווה שהועלתי משהו....
בהצלחה!!

אם לא הייתי כותבת שאני מתלמדת, היו יותר תגובות?

• הוסף לסימניות
זה תלוי גם בתקופות.
את הקפצת את ההודעה תוך 19 דקות, נלחצת עוד לפני שמישהו הספיק לראות. ואל תשכחי-שיש כאן יותר אורחים מצלמים, ובכפולות...

וחוצמזה, עכשיו זו העונה הבוערת, תקופה מטורפת עם פול עבודה, (ב''ה ב''ה ב''ה, כן?), ולא תמיד מספיקים להכנס לפורום.

בתקופה כזו אני אפילו לא טורחת לפרק את העדשה מהמצלמה במשך היום והלילה, כי חבל לי על הזמן-יש מלא עבודה, ועוד חצי שעה באים שוב.

אסך הצלחות...

• הוסף לסימניות
לא, זה לא קשור לזה שאת מתלמדת- זה בדיוק מה שניסית להסביר, שזה קורה לכולם.
ואם כבר את שואלת (אין לי מושג, לא זוכרת מה העילית, בכללי אני אומרת)- אז לא צריך לכתוב בשביל שיזהו... מקווה שאת לא נפגעת מזה.
וכמו שגילה כתבה- סבלנות, לא להקפיץ אחרי 20 דק', גם לא אחרי שעה או שלש.

• הוסף לסימניות
ואגב, נחמד לנו יותר לדבר עם אנשים-גם עם שמות בדויים כמו שלי...
תחליפי דחוף שם לניק שלך.
חכו, חכו, עכשיו אני יחטוף מרחלי ניימן.

• הוסף לסימניות
מלכי ככ צודקת.
פרט לאלופות ביותר, לכל אחד יש אשכולות שלא זוכות להתייחסות בכלל.
זה יכול ללמד אולי מה כדאי לעלות בפעם אחרת.

זה נורמלי לחלוטין שוותיקות מגיבות יותר אחת לשניה. יש הכרות אישית וכדו. ובהחלט בתמונות טובות יותר, יודעים על מה צריך להגיב.

אני העליתי השבוע לפורום גרפי בקשת עזרה שבטוח 90% מהגרפקאיות יודעות. לא קיבלתי מענה אחד. הבנתי אותם לגמרי, זה תקופה לחוצה, בטח יש להם בקושי זמן לעצמם.
היו פעמים שכן קיבלתי שם מענה ממש יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;2031976:
ואגב, נחמד לנו יותר לדבר עם אנשים-גם עם שמות בדויים כמו שלי...
תחליפי דחוף שם לניק שלך.
חכו, חכו, עכשיו אני יחטוף מרחלי ניימן.

איך מחליפים?

• הוסף לסימניות
אצל אחד המנהלים. תשלחי בקשה.

• הוסף לסימניות
בוא נבדוק רגע את הנתונים היבשים:
העלית תמונה בלילה, בזמן שאין הרבה פעילות.
בבוקר הגיבו לך שתי תגובות מועילות (לצערי, רוב התגובות בפורום הן תגובות סרק "מהמם וכו'")
אני באמת לא מבין למה את מצפה, שיתקיפו אותך בתגובות? ומה יכתבו בהן? את מה שכבר כתבו?
אני מבטיח לך שככל שתתמידי להעלות, ולשאול שאלות ממוקדות, כך תקבלי תגובות והרבה.
בינתים, קבלי שני כללים:
1. התעלמות היא סוג של תגובה - מה שבעצם אומר בלי מילים, שהתמונה שהעלית היא לא מספיק גרועה בשביל שיצעקו עליך, ולא מספיק טובה בשביל להגיב עליה.
2. תגובות לא מודדים בכמות, אלא באיכות: 2 תגובות טובות, עדיפות על 50 תגובות של "מהמם"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nar;2031937:
אם לא הייתי כותבת שאני מתלמדת, היו יותר תגובות?

לא היית צריכה לכתוב, זה ניכר בתמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה