- הוסף לסימניות
לרדת למטה ל-10 דקות בלבד כשאתה לא חולה ולא בבידוד= לדרוס בן אדם ששוכב על הכביש????אם אדם שוכב על הכביש, זה לא מתיר לך לדרוס אותו אפילו שאתה נוסע במהירות המותרת, חייבים להאט כשאנשים שוכבים על הכביש גם אם הם חסרי דעת.
לרדת למטה ל-10 דקות בלבד כשאתה לא חולה ולא בבידוד= לדרוס בן אדם ששוכב על הכביש????אם אדם שוכב על הכביש, זה לא מתיר לך לדרוס אותו אפילו שאתה נוסע במהירות המותרת, חייבים להאט כשאנשים שוכבים על הכביש גם אם הם חסרי דעת.
זה רק חצי כתבה יש גם את תגובת העירייה חבל להביא חצאי דברים.
מגיפת ה'קורונה' עיריית בני ברק הבהילה זקנים כדי ליצור פאניקה (כיכר השבת)
עיריית בני ברק יצאה במבצע הפחדה, כשתלתה מודעות אזהרה בבניינים בהם מתגוררים חולי קורונה, אך מתברר כי יצרה פאניקה גם בבניינים בהם לא היו כלל חולים (אקטואליה)
עיריית בני ברק יצאה הבוקר (שלישי) בקמפיין חריג שכלל מודעות אזהרה בבניינים בהם יש חולי קורונה, בהם נכתב: "מקום סכנה. בבניין זה שוהה חולה קורונה מאומת". אלא שככל הנראה, המודעות לא נתלו דווקא בבניינים בהם יש חולי קורונה, מה שגרם לפאניקה בקרב תושבי העיר המבוגרים.
בבניין ברחוב השניים, הנמצא בשכונת פרדס כץ בבני ברק, נתלתה המודעה המעדכנת כי יש חולה קורונה בבניין ועל התושבי הבניין להיזהר.
אחד מתושבי הבניין מספר ל'כיכר השבת': "הבוקר קמנו לבשורה שיש לנו חולה קורונה בבניין, נכנסנו ללחץ היסטרי, לא היה ידוע לנו שיש חולה בבניין, מה גם שיש לנו אנשים מעל גיל 90 בבניין, שרק המילה קורונה יכולה להביא למותם".
"נכנסנו ללחץ והתקשרנו למוקד העירוני של העירייה לברר מי החולה קורונה שנדע להיזהר", הוא מספר, "בעירייה לא הבינו על מה אנחנו מדברים ושלחו אותנו למשרד הבריאות, גם שם ביררנו והתברר לנו שלא מכירים שום חולה קורונה באזור שלנו".
"אם לא די בכך", מספר השכן, "חזרנו לעירייה וביקשנו הבהרות ושלכל הפחות אם הייתה טעות שיורידו את המודעה ויעשו הבהרה, אלא שהמוקדן שענה לנו לא רק שלא הכחיש אלא הוסיף ואמר, 'אם נלחצתם סימן שקמפיין ההפחדה שלנו עזר, המטרה שלנו הייתה לזרוע פאניקה', כך הוא אמר לי ללא כחל ושרק".
השכן זועם ואומר: "תבינו עשרות אנשים, ששומרים על עצמם יותר מהרגיל נכנסו ללחץ שלא לצורך, גם כך מרקם החיים של הציבור החרדי בפרדס כץ הוא רגיש ועדין, והדבר הזה רק מצליח לסכסך בין החילונים לחרדים בשכונה. אנחנו דורשים מהעירייה הבהרה והתנצלות - ויפה שעת אחת קודם"
אם הוא הדביק אז כנראה שזה היה בלי מסיכה, ובלי שמירת מרחק 2 מטר.לרדת למטה ל-10 דקות בלבד כשאתה לא חולה ולא בבידוד= לדרוס בן אדם ששוכב על הכביש????
ואני מכיר נשאי קורונה שנשארו בבית ולא סיכנו אף אחד בכך!!!זה רק חצי כתבה יש גם את תגובת העירייה חבל להביא חצאי דברים.
גם לי יש בטן מלאה על העירייה במגוון נושאים אבל דוקא זה מוצדק. מי שמגביר סיכון זה התוצאות אני מכיר מכירים של חולים שנשארו בבית ובלי הרבה אנשים עם משפחה קטנה ועם כל זה גורמים סיכון לסביבתם.
הוא לא הדביק, כי הסיפור מצוץ מהאצבע ולכן הוא הרסני ומסוכן!אם הוא הדביק אז כנראה שזה היה בלי מסיכה, ובלי שמירת מרחק 2 מטר.
זה רשלנות זלזול וקלות ראש
אפשר פירוט כמה נדבקו?איך נשמרו מבני הבית האחרים?מי הוריד זבל מי עשה קניות? או שסתם לפזר הצהרות בלי כיסוי? וגם אם מישהו הצליח רוב האנשים לא הצליחו.ואני מכיר נשאי קורונה שנשארו בבית ולא סיכנו אף אחד בכך!!!
התנהגות מגעילה של אנשי העירייה שרצו לרקוד "מה יפית" אל מול הפריץ והיה חשוב להם להראות שהם יותר יעילים מכולם.
בהנחה שזה אכן נכון,זה רק חצי כתבה יש גם את תגובת העירייה חבל להביא חצאי דברים.
גם לי יש בטן מלאה על העירייה במגוון נושאים אבל דוקא זה מוצדק. מי שמגביר סיכון זה התוצאות אני מכיר מכירים של חולים שנשארו בבית ובלי הרבה אנשים עם משפחה קטנה ועם כל זה גורמים סיכון לסביבתם.
אחד מבני הבית נדבק, נשאר בבית עם כל המשפחה, השכנים עשו קניות והורידו את הזבל עם כפפות ונתנו גיבוי מלא עד לתוצאות השליליות!!!אפשר פירוט כמה נדבקו?איך נשמרו מבני הבית האחרים?מי הוריד זבל מי עשה קניות? או שסתם לפזר הצהרות בלי כיסוי? וגם אם מישהו הצליח רוב האנשים לא הצליחו.
לימוד זכות זו מעלה מיוחדת,מדגישה שוב, ייתכן מאוד שהסיפור הזה לא נכון!! אני לא מקבלת כל-כך מהר.
ייתכן גם שבמקרה היה מוקדן שענה לא לעניין!! וזה לא מראה כלום חוץ מעליו אישית.
תוצאות שליליות של כל בני הבית? אולי נדבקו בשבוע שבועיים האחרונים? הנה הבעיה ואנשים מזלזלים העיקר שאף אחד לא ידע שיש חולה קורונה ששש. ועוד דבר השכנים כבריודעים אז מה אכפת שישימו מודעה?אחד מבני הבית נדבק, נשאר בבית עם כל המשפחה, השכנים עשו קניות והורידו את הזבל עם כפפות ונתנו גיבוי מלא עד לתוצאות השליליות!!!
מכיר הרבה מקרים כאלה!
מסתבר שיש גם יחסי שכנות טובים איפשהו.
ויש גם משפחה מסביב שמתגייסת.
תוצאות שליליות של כל בני הבית! כן! ביחד עם הבדיקה האחרונה של זה שהיה לו קורונה.תוצאות שליליות של כל בני הבית? אולי נדבקו בשבוע שבועיים האחרונים?
אז מה התועלת במודעה?ועוד דבר השכנים כבריודעים אז מה אכפת שישימו מודעה?
בכל רגע נתון יכולה להיות הדבקה.אז מה התועלת במודעה?
ואם אין מודעה על הבניין, אז אפשר לפתוח שולחן עם כל השכנים בלובי?
נראה שלא הבנת מה כתבתיבכל רגע נתון יכולה להיות הדבקה.
ולכן יש הנחיות עליהן צריך לשמור תמיד.
התשובה היתה אם אפשר לפתוח שולחן בבנין "בריא"נראה שלא הבנת מה כתבתי
אשמח אם תעלו כאן את תגובת העירייה.זה רק חצי כתבה יש גם את תגובת העירייה חבל להביא חצאי דברים.
מה מוצדק לדברייך, לתלות מודעה במקום שיש חולה מאומת, או לתלות מודעה שקרית במקום שאין חולה מאומת?אבל דוקא זה מוצדק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים