יש לי מידה 6 = 23נכתב ע"י hilav;1102788:מנסה להעזר בכם:
למישהי אולי יש בבית נעליים ש נקסט במידה 6 ובמידה 13?
אני צריכה לדעת מה הגודל, מי שיש לה ויכולה למדוד את הנעל בסנטימטרים (את הגודל של הסוליה) כך אולי יהיה לי יותר אינדיקציה לפני שאני מזמינה
תודה.
נכתב ע"י גילה;1103068:בבקשה
אפשר עד 1200 ש"חנכתב ע"י דבורי צלמת;1102549:בטוחה שניתן לקנות עד 300 דולר?לא פחות?
נכתב ע"י shuli43;1102284:למכירה מNEXT עקב אי התאמת מידות
נעלי ספורט מידה 34.5 90 ₪
חולצה לילד מידה 5-6 49 ₪
סרפן ג'ינס מהמם מידה 3-4( נראה לי יותר לגיל 4-5) 56 ₪
אני נמצאת במודיעין עילית, ב"ב, ירושלים.
נכתב ע"י ntnt;1103067:למכירה נעליים לבן מידה 32 מחיר 71 ש"ח(קטן על הבן שלי)
הזמנתי גם לבן הקטן יותר, הוא הולך אתם כמעט שבועיים והן נהדרות
קישור
http://il.nextdirect.com/en/g492548s4#876337
נכתב ע"י 1chana;1103875:קצת סדר:
משלוח מנקסט מעל 75 ש"ח חינם. מתחת-תשלום של 15 ש"ח.
לגבי מכס/מע"מ ושאר ירקות:
עד 74.99$ לא משלמים כלום
בין 75$ ל-325$ משלמים מע"מ (17% על הקניה) - יכול להיות שתזכו בפיס ולא יעלו עליכם, אבל כעקרון זה החובה
מעל 325$ אמורים לשלם גם מכס. טבין ותקילין.
את ההמרות לשקלים - תעשו לבד, ותשתדלו להשאיר מרווח מכובד, שלא תיפלו בשקלים האלו.
נכתב ע"י 1chana;1103875:את ההמרות לשקלים - תעשו לבד,
נכתב ע"י R.Design;1104108:זה אומר שעדיף לקנות בשטרלינג/דולרים ולא להשתמש בהמרה של האתר לשקלים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים