דרוש מידע למי שקשה לעשות הליכות מצאתי פתרון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הפחד מהתנגשות בעץ
מסיח את הדעת מקושי העליה ,
אגב
אם העיניים עצומות אולי זה היה ירידה?
עליתי ועצמתי עיניים ומידי פעם פתחתי לראות שאני הולכת ישר ועלית עלייה ענקית וחדה שבד"כ לוקח לעלות אותה 35 דקות עם עצירות תוך 25 דקות מהר בלי עצירות ובלי להתנשף בכלל

• הוסף לסימניות
רעיון מענין.....
אני ההיתי מפחדת לנסות
להיתקע באנשים וכדומה.....
אני כן מסתכלת כל כמה שניות לראות שאני הולכת ישר אבל זה מקום יחסית שאין בו הרבה אנשים
וזה נותן כח לעשות הליכות
השאלה אם זה מרזה כמו לעלות עליה בלי עצימת עיניים שזה פי 3 יתר קשה

• הוסף לסימניות
חייבת לומר שרזיתי מההליכות האלה 5 קילו והייתי עולה את העליה תוך 7 דקות!!!! מהרררר
אבל בסוף עליתי הכל בחופש...
צריך לעשות אחרי החגים
כמה הליכות עשית בשבוע וכמה זמן בשביל לרדת 5 קילו?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כל כך,
לעלות עליות עם עיניים עצומות.
נו, מה יתרון? איך זה מרזה יותר מאשר ללכת ישר ברחוב?

• הוסף לסימניות
עליתי ועצמתי עיניים ומידי פעם פתחתי לראות שאני הולכת ישר
מעניין לבוא לראות אותך...;)
אגב, יש עוד שיטה להקל בעליות.
שמישהי תניח עלייך יד על הגב.
בלי לדחוף, רק להניח.
זה מקל מאוד, מנסיון.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי כל כך,
לעלות עליות עם עיניים עצומות.
נו, מה יתרון? איך זה מרזה יותר מאשר ללכת ישר ברחוב?
לא יודעת להסביר
במוח המוח מתרגם את זה כהליכה ישרה ככה זה מרגיש אבל בתכלס זה משפיע כמו עליה
הייתי עושה הליכות במישור בקושי רזיתי ובעליה רזיתי ממש ברגליים
אני ממליצה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה