עדיין רלוונטיאם @שלום יצחקי לא יקחו אני רוצה
למסירה מיקסר מקצועי 7 ליטר Hemilton HEM-2119 MB026
מוציא לפעמים חתיכות אפורות לבצק, הבנתי שאפשר לתקן, בכל מקרה זה לא משפיע על שאר החלקים והשימושים של המיקסר...
השתמשנו רק פרווה בדץ העד"ח
בירושלים
צפה בקובץ המצורף 1945716
אולי פה תמצאיאשמח מאד אם יש למישהי נעלי פלופרס מיותרות שקטנות על הילד/הילדה מידה 25 לאכפת לי במצב מעט משומש
צבע שמתאים לבן, צריכה לתקופת הגמילה...בירושלים, לאכפת לי לשלם
בקשר לסט?עדיין רלוונטי
פרטי קשר?
מנסה...., אולי זה רלוונטי?למסירה ספה
מעמנואל
ספה מאוד נוחה, גדולה. יש ריקליינר אחד. הספה נפתחת למיטה זוגית מרווחת רוחב ספה 290 עומק ספה 60 במקור הייתה פינתית והוצאנו את הפינה. זקוקה לניקוי ספה חיצוני ותהיה כמו חדשה!
צפה בקובץ המצורף 1939862
לא, כבר מזמן בפח האשפה..מנסה...., אולי זה רלוונטי?
אין לי ממש@
בקשר לסט?
אני אשמח אם רלוונטי.
השאלה אם יש לך דרך להעביר לבני ברק?
זה יכול לעזור לי,אין לי ממש
אולי לקרית הרצוג, אם זה עוזר לך
אני עדיין מחכה לתשובהזה יכול לעזור לי,
מישהי יכולה לחבר בנינו בפרטי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: goaty, אמונה בהשם, עיצוב שנוסק גבוה ועוד 12 משתמשים15 //