למסירה למסירה בחינם - פסח תשפ"ה (ואילך)

מפורק

קבצים מצורפים

• y2_0pa_010578_20250527224327.webp
    KB 17.7 · צפיות: 23
יש לנו ממש מידות קרובות לזה ויתכן שממש יתאים לנו. רק אשמח לעוד פרטים
הפרגולה נסמכה על עמודים מעץ? או שהיו מקיר לקיר? ואם אפשר תמונה איך שזה בנוי, ממש תודה
חיפשתי ואין לי תמונה
רוחב אחד היה מחובר לקיר, ורוחב שני על 2 עמודים

קבצים מצורפים

• פרגולה.jpg
    פרגולה.jpg
    KB 128.2 · צפיות: 28
חיפשתי ואין לי תמונה
רוחב אחד היה מחובר לקיר, ורוחב שני על 2 עמודים
לא עניתי עד כעת כי אין לי גישה כל הזמן לפרוג.
לנו רוחב המרפסת הוא החלק הארוך יותר והעומק הוא הקצר יותר האם נראה לכם שיתאים לנו הקרשים?

לא עניתי עד כעת כי אין לי גישה כל הזמן לפרוג.
לנו רוחב המרפסת הוא החלק הארוך יותר והעומק הוא הקצר יותר האם נראה לכם שיתאים לנו הקרשים?
זה יכול להתאים אתם יכולים לבוא אלי לראות איך זה היה בנוי

אני גר בביתר, יש לי הורים באלעד.
אשמח שתשמרו לי ואחרי שבועות או שאשלח אחד מבני המשפחה או שאבוא בעצמי לראות.
ישר כח ושבת שלום
אני גר בר’ יהודה הנשיא למעלה ממש מגביל להמאירי

נשמח לקבל לול לתינוק במצב טוב מעץ אפשר עץ לבן או עץ טבעי תזכו למצוות

דרוש למסירה דלת של חדר פשוטה בצבע חום במצב טוב בביתר או ירושלים 0527148019
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה