נכתב ע"י nar;2031836:האם בתור אחת שמתלמדת ומעלה תמונות, איני ראויה לתגובות? 428 צפיות ו-2 תגובות!
מה? התמונות כ"כ גרועות שלא ראויות להתיחסות? תבקרו, תעירו לטוב ולמוטב , אבל תגיבו בבקשה!
לעניות דעתי, לא יפה להגיב אך ורק למקצועיות, בלי לתת במה למתלמדות!
נכתב ע"י nar;2031836:האם בתור אחת שמתלמדת ומעלה תמונות, איני ראויה לתגובות? 428 צפיות ו-2 תגובות!
מה? התמונות כ"כ גרועות שלא ראויות להתיחסות? תבקרו, תעירו לטוב ולמוטב , אבל תגיבו בבקשה!
לעניות דעתי, לא יפה להגיב אך ורק למקצועיות, בלי לתת במה למתלמדות!
נכתב ע"י הדודה מלכי;2031931:אני חייבת להגיב כאן- כי כבר כמה פעמים בער לי לכתוב את זה ושתקתי.
תורידו את הסטיגמה הזו- כי מה נראה לכם- לי תמיד מגיבים?????!!!!
כן, גם לצלמות ידועות ומוכרות בפורום (ובטוחה שלכולם זה קורה) לפעמים לא מגיבים, איך אומרים- 'זה קורה רבות, גם במשפחות הכי טובות'...![]()
לפעמים באמת אין מה להגיב- לא לטוב ולא למוטב, אז מסתפקים בלייק בלבד או שגם זה לא...
לפעמים אני שמה לב שזה סתם תקופות שאפ'חד לא במוזה להגיב...
ואיך אומרים- צרת רבים חצי נחמה, אל תחשבו שיש למישהו פה משהו נגדכם או נגד התמונות שלכם!!
מקווה שהועלתי משהו....
בהצלחה!!
נכתב ע"י דיצה;2031976:ואגב, נחמד לנו יותר לדבר עם אנשים-גם עם שמות בדויים כמו שלי...
תחליפי דחוף שם לניק שלך.
חכו, חכו, עכשיו אני יחטוף מרחלי ניימן.
נכתב ע"י nar;2031937:אם לא הייתי כותבת שאני מתלמדת, היו יותר תגובות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים